Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Astro Boy
 
Orosz István   2016. 05. 28.

legújabb vélemény

Kicsit szomorú, hogy gyerekeknek ajánlani tudjam. A gyermekét elvesztő apa készít egy robotot amit a fiáról mintáz. Szerintem egy gyereknek nem ez kell még. Inkább szomorú mint vidám mese, benne van a fájdalom minden egyes percében, de azért mégis boldog vége van bemutat, egy apokaliptikus kort amikor a föld szinte lakhatatlan a tehetősebbek egy szigetet emeltek az égbe ahol élük mindennapi életüket, és nem érdeklik a lenti világ borzalmai. Az üzenet megtalálható benne, eljut a nézőhöz s felfogja hogy mi is járhatunk így.

 
sziliné bea   2015. 02. 09.

Érdekesnek mondanám! Többet nem nézem meg! Egyszer bőven elég volt! Nekem kicsit jellegtelen volt, sem a szereplők sem a történt nem fogott meg. Átlagos kis animációs mese, amitől láttunk már sokkal jobbakat is.

A film összbevétele 19 548 064 dollár volt (imdb.com).

 

A film a japán Mighty Atom c. mangasorozatóol készült amerikai remake.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.