Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung Fu Panda 3
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
35
Képek
11
Videók
Kung Fu Panda 3
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Mindegyik rész nagyon tetszett, nem igazán tudok különbséget tenni köztük. Szerethető történet és végig izgalmas, ami egy mesétől igazán egyedülálló.

 
indingo   2018. 12. 07.

Közepes történet, de a látvány kárpótol. A ˇfigurák" is formásak, egyszer meg lehet nézni.


 
dulkap   2017. 02. 17.

Kicsit nehezen indul a dolog, de aztán szép lassan építkezve egy nagyon humoros és nagyon élvezetes utolsó fél órát produkál a film. Ott jönnek elő a sorozat előnyei, a humor és a látványos akciók, szép képekkel kísérve. Ezeknek a filmeknek mindig erőssége volt a képi megjelenítés, főleg mikor más stílusokba is átkacsint.

 
Deku   2017. 08. 17.

Eszementül jó lett ez a rész is. A második részt szerintem bőven felül tudta múlni ezekkel a poénokkal. Nagyon olyan érzést ad mintha visszatért volna az első rész szintjére. Ez pedig jó.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Sok benne a panda aki ugyanolyan lusta, hanyag és ügyetlen mint a főhősünk. Azt is megtudjuk honnan származik, és ki ő.

Jack Black
Jack Black
Lucy Liu
Kate Hudson
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack Black
Kate Hudson
Jack Black
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Bryan Cranston
 
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10 több»
 
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10 több»
 
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100 több»
 

Kai az első olyan gonosz a szériában, amelyiknek nincs brit akcentusa.

(dulkap )
 

Eredetileg Rebel Wilson kölcsönözte volna a hangját Mei Mei-nek, de időpont egyeztetési problémák miatt végül Kate Hudson hallható Mei Mei szerepében.

(dulkap )
 

Angelina Jolie négy gyermeke is hallható a filmben, abban a jelenetben, amikor Po a pandáknak meséli a tervét.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.