Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung Fu Panda 3
Filmadatlap
 
30
Szereplők
27
Vélemények
35
Képek
10
Videók
Kung Fu Panda 3

Galéria (35)

Jack Black
Jack Black
Lucy Liu
Kate Hudson
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack Black
Kate Hudson
Jack Black
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Bryan Cranston

Videók (10)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Az első rész sikere után a kissé gyengébb második rész és utána ez a harmadik epizód, ahol a figurák aranyosak, de a mondanivaló már számomra nem érdekes. Vontatott és önismétlő.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

Mindegyik rész nagyon tetszett, nem igazán tudok különbséget tenni köztük. Szerethető történet és végig izgalmas, ami egy mesétől igazán egyedülálló.

 
indingo   2018. 12. 07.

0

Közepes történet, de a látvány kárpótol. A ˇfigurák" is formásak, egyszer meg lehet nézni.

 
Artemisia   2020. 05. 08.

1

A 3.Kung fu Panda rajzfilm. Valahol szükségszerűnek éreztem, hogy elkészült, mert hiánypótló ismereteket ad a Pandák törtenetéről és szerepükről, Po hátteréről, rejtett erősségéről és azt is megtudjuk, hogy Oogway mester annak idején miért éppen őt v... több»

 
dulkap   2017. 02. 17.

0

Kicsit nehezen indul a dolog, de aztán szép lassan építkezve egy nagyon humoros és nagyon élvezetes utolsó fél órát produkál a film. Ott jönnek elő a sorozat előnyei, a humor és a látványos akciók, szép képekkel kísérve. Ezeknek a filmeknek mindig er... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Eszementül jó lett ez a rész is. A második részt szerintem bőven felül tudta múlni ezekkel a poénokkal. Nagyon olyan érzést ad mintha visszatért volna az első rész szintjére. Ez pedig jó.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Sok benne a panda aki ugyanolyan lusta, hanyag és ügyetlen mint a főhősünk. Azt is megtudjuk honnan származik, és ki ő.

A film összbevétele 521 170 825 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 732 925 forintot termelt. A hazai mozik összesen 142 686 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez az első Kung Fu Panda film, ahol Tigris különböző ruhákat visel.

(dailyfilmsan)
 

Az eddigi főgonoszok különféle kihívást jelentenek Po számára: Tai Lung erő, Lord Shen mentális és Kai lelki.

(dailyfilmsan)
 

Ez volt az első alkalom, hogy egy nagyobb amerikai animációs játékfilmet közösen készítettek el egy kínai céggel.

(dailyfilmsan)
 

A DreamWorks vezérigazgatója megerősítette, hogy ez nem a franchise utolsó filmje, és további három Kung Fu Panda filmet terveznek.

(dailyfilmsan)
 

Annak érdekében, hogy megértsék, hogyan élnek a pandák, a filmkészítők közvetlenül Kína legnagyobb pandarezervátumába, Chengduba utaztal. Ott tartózkodásuk közben megfigyelték, hogyan gurulnak a pandák, hogyan viselkednek egymással; új ismereteiket beépítették a filmbe.

(dailyfilmsan)
 
Tökéletesen lezárt trilógia lett a Kung Fu Panda, de kevesebb a felnőtteknek szóló kikacsintás. Kritika. több»
 
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10 több»
 
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100 több»