Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%

Asterix: A varázsital titka (2018)

Astérix: Le secret de la potion magique
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
21
Képek
4
Videók
 
Bibabac   2019. 01. 07.

legújabb vélemény

0

12 éves öcsémmel és 16 éves húgommal néztük meg a filmet. Tipikus, családbarát, aranyos gyerekmese. Öcsém kifejezetten élvezte, mi ketten nem voltunk odáig érte. A történet egyszerű, néha számomra érthetetlen vagy logikátlan, de nem sokat zavart. A h... több»

 
Thibo84   2018. 12. 29.

0

Volt ma szerencsém megnézni a gallok legújabb kalandját. Jól szórakoztam rajta, volt benne elég szép számban humor, amit a gyerekek is élveztek, bár a grafika sajna nem volt az igazi és a 4 évvel ezelőtti Asterix - Az istenek otthona magyar hangjait ... több»


 
Csillagpor   2019. 01. 06.

0
Gyerekeknek és felnőtteknek is szórakoztató általában

Összességében kellemes kikapcsolódást nyújtott az egész családnak, bár tény hogy a gyerekek ezt a mesét jobban fogják élvezni. Az animáció korrekt, bár zavart hogy a szinkronhangok most megváltoztak sok karakternél, ha jól vettem észre.

 
Ximpi   2019. 01. 04.

0

Teljesen korrekt kis animációs filmecske, gyors, lendületes, nem igazán hagy időt az unalomra, ezt pedig kimondottan tudom értékelni. A magyar szinkront kiemelném, igen jól eltalálták az egyes karakterekhez passzoló hangokat. A varázsital titka össz... több»

 
Denisqoo   2019. 01. 03.

0

Az Asterix: A varázsital titka tipikusan az a mese, ami az egész családnak nagyszerű kikapcsolódást tud nyújtani. Humoros, szórakoztató, tanulságos és nagyon ízlésesen animált film, simán többször is újranézhető. Nem állítom, hogy évek múlva is beszé... több»

Galéria (21)

Videók (4)

A film összbevétele 46 142 633 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 6 648 474 forintot termelt. A hazai mozik összesen 4 881 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Astérix tizenkét próbája (1976) után ez a második animációs Asterix film, amely Uderzo és René Goscinny eredeti karakterein alapszik, de nem egy konkrét Asterix kötetre épül.

(Thibo84)
 

Alexandre Astier – a film társrendezője és társszerzője – Centurion Oursenplus-nak adja a hangját, akárcsak az Asterix: Az istenek otthonában(2014).

(Thibo84)
 

Louis Clichy rendező elmondta, hogy a film elkészítése közel öt évet vett igénybe.

(hp )
 

Christian Clavier immáron harmadik alkalommal kölcsönzi a hangját Asterixnek.

(hp )
 

Az Istenek otthonával ellentétben a folytatás középpontjában ezúttal nem a rómaiak és Caesar állnak.

(hp )
 

Az Asterix: A varázsital titka története az Asterix: Az istenek otthona után játszódik, azonban ellentétben az említett filmmel, A varázsital titka nem valami korábbi Asterix-mesén, hanem egy eredeti forgatókönyvön alapszik.

(hp )
 

Az Asterix-filmek hagyományosan igen nagy népszerűségnek örvendenek Franciaországban. A 2014-es Asterix: Az istenek otthona-ra több mint 3 millió jegyet adtak el Franciaországban, az 1999-es Asterix és Obelixre 9 milliót, az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetésre 14,2 milliót míg az Asterix az Olimpián-ra 6,8 milliót.

(hp )
 
Túl egyszerű minden, nincs helye a csínynek és nem jut szerep az agyafúrt terveknek. Talán a kisebbek élvezni fogják, de felnőtt szemmel ez meglehetősen gyenge. több»