Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Gólyák (2016)

Storks
Filmadatlap
 
28
Szereplők
28
Vélemények
39
Képek
14
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Haláli az alaptörténet. A gólyák, mint gyerekkihordó cég szakítanak a hagyománnyal és futárcég lesznek...zseniálisXD Jó poénok és klasszikus vicces karakterek. De ez inkább gyerekeknek ajánlom, mert a felnőtteknek szóló poénvan max pár van.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

0

Nagyon eredeti történet az elejétől a végéig szórakoztató, sok benne a poén és remekül sikerült a szinkron is.


 
indingo   2017. 04. 14.

0

Annyira nem volt vicces, mint számítottam. A figurák szépen megrajzoltak azzal nem is volt baj és tetszett, hogy a szülők is észreveszik végre a gyereküket.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 09.

0

Még nem vagyok szülő, de tudtommal már nem annyira divatos a mondás, hogy a "babákat a gólya hozza". Legalábbis én a magam részéről nem hiszem, hogy ezt a kissé bugyuta mesét fogom beadni a gyerekemnek felvilágosítás címén. Persze ideig-óráig ez megm... több»

 
HercegPeter   2018. 06. 09.

0

Rosszabbat vártam. Egész vicces, persze sok benne a sablon és az elismételt poén, de egy rajzfilmbe ez belefér. A története aranyos. A galambbal nagyon eltaláltak nálam valamit. Simán nézhető gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

 
Thibo84   2016. 09. 25.

0

Kellemes kikapcsolódás az egész családnak, de főleg a gyerekeknek. Egy aranyos, vicces rajzfilm. Igaz a poénokat leginkább a farkasok szolgáltatták.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Meg kell mondani egész jó kis animációs film, a farkasok egész viccesek na meg a két főszereplő is el van találva. Szintén az a kategória, ami felnőtteket, és gyerekeket egyaránt szórakoztat.

Galéria (39)

Jennifer Aniston
Anton Starkman
Danny Trejo
Andy Samberg
Ty Burrell
Danny Trejo
Jennifer Aniston
Keegan-Michael Key
Katie Crown

Videók (14)

A film összbevétele 183 388 953 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 934 197 forintot termelt. A hazai mozik összesen 91 733 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

70 millió dollárból jött létre a film.

(Mavil)
 

Andy Samberg első Warner Bros filmje.

(Mavil)
 

Keegan Michael Key e film kapcsán működött 2. alkalommal együtt a Warner Bros-al. Az első a The Lego Movie (2014) volt.

(Mavil)
 

Andy Samberg és Keegan Michael Key korábban egy alkalommal már dolgoztak együtt a Hotel Transylvania 2 (2015) munkálatain.

(Mavil)
 

Nicholas Stoller első animációs filmje.

(Mavil)
 

A csecsemő és a pingvinek szinkronhangjai nem szerepelnek a stáblistán.

(Mavil)
 

A film hivatalos plakátja nagyon hasonlít a Shrek 2-éhez.

(Mavil)
 

182.4 millió dolláros bevételt eredményezett.

(Mavil)
 

A Warner Animation Group 2. filmje.

(Mavil)
 

Az izmos farkas egyik jelenete utalás Jean-Claude Van Damme emlékezetes jelentére.

(Mavil)
 
A Gólyák egy kifejezetten vicces, szerethető karakterekben és emlékezetes momentumokban gazdag rajzfilm kiváló szinkronnal, ami nem igazán tudja, végtére miről is akar szólni. Nem akart teljes egészében komolytalan ökörködés lenni, viszont nem sikerült befoltozni a koncepció hiányosságait, sem a lényegi konklúzióval lezárni. 7,5/10 több»
 
Az első, humortalan félórát követően sem lesz sokkal viccesebb a Gólyák című új animációs film, amivel, úgy fest, a stáb is tisztában volt: ránk is dobják a siker érdekében a cukiságbombát számolatlan mennyiségű pelenkás csecsemővel támadva. több»
 
Még ha jórészt feledhető is, a Gólyák egy könnyed, lendületes és nem csak a babák cukiságfaktorából táplálkozóan elbűvölő film, amit felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fog. Főleg, ha nem a Pixar-klasszikusok ligájában játszó darabot várnak tőle.
8/10 több»