Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
19
Képek
Videók
 
moviewer   2017. 08. 07.

Számomra egy egész szórakoztató film volt minden gyengesége ellenére. Két különböző szálon történik meg ugyanaz. A történet időnként kissé lapos. Számomra nem mindig működött együtt a két külön világ és filmes technika.

 
szd91   2015. 07. 26.

Nagy csalódás. Az első még aranyos volt de ez valahogy sztoriba se túl izgi. Nem veszi be a gyomrom a régi jó meséket 3d-sítve. De ez uncsi is volt, meg ezek az új mutáns törpök, hát nem tudom. Nem jó


 
ElfRider   2015. 06. 18.

Nem rossz, de sokkal jobbra számítottam. Túl műanyag, túl hollywoodi. Sokkal inkább a törpök cukiságára és karaktereik bemutatására kellett volna rámenni. Csak a minimumot tudták belőle kihozni.

 
cunci   2015. 06. 16.

Megfogadtam, hogy ezt a filmet nem nézem meg, mert már az első része sem tetszett, de mégis győzött a kíváncsiság, azt remélve, hogy sikerül egy méltó Hupikék törpikéket készíteni. De sajnos tévedtem. Ez egy nagyon szörnyű film.

 
smith   2015. 05. 02.

Kicsit többet vártam tőle, de azért tetszett. Jobb lett volna talán, ha teljes egészében animációs mese és nem ilyen élőszereplős. Kicsit túl van modernizálva, de ilyen világot élünk erre van igény ezek szerint. Egyszer mindenképp nézhető azoknak, akik szeretik a meséket ! :)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.