Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Angry Birds - A film (2016)

The Angry Birds Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
29
Vélemények
12
Képek
15
Videók
Angry Birds - A film
 
Tyoci   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Angry Birds? Mindig is volt belőle egy telefonos játék, de sosem izgatott. Végül rá kellett ébrednem, hogy bizony rajzfilm is van belőle. Nem is egy. Megnéztem, és azt kell mondanom, hogy abszolút megérte beleélnem magam e kis történet fantáziavilág... több»

 
HercegPeter   2017. 10. 18.

0

Elég sok negatív véleményt hallottam róla, ennek ellenére megnéztem. Nem volt ez olyan rossz, mint ahogy mondták, de nem is egy tipikus, gyerekeknek szóló rajzfilm. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy milyen nézőközönségnek szánták a filmet, mivel ... több»


 
Artemisia   2020. 05. 08.

1

A grafika szép, a karakterek aranyosak (a idegbeteg Piros,,a Sas, és főleg a zöld, gonosz kis malacok elég szórakoztatóak), az alapsztori ( a falánk malacok ellopják a madarak tojásait, hogy megegyék őket, de ahhoz a madárnépségnek is van egy-két sza... több»

 
Orosz István   2016. 05. 19.

0

Szerintem a film nem sikerül rosszul egy értelmetlen kis játékból értelmes storyt tudtak alkotni, volt benne egy két jó poén a grafika mondhatni jó lett. Red karakterét igen megkedveltem. Van benne érzelem fordulat, tánulni, és mondani való. Lehet nem volt az a hűha de nagy film, de várom a folytatást. :)

 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

0

Kicsit gagyi lett a rajzfilm sajnos, de nem is nagyon lehetett többet elvárni tőle. A játék dinamikájához illett és nem hazudtólta meg azt úgyhogy nem lehet nagyon rosszra értékelni. Ennek ellenére nem sok fantáziát öltek bele a készítők, és ez zavaró egy kicsit. Kiszámítható de egyszer meg lehet nézni.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Kellemes kikapcsolódás, de inkább kisebb gyerekeknek ajánlott ez a mese, mert túl sok története nincs sajnos. Kíváncsi lettem volna, hogy végüli miért kerültek pont csak arra az egy szigetre. Meg a különböző fajok mint a malacok aki ellenség, az miér... több»

 
harnas1207   2019. 03. 29.

0

Valaki kifejtette, hogy a mese célközönsége eléggé meghatározhatatlan. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Azzal viszont nem, hogy rossz lenne. Kicsit szkeptikus voltam, hogy egy ilyen játékból milyen filmet lehet csinálni. Voltak benne poénok, jó volt a sztori és a karakterek is passzoltak.

Galéria (12)

Videók (15)

A film összbevétele 352 333 929 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 156 427 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film holland változatában a Chuck nevű madarat Enzo Knol szinkronizálja, az első holland Youtuber, aki elérte az egymillió feliratkozót.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egy okostelefonokra gyártott játék alapján készült.

(dulkap)
 

Clay Kaytis és Fergal Reilly rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 

Josh Gad és Peter Dinklage harmadik közös munkája az Ice Age: Continental Drift (2012) és Pixels (2015) után.

(dulkap)
 

A játékkal és az Angry Birds Shorts rajzfilmekkel ellentétben ezúttal karjuk is van a madaraknak.

(dulkap)
 
A még kellemes filmet sejtető kezdeti fél óra után fokozatosan laposodik, válik érdektelenné, és érződik egyre több perce fölöslegesnek. Persze nem egy vállalhatatlan alkotás az Angry Birds sokszor megmosolyogtató, kellemes zenés betétekkel operál, és lehangolni biztos hogy nem fog senkit. 5/10 több»
 
A népszerű mobiljáték televíziós térhódítása után már csak idő kérdése volt, hogy a madarak és malacok harca begyűrűzzön a szélesvászonra is. A csúzli legyen velük! 5/10 több»
 
Kevés hiányzott hozzá, hogy az Angry Birds moziból több legyen a videojáték-adaptációk és a családi animációk ötvözeténél. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»