Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
14
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Szörnyek az űrlények ellen
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Találó jellemvonásokkal rendelkező karakterek, ötletes megoldások. Viszont némelyik szereplő a célközönség számára ijesztő lehet. A vége is lehetett volna jobb.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Érdekes egy rajzfilm, mellette szórakoztató is. A felnőtt, és gyermek korosztályt is egyaránt elszórakoztatja. Azt mondom legalább, egy második részt megérdemelt volna.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Én nagyon szeretem ezt a rajzfilmet. Talán azért mert tele van pop-kulturális utalással. Nem egy nagy szám de szerethetőek a karakterei és a grafikája sem rossz. Nem a cuki és ranyos fajta inkább az amit még anyu és apu is élvezhet.

 
Thibo84   2019. 05. 21.

Bob és Dr Csótány elviszik az egész filmet a hátukon. A történet jól ki van találva.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

Elég felejthető animációs mese lett ez sajnos. Pedig az előzetesek alapján sokat vártam tőle. Az a probléma, hogy kb. az összes viccet, humorforrást lelőtték az előzetesben, mint kiderült, és így sajnos elég üres volt az egész mese. Ötletes lett volna pedig az alapsztori.

A film összbevétele 381 509 870 dollár volt (imdb.com).

 

Gallaxhar arcvonásait a Dreamworks animation vezérigazgatójáról, Jeffrey Katzenbergről mintázták.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm azon jelenete, ahol az elnök szintetizátorral próbál komunikálni a robottal lett 2010-2011 legnépszerűbb mémje.

(dailyfilmsan)
 

B.O.B. zselé testében 12 ezer buborék van.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.