Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A rosszfiúk (2022)

The Bad Guys
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Videók (4)

 
Török389133   2022. 11. 21.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz, aranyos film, de a második fele már nem volt nagy szám.

 
Artemisia   2022. 04. 18.

4
Mire jók a rosszfiúk?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A DreamWorks Aaron Blabey gyermekkönyve alapján elkészítette nekünk a szegény ember Zootropolisát. Noha szinopszisában és stílusában több ponton eltér a Disney sikerfilmjétől, ha megkaparjuk a felszínt, kiderül, hogy mondanivalójában és tanulságaiban... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 07. 27.

1
Stílusos akciófilm, mesèbe csomagolva

Mostanság egyre kevesebb animációs filmet nézek. Az ok nem véletlen, hanem nagyon is indokolt. Kinőttem őket, illetve manapság kevés jó alkotás készül ebben a kategóriában. Ezt a mozit is csak kedvjavító gyanánt kezdtem el nézni, plusz felkaptam a fejem a Dreamworks logóra, hiszen azért készítettek ők már egy pár emlékezetes kis mesét. A Madagaszkár 1-2 és a Shrek 1-2, átlengte a gyermekkoromat, ezért újra gyermeki örömmel vártam, hogy a Dreamworks vajon mit tud kihozni jelen alkotásunkból. Pozitívan csalódtam, ugyanis nagyon jól szórakoztam. A farkas és a róka karaktere telitalálat, illetve a szinkronjuk is. A többi karakterről ez már nem mondható el, sőt, kifejezetten speciális fogyatéknak éreztem őket. A pár gyenge karakter ellenére, egy rendkívül stílusos animációs filmmel van dolgunk, amely kicsik és nagyok számára is fogyasztható. Voltak pillanatok, amikor kevésbé tetszetős dolgok történtek, de összességében ez tényleg egy jó kis másfél órás kikapcsolódás. Jó dumák, két fantasztikusan szerethető karakter, igazából többet most nem is nagyon igényeltem. Az animáció minősége, na az meg aztán tényleg kiváló!

 
Klauka89   2022. 07. 26.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hajnali fél 6-kor kidobott az ágy, mit lehetne ilyenkor csinálni, mint matinét nyomatni? Már az első percekben meg tudott nevettetni. :) Voltak jó beszólások, poénok, egymás heccelése. Igazán szórakoztatóra sikerült. 40 percig azt hittem, a kormányzó... több»

 
Képkockák   2022. 08. 03.

0

A film stílusa és felépítése, valamint a csapat összetétele a szokásos, nagy könyv szerinti "heist alap", amit most a gyerekeknek is elfogadható stílusban adtak elő. Sajnos ez a film is áldozatául esett az előzeteseknek, mivel túl sok mindent tudtunk... több»

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 06. 18.

1
Jó vagy rosszfiúk?

Nekem egy kicsit újnak hatott az előzetese, nem olyan sokszor láttam, ilyen bűnözősdi-megjavulós meséket/mesefilmeket, vagy esetleg pár esetben live-action filmeket.Így ki volt pipálva, hogy ez bizony mozibanézős lesz, és ha lehet..a premierjén. Nem ... teljes kritika»

 
Zsolt Szabó   2022. 10. 08.

0
Végre nem Disney alkotás

A Disney mellett a többi animációs film el szokott törpülni, kivéve amit mondjuk a Universal&Dreamworks hozott össze nem is olyan rosszul, ők azok akik éves szinten még minőségbe össze tudják hozni azt a színvonalat amit a Pixar és a Disney. A rosszfiúk egyáltalán nem rossz alkotás, van benne minden fajta állatság. Számomra ebben az alkotásban mindent meg lehetett találni, poénokat, rabló-pandúr animációs verzióban, de picit kicsit másképp. Mi történik akkor ha egy rosszfiúkból álló banda a jóságra is képes és attól mi minden tudna megváltozni. Erről szól ez a kis filmecske. Én ajánlom figyelmetekbe, mert könnyed és szórakoztató popcorn ropogtató. :) 10/7

A film 204 728 347 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 130 890 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a DreamWorks Animation első mozifilmje a 2020-as években.

(hp)
 

A koronavírus-járvány miatt a munkálatok nagy részét az alkotók a saját otthonaikból végezték.

(hp)
 

Az alkotók elmondása szerint ez a film olyan módon viszonyul majd a heist filmek zsáneréhez, mint a Shrek a tündérmesékhez, vagy a Kung Fu Panda a kung fu filmek műfajához.

(hp)
 

Ez a film Pierre Perifel rendezői debütálása.

(hp)
 

A megfilmesítési jogokra számos stúdió pályázott, de 2018. március 9-én kiderült, hogy az animációs film végül a DreamWorks Animation egésze alatt készül el.

(hp)