Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Postás Pat - A mozifilm (2014)

Postman Pat: The Movie
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nem rossz kis mese. A sorozat is eléggé nyomasztó tud lenni, ahol néhol ez is. A történet kicsit akadozik, de nem szembeötlő. A gyerekek mindenképp élvezni fogják.

 
london2012   2015. 07. 21.

Kifejezetten gyerekeknek szánt mese az én véleményem szerint csak a kisebbek lettek megcélozva mint célközönség. Aranyos gyerekes családi mesének mondható.


 
szd91   2015. 07. 22.

Nem volt rossz, de tényleg inkább kisgyerekes mozi. A sorozatot sajnos nem néztem, de névről ismertem így gondoltam tök jó lesz. Egyszer jó is volt, de nem egy shrek, hogy 100-adjára is jó legyen.

 
dora298   2015. 02. 17.

Ezt azért elsősorban kicsiknek ajánlanám! :) Nekik biztosan nagyon tetszene! :) A szülők pedig láthatják, hogy ezzel a kis mesével mosolyt csalhatnak a gyerekek arcára! :)

 
xsusy   2015. 01. 29.

Tegnap néztük meg a moziban. A lányomban csak a gonosz robotok és a gonosz macska maradt meg. Nagyobb gyerekeknek ajánlom.

 
A brit gyerekek régi kedvence, Postás Pat egy kitérő erejéig lecserélte a TV-képernyőt a nagyvászonra, sőt bábfigura helyett a számítógép animálja már őt nekünk. De vajon mit szólnak majd a legkisebbek ahhoz, hogy a sorozatból, amelyben Pat kedvesen segíti a kisváros lakóit, egy olyan filmet csináltak, amiben olyan szavak hangzanak el, mint „profitorientált”, „postaágazat” és „marketingigazgató”? több»
 

Postás Pat valódi neve Patrick Clifton.

(kázsé)
 

Postás Pat nagyjából 36 éves.

(kázsé)
 

Az eredeti Postman Pat sorozat stop-motion technikával készült, tehát valódi bábok mozgatásával érték el a hatásokat. Ez a változat azonban 3D-s animációs film.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.