Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Kung Fu Panda

(Kung Fu Panda)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 21.

Egy kicsit féltem ettől a rajzfilmtől, amikor megjelent, mert a kung-fu-s filmek sem a kedvenceim, hát még pláne ha mese. Ehhez képest talán ilyen pozitívan még nem csalódtam rajzfilmben.

 
Orosz István  2017. 08. 04.

Nem tartom a legjobb Dream Works alkotásnak. Kicsit, sőt inkább már nekem nagyon unalmas, és vontatott. Humoros próbál lenni de ez sajnos nem nagyon akar összejönni.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 20.

Kellemeset csalódtam benne, mert bevallom, nem nagy hévvel ültem le megnézni. De szórakoztató volt, vicces, kedves történet. A nem mindennapi szituáció miatt egyedi a sok hasonló mai animációs mese között. Érdemes megnézni.

 
Deku  2017. 07. 18.

Nem volt külön elvárásom ettől a filmtől, bemutató alapján már humorosnak tűnt. Azonban ez több annál, szerethető jópofa karakterekkel tarkított, humoros és tanulságos kis mese.

 
Olivér Rózsa  2017. 06. 23.

Nagyon jó kis mese, Remekmondanivalóval és humorral megfüszerezve. Gyerekeknek és felnőteknek egyaránt ajánlom.

Smoking Barrels: Kung Fu Panda
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10
 

2008-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jackie Chan a majom angol hangja.

(zselyke)
 

130 millió dollárból készült el ez az animáció, és 631,744,560 millió dollárt termelt.

(citizenfour99)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.