Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
31
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az eddigi részek leggyengébbike nálam, de még így is tele van humorral, akcióval és érzelmekkel. Tetszik, hogy még erőteljesebb grafikával áldották meg, mint az első részt.

 
indingo   2018. 12. 07.

Az első rész jobban tetszett, de azért ebben is volt potenciál. A története humoros, mindenki megtalálja a kedvenc karaktert.


 
Deku   2017. 08. 13.

Az első nekem kicsit jobb volt de ez is haláli rész. A panda nagyon kegyetlen poénokat tud elsütni. Sutaságával viszi a filmet, nagyon szimpatikus úgy ahogy van.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Jobb lett mint az első rész, viccesebb. Szerintem a történet is jobb. A végén is van utalás rá, hogy lesz, vagy tervben van a harmadik rész. A fő gonosz is elég jó karakter.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 19.

A harcos cuki panda meséjének folytatás nem a bareszságra megy, inkábba a hovatartozás kérdéskörével foglalkozik. Emeltek a készítők egy szintet a történeten és jól áll a rajzfilmnek azt kell hogy mondjam. Po karaktere ügyes lett és háttérbe került a falási roham. Kibontják a karakterét teljesen. A gonosz karakter, Shen pedig ellenben po val csak egy átlagos gonosz, semmi extrát nem tettek bele ha a külsejét leszámítjuk. Eszméletlenül néz ki az a páva. Igaz az egész rajzfilm gyönyörű. Nekem tetszett nézzétek meg mindenképp ha az első részt láttátok.

 
A Kung Fu Panda 2 bizonyos mértékig minden tekintetben képes felülmúlni elődjét, és egy határozott mozdulattal egy életképes filmsorozat irányába lökni tovább az első filmet. 8/10 több»

A film összbevétele 665 692 281 dollár volt (imdb.com).

 

Shen a Cai Li Fo harcművészet szerint harcol, mivel páva ezért ő a tollát használja és nem a stílusra legjellemzőbb fém legyezőt. Tulajdonképpen ez a harcművészet inkább védekező és elterelő mozdulatsorokat tartalmaz mintsem támadót.

(dailyfilmsan)
 

2011-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik jelenetben Master Croc felveszi Jean-Claude Van Damme (az őt szinkronizáló színész) ismert harci állását.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.