Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
98
Képek
1
Videók
Megaagy
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Animációs meséről nem szoktam nagyon sűrűn írni,hogy zseniális,de ez igen.Pörgős,vicces,bombasztikus karakterekkel megcsinálva,nagyon jó kis sztorival nyakon zúdítva tökéletesen fogyasztható állapotba kerül.Nem lehet megunni,szinte minden évben megnézem.Ja,és mondanivalóban sem szűkölködik.

 
Deku   2017. 09. 24.

Nem lehet nem szeretni ezt a filmet egyszerű és mégis. Nagyon remek a stílusa a filmnek ami nem engedi meg a nézőnek az unalmat egy percre sem. Frappáns minden pillanata és simán újra nézős.


 
dailyfilmsan   2019. 08. 10.

Érdekessége a fordított perspektíva. A szuperhősök világában egy gonosz is hősködhet és egy hős is gonoszkodhat. A megaagy totálisan felfordítja a fejünkben kialakult sémát amit a manapság igen közkedvelt szuperhős filmek belénk tápláltak. Emellé az erősen nyomott dark képi világot kapunk. Futurisztikus és ötletes. A karakterek mókásak viszont nem sok célt tűztek ki eléjük a készítők de nincs ezzel akkora gond. Egy igazán szórakoztató mese ami fityiszt mutat a megszokottnak.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

A klasszikus pop zenék idézése miatt nagyon élvezhető kis mese felnőtt fejjel is még. Vicces, akciódús és egyedi. Persze ebbe is beletuszkolták a romantikus szálat, de még ezt is megbocsájthatjuk a klassz karakterek miatt.

 
harnas1207   2018. 12. 28.

Sokan ajánlották ezt a mesét, de egyszerűen nem fogott meg, untam az elejétől fogva. Számomra nagyon Nickelodeonos beütése volt, amit már kisgyerek korom óta nem kedveltem. Talán majd adok neki még egy esélyt.

 
A magát másnak tettető Megamind kapcsán kialakuló szituációs komédia, a comic reliefként használt segéd, a szuperhősfilmek parodizálása szintén csak a legkézenfekvőbb motívumokig jut, és semmi olyan extrát nem mutat, ami kiemelhetné a tömegből. 7/10 több»

A film összbevétele 321 885 765 dollár volt (imdb.com).

 

Obama Yes, I can választási plakátját kiparodizálták a film alkotói, ugyanis aki szemfüles észrevehet egy No, I can't plakátot, amely egy pillanat erejéig tűnik fel.

(Bogi87)
 

A 16. DreamWorks film a sorban.

(Bogi87)
 

252 329 000 dolláros bevételt generált, 130 000 000 USD volt a film költségvetése.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.