71% 87 szavazat
Tini Titánok: A film

Tini Titánok: A film

Teen Titans Go! To the Movies
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
35
Szereplők (35)
20
Képek (20)
7
Videók (7)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum

FILMINFÓ

Öt tini szuperhős arról álmodozik, hogy világhírre tesznek szert Hollywoodban, ám feltűnik a színen egy mániákus szupergonosz, aki szeretne világuralomra tölni.

(ps)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2018.07.22.
 
2022.02.05 Bakugan

legújabb vélemény

Az átjött, hogy fiatalabb korosztály megcélzása volt a szempont a film elkészítésénél, és biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos kor alatt valószínűleg nekem is jobban tetszett volna, de így sajnos azt láttam egy csomó jelenetben, hogy mennyire primi... Több

0
 
2019.09.19 Norbert93

Önirónia 5 csillag, cselekmény és történetvezetés 2 csillag.

Kicsit béna - és idétlen is -, kicsit vicces, de valamilyen formájában mégis eredeti. Mi másról szólna, mint ami napjainkban is jellemző, hogy már lassan mindenkinek van szuperhosfilmje . A film javára írható van benne némi kritika is és ez  leginkább  a képregényfilmek kritikája, ami a 4.dimenzió keretein belül került tálalásra. (Lásd Deadpool). Van néhány utalás (ha úgy tetszik Easter Egg) a Marvelre is, akárcsak a Deadpool filmekben a DC-re, de sajnos akkorát közel sem ütnek. Egyrészt azért, mert ez a hajó már elment, másrészt meg nincs is benne elég "kakaó". Szívesen adnék jobb értékelést is, de sajnos nem megy. És ez nem véletlen, ugyanis hiába mutat görbe tükröt a film saját magának is, tényleg nem véletlen, hogy nincs élőszereplős Tini Titánok mozifilm, ugyanis az új vonalú idétlenebb stílussal az egyébkent sem a legnépszerűbb szuperhős csapattól még ezt a kis komolyságot is elvették. Sem a mozifilm, sem a rajzfilmsorozat nem halad sehová. Ui: ezzel a fajta stílussal, amit a sorozat követ és az animációval a mai napig nem tudok kibékülni.

1
 
2019.09.14 BoBamburg

Ez az egyik legjobb dolog, ami a Dc comicsal történhet. Legalábbis ami a mozifilmes próbálkozásaikat illeti. Kimondottan vicces, ötletes és szórakoztató, akár csak a sorozat amiből készült.

0

A film összbevétele 31 851 352 dollár volt (imdb.com).

#1