Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Postás Pat - A mozifilm (2014)

Postman Pat: The Movie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
1
Képek
1
Videók

Galéria (1)

Videók (1)

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

legújabb vélemény

0

Nem rossz kis mese. A sorozat is eléggé nyomasztó tud lenni, ahol néhol ez is. A történet kicsit akadozik, de nem szembeötlő. A gyerekek mindenképp élvezni fogják.

 
szd91   2015. 07. 22.

0

Nem volt rossz, de tényleg inkább kisgyerekes mozi. A sorozatot sajnos nem néztem, de névről ismertem így gondoltam tök jó lesz. Egyszer jó is volt, de nem egy shrek, hogy 100-adjára is jó legyen.

 
london2012   2015. 07. 21.

0

Kifejezetten gyerekeknek szánt mese az én véleményem szerint csak a kisebbek lettek megcélozva mint célközönség. Aranyos gyerekes családi mesének mondható.

 
dora298   2015. 02. 17.

0

Ezt azért elsősorban kicsiknek ajánlanám! :) Nekik biztosan nagyon tetszene! :) A szülők pedig láthatják, hogy ezzel a kis mesével mosolyt csalhatnak a gyerekek arcára! :)

 
xsusy   2015. 01. 29.

0

Tegnap néztük meg a moziban. A lányomban csak a gonosz robotok és a gonosz macska maradt meg. Nagyobb gyerekeknek ajánlom.

 
kasztni   2015. 11. 15.

0

Hát bőven nem a legjobb gyerekfilm, nem igazán világos, hogy pontosan milyen korosztálynak készült. A nagyobbaknak már bugyuta, viszont a kicsiknek meg lehet, hogy néhol még pont túlságosan összetett. Értem én, hogy olyanra kell csinálni a gyerekfilm... több»

 
Phalanx   2015. 09. 08.

0

Hát nem pont ugyanaz, mint a tévé műsor, a gyerekeknek (kicsiknek való alapvetően a Postás Pet, 3 éveseknek mondjuk) nem csak nem tetszik, de nem is értik. Nagyon mellélőttek ezzel az ötlettel az készítők.

A film összbevétele 1 323 843 dollár volt (imdb.com).

 

Postás Pat valódi neve Patrick Clifton.

(kázsé)
 

Postás Pat nagyjából 36 éves.

(kázsé)
 

Az eredeti Postman Pat sorozat stop-motion technikával készült, tehát valódi bábok mozgatásával érték el a hatásokat. Ez a változat azonban 3D-s animációs film.

(kázsé)
 

Pat hangját két különböző színész adja, Stephen Mangan mikor beszél, és Ronan Keating mikor énekel.

(kázsé)
 

A filmet majdnem pontosan egy évvel a tervezett időpont után mutatták be.

(kázsé)
 
A brit gyerekek régi kedvence, Postás Pat egy kitérő erejéig lecserélte a TV-képernyőt a nagyvászonra, sőt bábfigura helyett a számítógép animálja már őt nekünk. De vajon mit szólnak majd a legkisebbek ahhoz, hogy a sorozatból, amelyben Pat kedvesen segíti a kisváros lakóit, egy olyan filmet csináltak, amiben olyan szavak hangzanak el, mint „profitorientált”, „postaágazat” és „marketingigazgató”? több»