Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
48
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Kung Fu Panda
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Po, a leves árúsító panda arról álmodozik, hogy egyszer kung fu-t tanulhasson, aztán váratlanul még túl is teljesül az álma, hiszen őt választják ki a legendás Sárkányharcossá. Ám Po-nak szembesülni kell vele, hogy a Sárkányharcos élete nem fenékig t... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egy kicsit féltem ettől a rajzfilmtől, amikor megjelent, mert a kung-fu-s filmek sem a kedvenceim, hát még pláne ha mese. Ehhez képest talán ilyen pozitívan még nem csalódtam rajzfilmben.


 
indingo   2018. 12. 07.

Eredeti szinkronnal az igazi. A története meglepően humoros és a karakterek is jók.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem volt külön elvárásom ettől a filmtől, bemutató alapján már humorosnak tűnt. Azonban ez több annál, szerethető jópofa karakterekkel tarkított, humoros és tanulságos kis mese.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem tartom a legjobb Dream Works alkotásnak. Kicsit, sőt inkább már nekem nagyon unalmas, és vontatott. Humoros próbál lenni de ez sajnos nem nagyon akar összejönni.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 21.

Nagyon tudtam azonosulni a pandával. Tökre ügyetlen vagyok és ha végre sikerül valami azt néha elsem tudom hinni. A rajzfilm főbb karakterei jól ki vannak dolgozva viszont a mellékszereplők egysorosai nagyon blőd és semmilyen. A hangulat harmonikus megteremtése látványosra és kellemesre sikerült.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Tetszett is meg nem is elég jó volt, de valahogy nem az én világom ez a fajta összekavart stílusú mese. Sokat lehet belőle tanulni, rengeteg önbizalmat ad.

A film összbevétele 631 744 560 dollár volt (imdb.com).

 

Az evőpálcikás harcjelenet Po és Shifu mester között tisztelgés a részeges karatemester film előtt (Jackie Chan).

(dailyfilmsan )
 

Az animációs film készítői egyes szereplőknek és helyeknek beszlőneveket adtak. Például Oogway nevének jelentése teknős. Sifu nevének jelentése pedig tanítómester. De ebbe sorolható Tai Lung börtöne is, ami a Chor Ghom nevet kapta katonai nyelvről átfordítva annyit tesz " börtönben ülni".

(dailyfilmsan )
 

A rajzfilm rendezői nagy anime fanok. A film elején lejátszódó 2D-s rész az animékk előtti tiszteletüket jelképezi.

(dailyfilmsan )
 

John Powellt és Hans Zimmer a film zeneszerzői ellátogattak Kínába, Kínai Nemzeti Szimfonikus Zenekarhoz hogy segítse őket munkájukban és hogy megismerhessék a kultúrájukat.

(dailyfilmsan )
 

2008-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jackie Chan a majom angol hangja.

(zselyke)
 

130 millió dollárból készült el ez az animáció, és 631,744,560 millió dollárt termelt.

(citizenfour99)
 

Oogway mester fényjátékos csapásaival tudta hatástalanítani a szembeszegült diákot, Thai Lung-ot.

(citizenfour99)
 

A film a Rottent. nevű kritikaösszegző oldalon 87%-os. Méghozzá 155 pozitív és 23 negatív jellegű kritikával.

(citizenfour99)
 

Mivel a DreamWorks még elég újnak számító animációs stúdió, ez a film is mindösszesen csak a 16. alkotásuk.

(citizenfour99)
 
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.