Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Kung Fu Panda 3

(Kung Fu Panda 3)
Kung Fu Panda 3
 
mamiéstöti2  2017. 08. 17. 18:28

Mindegyik rész nagyon tetszett, nem igazán tudok különbséget tenni köztük. Szerethető történet és végig izgalmas, ami egy mesétől igazán egyedülálló.

 
dulkap  2017. 02. 17. 17:48

Kicsit nehezen indul a dolog, de aztán szép lassan építkezve egy nagyon humoros és nagyon élvezetes utolsó fél órát produkál a film. Ott jönnek elő a sorozat előnyei, a humor és a látványos akciók, szép képekkel kísérve. Ezeknek a filmeknek mindig erőssége volt a képi megjelenítés, főleg mikor más stílusokba is átkacsint.

 
Orosz István  2017. 08. 04. 16:00

Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Sok benne a panda aki ugyanolyan lusta, hanyag és ügyetlen mint a főhősünk. Azt is megtudjuk honnan származik, és ki ő.

 
Deku  2017. 08. 17. 11:56

Eszementül jó lett ez a rész is. A második részt szerintem bőven felül tudta múlni ezekkel a poénokkal. Nagyon olyan érzést ad mintha visszatért volna az első rész szintjére. Ez pedig jó.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 20. 18:31

Szerintem az első két részhez képest egész jó lett. Tudtam rajta röhögni és nem lett klisés unalomhalmaz. Nem próbálta elsütni a poénokat amiket már egyszer megtett.

Jack Black
Jack Black
Lucy Liu
Kate Hudson
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack Black
Kate Hudson
Jack Black
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Bryan Cranston
Movieaddicts: Kung Fu Panda 3
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10
Hetediksor: Bocs kor
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10
VOX: Kung Fu Panda 3
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100
 

Kai az első olyan gonosz a szériában, amelyiknek nincs brit akcentusa.

(dulkap)
 

Eredetileg Rebel Wilson kölcsönözte volna a hangját Mei Mei-nek, de időpont egyeztetési problémák miatt végül Kate Hudson hallható Mei Mei szerepében.

(dulkap)
 

Angelina Jolie négy gyermeke is hallható a filmben, abban a jelenetben, amikor Po a pandáknak meséli a tervét.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.