Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Alsógatyás Kapitány: Az első nagyon nagy film (2017)

Captain Underpants: The First Epic Movie
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
7
Videók
 
HercegPeter   2018. 08. 22.

Ezt a mesét egy jó iskolakritikának tartom. Bár lehet ez nem mindenhol van így, de én találkoztam olyannal, hogy -kis túlzással- egy kis mosoly, vagy egy apró csínytevés is borzasztó szigorú szabályszegésnek számított. Meglepően sokrétű humora van. Van benne gyerekekre jellemző, egyszerű, felnőtt szemmel nézve bugyutának mondható, volt érettebb és voltak a megszokott pukizós-böfögős poén. Összességében egy aranyos, a fiatalabb korosztálynak való rajzfilm.

 
Norbert93   2019. 02. 26.

Inkább nagyon kicsi gyerekeknek való, n3m egy nagy történet, de meg lehet nézni s valószínűleg a gyerek kedvence sem lesz. Felejthető alkotás.


 
erahurka   2018. 08. 12.

Sokkal rosszabbat vártam, de végül egy meglepően szerethető, iszonyú bugyuta mesét kaptam. Az animáció tök jól meg volt csinálva, ahogyan a 2D-s rajzolt szegmensek is. Várom a folytatást!

 
Szhandee   2019. 01. 19.

Borzalmas a történet, szörnyűek a karakterek.

A film összbevétele 125 427 681 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Alósgatyás kapitány könyv 1997-es megjelenése óta több alakommal is felmerült, hogy elkészülhet egy mozis, vagy egy televíziós (sorozat) adaptáció. A kötetek szerzője, Dav Pilkey Chris Farley-t szerette volna a címszerepre, azonban a színész tragikus halála után a projekt évekre fiókba került.

(hp)
 

Ez az utolsó Dreamworks animációs film, melyet a 20th Century Fox forgalmaz.

(hp)
 

A film az első Alósgatyás kapitány könyv megjelenésének 20. évfordulóján került a mozikba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.