Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
33
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Egészen más élmény volt az első részhez képest. A lassan folydogáló cselekmény után ez a rész feszes, akciódús( mindenki veszélyben és mindenki igyekszik egységesen felvenni a harcot a gonosz Shen ellen), magasabban vannak a tétek(Shen tömegpusztítás... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.


 
indingo   2018. 12. 07.

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.

 
Deku   2017. 08. 13.

Az első nekem kicsit jobb volt de ez is haláli rész. A panda nagyon kegyetlen poénokat tud elsütni. Sutaságával viszi a filmet, nagyon szimpatikus úgy ahogy van.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Jobb lett mint az első rész, viccesebb. Szerintem a történet is jobb. A végén is van utalás rá, hogy lesz, vagy tervben van a harmadik rész. A fő gonosz is elég jó karakter.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 19.

A harcos cuki panda meséjének folytatás nem a bareszságra megy, inkábba a hovatartozás kérdéskörével foglalkozik. Emeltek a készítők egy szintet a történeten és jól áll a rajzfilmnek azt kell hogy mondjam. Po karaktere ügyes lett és háttérbe került a... több»

 
Edii   2015. 04. 22.

Imádom az animációs filmeket. Imádtam a Kung Fu pandát is, ahogy a Dreamworks szinte minden filmjét, és számomra ez sem okozott csalódást! Sőt! A film képi-"hangi"-zenei világában egyaránt nagyon ott volt, minden elismerésem a készítőknek!

A film összbevétele 665 692 281 dollár volt (imdb.com).

 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol, mivel páva ezért ő a tollát használja és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz mintsem támadót.

(dailyfilmsan )
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé)
 

2011 szeptemberében ez volt a legnagyobb bevételt hozó film női rendezővel.

(kázsé)
 

Shen a Cai Li Fo nevű harci technikát alkalmazza a filmben.

(kázsé)
 

Shen eredetileg az első filmben bukkant volna fel, mint a falu polgármestere.

(kázsé)
 

A Hollywood Reporter szerint az ismer forgatókönyvíró Charlie Kaufman is igazított a forgatókönyvön - bár a stáblistán nem szerepel - mivel ő és lánya nagyon szerették az első filmet.

(kázsé)
 

A rendező szerint Shen karakterét különösen nehéz volt animálni.

(kázsé)
 
A Kung Fu Panda 2 bizonyos mértékig minden tekintetben képes felülmúlni elődjét, és egy határozott mozdulattal egy életképes filmsorozat irányába lökni tovább az első filmet. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.