Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Kung Fu Panda 2. (2011)

Kung Fu Panda 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
33
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 15.

legújabb vélemény

0

Ez már nem nyerte el a tetszésemet. Így már nekem sok a poénok ismételgetéséből, sutaságából, plusz a történet sem valami nagy durranás. Kellett a pénz, hát folytatták, mi meg bedőltünk és megnéztük. Úgy röviden ennyi.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.

 
Artemisia   2020. 05. 08.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egészen más élmény volt az első részhez képest. A lassan folydogáló cselekmény után ez a rész feszes, akciódús (mindenki veszélyben, és mindenki igyekszik egységesen felvenni a harcot a gonosz Shen ellen), magasabban vannak a tétek (Shen tömegpusztít... több»

 
indingo   2018. 12. 07.

0

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.

 
Deku   2017. 08. 13.

0

Az első nekem kicsit jobb volt de ez is haláli rész. A panda nagyon kegyetlen poénokat tud elsütni. Sutaságával viszi a filmet, nagyon szimpatikus úgy ahogy van.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Jobb lett mint az első rész, viccesebb. Szerintem a történet is jobb. A végén is van utalás rá, hogy lesz, vagy tervben van a harmadik rész. A fő gonosz is elég jó karakter.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 19.

0

A harcos cuki panda meséjének folytatás nem a bareszságra megy, inkábba a hovatartozás kérdéskörével foglalkozik. Emeltek a készítők egy szintet a történeten és jól áll a rajzfilmnek azt kell hogy mondjam. Po karaktere ügyes lett és háttérbe került a... több»

A film összbevétele 665 692 281 dollár volt (imdb.com).

 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol. Mivel páva, a tollát használja, és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz, mintsem támadót.

(dailyfilmsan)
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé)
 

2011 szeptemberében ez volt a legnagyobb bevételt hozó film női rendezővel.

(kázsé)
 

Shen a Cai Li Fo nevű harci technikát alkalmazza a filmben.

(kázsé)