Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79

Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung Fu Panda 3
Filmadatlap
 
30
Szereplők
26
Vélemények
35
Képek
10
Videók
Kung Fu Panda 3
Jack Black
Jack Black
Lucy Liu
Kate Hudson
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack Black
Kate Hudson
Jack Black
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Bryan Cranston
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

A 3.Kung fu Panda rajzfilm. Valahol szükségszerűnek éreztem, hogy elkészült, mert hiánypótló ismereteket ad a Pandák törtenetéről és szerepükről, Po hátteréről, rejtett erősségéről és azt is megtudjuk, hogy Oogway mester annak idején miért éppen őt választotta Sárkányharcossá. De néhol erőltetettnek éreztem, mintha csak hirtelen a semmiből kapták volna elő ezt a Szellemvilágot, Kait, meg a csíadás technikáját, mert mégiscsak kell valami sztori a 3.részhez, ha már az első 2 sjkeres volt. A grafikája és a Po és újonnan megtalált családja közötti idill szép, de sokszor unalomba hajlik vagy erőltettnek hat. Aki látta az első 2 részt annak persze mindenképp érdemes megnézni, de nem egy korszakalkotó film.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Mindegyik rész nagyon tetszett, nem igazán tudok különbséget tenni köztük. Szerethető történet és végig izgalmas, ami egy mesétől igazán egyedülálló.


 
indingo   2018. 12. 07.

Közepes történet, de a látvány kárpótol. A ˇfigurák" is formásak, egyszer meg lehet nézni.

 
dulkap   2017. 02. 17.

Kicsit nehezen indul a dolog, de aztán szép lassan építkezve egy nagyon humoros és nagyon élvezetes utolsó fél órát produkál a film. Ott jönnek elő a sorozat előnyei, a humor és a látványos akciók, szép képekkel kísérve. Ezeknek a filmeknek mindig erőssége volt a képi megjelenítés, főleg mikor más stílusokba is átkacsint.

 
Deku   2017. 08. 17.

Eszementül jó lett ez a rész is. A második részt szerintem bőven felül tudta múlni ezekkel a poénokkal. Nagyon olyan érzést ad mintha visszatért volna az első rész szintjére. Ez pedig jó.

 
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10 több»
 
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10 több»
 
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100 több»

A film összbevétele 521 170 825 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 732 925 forintot termelt. A hazai mozik összesen 142 686 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez az első Kung Fu Panda film, ahol Tigris különböző ruhákat visel.

(dailyfilmsan)
 

Az eddigi főgonoszok különféle kihívást jelentenek Po számára: Tai Lung erő, Lord Shen mentális és Kai lelki.

(dailyfilmsan)
 

Ez volt az első alkalom, hogy egy nagyobb amerikai animációs játékfilmet közösen készítettek el egy kínai céggel.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.