Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
Videók
Szörnyek az űrlények ellen
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Találó jellemvonásokkal rendelkező karakterek, ötletes megoldások. Viszont némelyik szereplő a célközönség számára ijesztő lehet. A vége is lehetett volna jobb.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Érdekes egy rajzfilm, mellette szórakoztató is. A felnőtt, és gyermek korosztályt is egyaránt elszórakoztatja. Azt mondom legalább, egy második részt megérdemelt volna.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Én nagyon szeretem ezt a rajzfilmet. Talán azért mert tele van pop-kulturális utalással. Nem egy nagy szám de szerethetőek a karakterei és a grafikája sem rossz. Nem a cuki és ranyos fajta inkább az amit még anyu és apu is élvezhet.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 03. 28.

Ajánlás útján néztem meg ezt a rajzfilmet, de nem kellett volna. Nekem nagyon nem jött be. Semmi pozitívat nem tudok róla elmondani, borzasztó volt.

 
Zsofi821   2015. 04. 28.

Nagyon sokat nevettem rajta. Az összes karakter nagyon jó volt, deleginkább Reese Whiterspoon karaktere tetszett. Csalódtam a filmben pozitív értelemben.

 

Gallaxhar arcvonásait a Dreamworks animation vezérigazgatójáról, Jeffrey Katzenbergről mintázták.

(dailyfilmsan )
 

A rajzfilm azon jelenete, ahol az elnök szintetizátorral próbál komunikálni a robottal lett 2010-2011 legnépszerűbb mémje.

(dailyfilmsan )
 

B.O.B. zselé testében 12 ezer buborék van.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.