Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64

Postás Pat - A mozifilm (2014)

Postman Pat: The Movie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

legújabb vélemény

Nem rossz kis mese. A sorozat is eléggé nyomasztó tud lenni, ahol néhol ez is. A történet kicsit akadozik, de nem szembeötlő. A gyerekek mindenképp élvezni fogják.

 
szd91   2015. 07. 22.

Nem volt rossz, de tényleg inkább kisgyerekes mozi. A sorozatot sajnos nem néztem, de névről ismertem így gondoltam tök jó lesz. Egyszer jó is volt, de nem egy shrek, hogy 100-adjára is jó legyen.


 
london2012   2015. 07. 21.

Kifejezetten gyerekeknek szánt mese az én véleményem szerint csak a kisebbek lettek megcélozva mint célközönség. Aranyos gyerekes családi mesének mondható.

 
dora298   2015. 02. 17.

Ezt azért elsősorban kicsiknek ajánlanám! :) Nekik biztosan nagyon tetszene! :) A szülők pedig láthatják, hogy ezzel a kis mesével mosolyt csalhatnak a gyerekek arcára! :)

 
xsusy   2015. 01. 29.

Tegnap néztük meg a moziban. A lányomban csak a gonosz robotok és a gonosz macska maradt meg. Nagyobb gyerekeknek ajánlom.

 
A brit gyerekek régi kedvence, Postás Pat egy kitérő erejéig lecserélte a TV-képernyőt a nagyvászonra, sőt bábfigura helyett a számítógép animálja már őt nekünk. De vajon mit szólnak majd a legkisebbek ahhoz, hogy a sorozatból, amelyben Pat kedvesen segíti a kisváros lakóit, egy olyan filmet csináltak, amiben olyan szavak hangzanak el, mint „profitorientált”, „postaágazat” és „marketingigazgató”? több»

A film összbevétele 1 323 843 dollár volt (imdb.com).

 

Postás Pat valódi neve Patrick Clifton.

(kázsé)
 

Postás Pat nagyjából 36 éves.

(kázsé)
 

Az eredeti Postman Pat sorozat stop-motion technikával készült, tehát valódi bábok mozgatásával érték el a hatásokat. Ez a változat azonban 3D-s animációs film.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.