Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
30
Szereplők
47
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Kung Fu Panda
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timon   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Imádtam az animációt és a karakteres jellemes ábrázolását,kidolgozását.Kedvenc jeleneteim:amikor a Sárkányharcost Oogway megérzi,Tai Lung jelenetei,kung fu-jelenetek,és a vége. Kissé ugyan éreztem,hogy Po túl egyszerűen kezd a kung fu fokain felfelé jutni,ahogy egyáltalán alkalmasnak találták arra,de arra jutottam végül,hogy ez csak egy mese,meg a lehetetlen nem biztos,hogy tényleg az.Ez a mese pedig fenomenális,már csak azért is,mert hűen követi a keleti kultúrát. 10/10

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egy kicsit féltem ettől a rajzfilmtől, amikor megjelent, mert a kung-fu-s filmek sem a kedvenceim, hát még pláne ha mese. Ehhez képest talán ilyen pozitívan még nem csalódtam rajzfilmben.


 
indingo   2018. 12. 07.

Eredeti szinkronnal az igazi. A története meglepően humoros és a karakterek is jók.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem volt külön elvárásom ettől a filmtől, bemutató alapján már humorosnak tűnt. Azonban ez több annál, szerethető jópofa karakterekkel tarkított, humoros és tanulságos kis mese.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem tartom a legjobb Dream Works alkotásnak. Kicsit, sőt inkább már nekem nagyon unalmas, és vontatott. Humoros próbál lenni de ez sajnos nem nagyon akar összejönni.

 
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10 több»

A film összbevétele 631 744 560 dollár volt (imdb.com).

 

Az evőpálcikás harcjelenet Po és Shifu mester között tisztelgés a részeges karatemester film előtt (Jackie Chan).

(dailyfilmsan)
 

Az animációs film készítői egyes szereplőknek és helyeknek beszlőneveket adtak. Például Oogway nevének jelentése teknős. Sifu nevének jelentése pedig tanítómester. De ebbe sorolható Tai Lung börtöne is, ami a Chor Ghom nevet kapta katonai nyelvről átfordítva annyit tesz " börtönben ülni".

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm rendezői nagy anime fanok. A film elején lejátszódó 2D-s rész az animékk előtti tiszteletüket jelképezi.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.