Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
8
Vélemények
24
Képek
Videók
Szörnyek az űrlények ellen
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Találó jellemvonásokkal rendelkező karakterek, ötletes megoldások. Viszont némelyik szereplő a célközönség számára ijesztő lehet. A vége is lehetett volna jobb.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Érdekes egy rajzfilm, mellette szórakoztató is. A felnőtt, és gyermek korosztályt is egyaránt elszórakoztatja. Azt mondom legalább, egy második részt megérdemelt volna.


 
Zsofi821   2015. 04. 28.

Nagyon sokat nevettem rajta. Az összes karakter nagyon jó volt, deleginkább Reese Whiterspoon karaktere tetszett. Csalódtam a filmben pozitív értelemben.

 
one1970   2015. 07. 26.

Nagyon fura számomra ez a film.. Hasonló mint a Hihetetlen család.. vagy nem tudom.. De azt a rajzfilmet szeretem, ez szerintem vontatott.. Nem rossz, de szerintem egy összecsapott rajzfilm.

 
szune40   2015. 06. 19.

Nem egy hú de nagy eresztés de egész szerethető. Aranyosak a karakterek és maga a sztori se egy agyon rágott dolog. Szerintem kicsiknek mindenképp jópofa és még a nagyok is bőven nézhetik.

 

A Dreamworks stúdió 100. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

A film Modesto városában játszódik Kaliforniában. Érdekesség, hogy George Lucas is itt született.

(ps )
 

Annak a sárga autónak a rendszáma, amit Susan gördeszkának használ XQZMEEEE, amit ha angolul próbálunk kiejteni az "execuse me," vagyis "elnézést" mondatot kapjuk.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.