Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
27
Szereplők
28
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.

 
indingo   2018. 12. 07.

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.


 
Deku   2017. 08. 13.

Az első nekem kicsit jobb volt de ez is haláli rész. A panda nagyon kegyetlen poénokat tud elsütni. Sutaságával viszi a filmet, nagyon szimpatikus úgy ahogy van.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Jobb lett mint az első rész, viccesebb. Szerintem a történet is jobb. A végén is van utalás rá, hogy lesz, vagy tervben van a harmadik rész. A fő gonosz is elég jó karakter.

 
Edii   2015. 04. 22.

Imádom az animációs filmeket. Imádtam a Kung Fu pandát is, ahogy a Dreamworks szinte minden filmjét, és számomra ez sem okozott csalódást! Sőt! A film képi-"hangi"-zenei világában egyaránt nagyon ott volt, minden elismerésem a készítőknek!

 
A Kung Fu Panda 2 bizonyos mértékig minden tekintetben képes felülmúlni elődjét, és egy határozott mozdulattal egy életképes filmsorozat irányába lökni tovább az első filmet. 8/10 több»
 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol, mivel páva ezért ő a tollát használja és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz mintsem támadót.

(nanita95 )
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.