Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Egyedülálló ábrázolásmódú rajzfilm, mely egy kicsit elvontnak tűnik, de akik szeretik az új technikai megoldásokat azoknak ajánlom.

 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyszerű, látványos és érdemes bepróbálnia mindenkinek ezt a kellemes filmet. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni.


 
dailyfilmsan   2018. 10. 29.

Nagyon tetszett. A rajzfilm nem f ltétlen való kisebb gyerekeknek, hiszen ijesztőek tudnak lenni a szereplők. Ez Tim Burton sajátos sötét stílusa ami nekem kifejezetten tetszik ebben a mesében. A sötét árnyultság mellett viszont a melegszívű szándék a hűséges társ/barát megtartása nagyon édessé teszi a mesét. Ami kifejezetten tetzik hogy utalások vannak benne. Telis tele van az egész filmes utalásokkal. Jurassic park, madarak, kedvencek temetője, frankenstein, van helsing és még sok más film részlete került elő egy egy pillanatra. Gyereklelkű felnőtteknek biztos tetszeni fog.

 
SzFa   2017. 09. 17.

A történet leírása alapján kísértetiesebbet vártam. Nekem nem tetszett a történet, és a gyerekeknek sem ajánlom, mert számukra félelmetes lehet, hogy a halottakkal beszél a fiú.

 
sabnock666   2018. 08. 30.

Tim Burton csinált egy egész estés animációs mesét csak felnőtteknek. Van egyfajta morbid bája az egésznek. Egyedi, tele élettel, és leköti a figyelmet az újszerűsége miatt. Beteges, de akinek bejön, az nagyon fogja szeretni.

 

A film a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A dvd-hez még egy kétperces rövidfilmet is kiadtak, a Captain Sparky vs the Flying Saucers.

(Bogi87)
 

A premier hónapjában egy utazó kiállítást indítottak útjára, mely a bábokat és a díszleteket mutatta meg az érdeklődőknek.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.