Öt tini szuperhős arról álmodozik, hogy világhírre tesznek szert Hollywoodban, ám feltűnik a színen egy mániákus szupergonosz, aki szeretne világuralomra tölni.
(ps)
(ps)Az átjött, hogy fiatalabb korosztály megcélzása volt a szempont a film elkészítésénél, és biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos kor alatt valószínűleg nekem is jobban tetszett volna, de így sajnos azt láttam egy csomó jelenetben, hogy mennyire primi... Több
Kicsit béna - és idétlen is -, kicsit vicces, de valamilyen formájában mégis eredeti. Mi másról szólna, mint ami napjainkban is jellemző, hogy már lassan mindenkinek van szuperhosfilmje . A film javára írható van benne némi kritika is és ez leginkább a képregényfilmek kritikája, ami a 4.dimenzió keretein belül került tálalásra. (Lásd Deadpool). Van néhány utalás (ha úgy tetszik Easter Egg) a Marvelre is, akárcsak a Deadpool filmekben a DC-re, de sajnos akkorát közel sem ütnek. Egyrészt azért, mert ez a hajó már elment, másrészt meg nincs is benne elég "kakaó". Szívesen adnék jobb értékelést is, de sajnos nem megy. És ez nem véletlen, ugyanis hiába mutat görbe tükröt a film saját magának is, tényleg nem véletlen, hogy nincs élőszereplős Tini Titánok mozifilm, ugyanis az új vonalú idétlenebb stílussal az egyébkent sem a legnépszerűbb szuperhős csapattól még ezt a kis komolyságot is elvették. Sem a mozifilm, sem a rajzfilmsorozat nem halad sehová. Ui: ezzel a fajta stílussal, amit a sorozat követ és az animációval a mai napig nem tudok kibékülni.