Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
33
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Egészen más élmény volt az első részhez képest. A lassan folydogáló cselekmény után ez a rész feszes, akciódús( mindenki veszélyben és mindenki igyekszik egységesen felvenni a harcot a gonosz Shen ellen), magasabban vannak a tétek(Shen tömegpusztításra használja az ágyút, ami egyedülálló fegyvernek számít) és komolyabb érzelmek is megjelennek (Po emlékei az elhunyt szüleiről). Nagyon tetszett, igazán magas minőségű rajzfilm.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.


 
indingo   2018. 12. 07.

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.

 
Deku   2017. 08. 13.

Az első nekem kicsit jobb volt de ez is haláli rész. A panda nagyon kegyetlen poénokat tud elsütni. Sutaságával viszi a filmet, nagyon szimpatikus úgy ahogy van.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Jobb lett mint az első rész, viccesebb. Szerintem a történet is jobb. A végén is van utalás rá, hogy lesz, vagy tervben van a harmadik rész. A fő gonosz is elég jó karakter.

 
A Kung Fu Panda 2 bizonyos mértékig minden tekintetben képes felülmúlni elődjét, és egy határozott mozdulattal egy életképes filmsorozat irányába lökni tovább az első filmet. 8/10 több»

A film összbevétele 665 692 281 dollár volt (imdb.com).

 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol, mivel páva ezért ő a tollát használja és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz mintsem támadót.

(dailyfilmsan)
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.