Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
30
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.

 
indingo   2018. 12. 07.

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.


 
Edii   2015. 04. 22.

Imádom az animációs filmeket. Imádtam a Kung Fu pandát is, ahogy a Dreamworks szinte minden filmjét, és számomra ez sem okozott csalódást! Sőt! A film képi-"hangi"-zenei világában egyaránt nagyon ott volt, minden elismerésem a készítőknek!

 
Megamovie   2016. 02. 14.

Az első rész jobban tetszett, de ez se volt rossz. Nem éreztem se unalmasnak, se erőltetettnek, és legalább kiderül belőle Po gyerekkora, amit amúgy is hiányoltam már az első részből, hogy miért egy madár az apja. Shifu többet szerepelhetne benn, és a poénok tekintetében is lehetne jobb, de még így is bőven a jó kategóriába tartozik.

 
Brigusz724   2015. 03. 31.

Mindegyik részt láttam, nekem nagyon bejött. A sorozat alapján kb. ezt vártam, de aki azt szereti, a filmet is imádni fogja.

 
A Kung Fu Panda 2 bizonyos mértékig minden tekintetben képes felülmúlni elődjét, és egy határozott mozdulattal egy életképes filmsorozat irányába lökni tovább az első filmet. 8/10 több»
 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol, mivel páva ezért ő a tollát használja és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz mintsem támadót.

(dailyfilmsan )
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.