Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Kalózok! A kétballábas banda (2012)

The Pirates! In an Adventure with Scientists!
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Aranyos és kedves történet, szerethető karakterekkel. Nagyon érdekesek ezek a gyurmafigura szerű mesék. Szerintem sokkal karakteresebbek így a jelenetek és kifejezőbbek. Tipikusnak nem éppen mondható kalózos mese. Humoros és akciódús.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

0

Szokatlan, de szerethető megjelenítésű mese, ami tele van jól kidolgozott szereplőkkel. A történet is teljesen jól követhető és humorból sincs hiány.

 
Igob1   2016. 07. 24.

0

Nagyon aranyos gyurmamese, animációs mese ez. De sajnos nagyon kisgyermekeknek született így ezen a szerencsétlen szülő csak elaludni tud. Persze a grafika, az animáció is gyönyörű és a kalózos zenék is mennyeiek de ezen kívül nem igazán jó véleményem szerint, persze csak felnőttnek.

 
ganna   2015. 02. 11.

0

Nem rajongok a gyurma filmekért, de a gyerekek élvezték (főleg a kalóz téma miatt), szórakoztató volt.

 
FunBoi   2015. 05. 23.

0

Ez a kedves kis animációs film önfeledt szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A film tele van poénokkal és helyzetkomikumokkal. A szereplők igényesen vannak megrajzolva, illetve megalkotva, és a személyiségeik is jól ki vannak találva. A... több»

 
Domino   2016. 07. 18.

0

Minden meg van ebben az aranyos és vicces animációs filmben, amit el lehet a műfajtól várni. Tele van jópofa karakterekkel és poénokkal. Külön jó pont, hogy stopmotion technikával készítették, manapság pedig szinte már mindent csak számítógépes animá... több»

A film összbevétele 123 054 041 dollár volt (imdb.com).

 

Faláb Hastings angol hangját az eredeti tervek szerint Adewale Akinnuoye-Agbaje kölcsönözte volna.

(ps)
 

Charles Darwin valójában egy olyan társaság tagja volt (Glutton Society), akik ha nem is veszélyeztetett, de mindenképpen furcsa állatokat ettek, például baglyot vagy papagájt.

(ps)
 

A film Kalózok! című regénye alapján készült.

(ps)
 

Az angol királynő beszéde I Elizabeth 1588-as szónoklatából egy részlet, aki akkor a közelgő spanyol hadsereg miatti veszély okán szólt a néphez.

(ps)
 

A film lesősorban az ún. stop-motion technológiával készült. Ezen kívül, főleg a tenger és az ég megalkotására a számítógépes technológiát is bevetették.

(ps)