Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Doboztrollok (2014)

Los Boxtrolls
Filmadatlap
 
31
Szereplők
30
Vélemények
11
Képek
11
Videók

Galéria (11)

Videók (11)

 
Sabnock Sanatory   2022. 09. 26.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Vagány dolog a trollok élete.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy igazi, hamisítatlan stop-motion, amit akár maga Tim Burton is rendezhetett volna, de nem így van. Anthony Stacchi, és Graham Annable munkáját élvezhetjük a filmvásznon, egészen 97 percen keresztül. De miről is van szó tulajdonképpen? Íme! A marke... teljes kritika»

5
 
Deku   2017. 12. 05.

0

Láttam már szuper filmet nem is egyet de ez azok közül is előkelő helyen végzett nálam. Igazi gyöngyszem lett ez a film, telitalálat volt mind a karakterekkel mind pedig a történettel, ami nekem hatalmas szórakozást biztosított.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 19.

0

A stop motion műfajánakaz egyik legmunkásabb darabja. A cukifaktorra megy rá egyértelműen édes kis dobozos valamik a szörnyek, a kisfiú is nagyon édes.Maga a rajzfilm egy egyszerű síkon halad előre és bontja ki magát. A zenéje is a kis kedves jelzőt ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Izgalmas kis mese, bár szerintem ez a kisgyerekeknek egy kissé ijesztő lehet. Inkább tizenpáréveseknek lesz jobban élvezhető, mert némelyik karakter groteszk és félelmetes szerintem. Gyönyörű a látványvilág és a történet is egyedi.

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Mindenképpen kiemelném ezt a fajta animációt, nagyon egyedi kinézetű mese . A történet nem egy hatalmas kaland , de egy gyerek számára már szórakozást nyújthat.

 
felicity   2017. 08. 07.

0

Izgalmas kis mese. Látványos és nagyon szuper. Mondanivalója is van. a karakterek és az animáció is jó. összességében tetszett. nézzétek meg! Csak ajánlani tudom.

 
czigler.nora   2017. 07. 31.

0

Nem túl nagy elvárásokkal ültem le megnézni, de kellemesen csalódtam! Nagyon jó mese, ám mégsem feltétlen gyerekeknek ajánlom. Komor is, és kissé rideg mese.

A film összbevétele 108 255 770 dollár volt (imdb.com).

 

Egy ipaden lejátszott, végtelenített videóval tudták megoldani a készítők a mechafúró kemencéjében lobogó tüzet.

(dailyfilmsan)
 

1,4 millió arckifejezést fabrikáltak meg a főszereplőnek, Tojásnak előzetesen.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilmben 26 helyszínt láthatunk. Mégis a művészek 79 díszletet készítettek el.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm készítői 200 jelmezt rendeltek a rajzfilm bábuihoz.

(dailyfilmsan)
 

A filmhez összesen 190 bábu készült.

(dailyfilmsan)
 
Szeretted Tim Burton stop motion történeteit? Már reflexszerűen füledhez kapsz, ha a gyerekek Disney dalokat énekelnek? Unod már a manapság csak folyatásokból élő Pixar és DreamWorks Animation mozikat? Akkor ezt semmiképpen se hagyd ki! több»