A gólyák egykoron a csecsemőkért feleltek, manapság azonban a nemzetközi internetes óriás, a Cornersotre.com számára szállítanak csomagokat. Junior, a cég legjobb gólyája épp kinevezés előtt áll, azonban amikor véletlenül aktiválja a Babakészítő Gépet, a feje tetejére áll az élete. El kell vinnie az újszülöttet a családjához, még mielőtt a főnöke rájönne a dologra.
(hp)Még nem vagyok szülő, de tudtommal már nem annyira divatos a mondás, hogy a "babákat a gólya hozza". Legalábbis én a magam részéről nem hiszem, hogy ezt a kissé bugyuta mesét fogom beadni a gyerekemnek felvilágosítás címén. Persze ideig-óráig ez megm... több»
A film összbevétele 183 388 953 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 934 197 forintot termelt. A hazai mozik összesen 91 733 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Keegan Michael Key e film kapcsán működött 2. alkalommal együtt a Warner Bros-al. Az első a The Lego Movie (2014) volt.
(Mavil)Andy Samberg és Keegan Michael Key korábban egy alkalommal már dolgoztak együtt a Hotel Transylvania 2 (2015) munkálatain.
(Mavil)