Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
71

Angry Birds - A film (2016)

The Angry Birds Movie
Filmadatlap
 
30
Szereplők
26
Vélemények
12
Képek
15
Videók
Angry Birds - A film
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás, de inkább kisebb gyerekeknek ajánlott ez a mese, mert túl sok története nincs sajnos. Kíváncsi lettem volna, hogy végüli miért kerültek pont csak arra az egy szigetre. Meg a különböző fajok mint a malacok aki ellenség, az miért csak azonos fajok élnek egy szigeten. Az animáció kiváló és van pár remek poénja.

 
HercegPeter   2017. 10. 18.

Elég sok negatív véleményt hallottam róla, ennek ellenére megnéztem. Nem volt ez olyan rossz, mint ahogy mondták, de nem is egy tipikus, gyerekeknek szóló rajzfilm. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy milyen nézőközönségnek szánták a filmet, mivel mindenféle humor megtalálható benne. A gyerekes, a gusztustalan, a bugyuta és a felnőttes is. A poénok sokfélesége miatt, akadtak olyan jelenetek, amik szerintem nem illettek bele az összképbe. A mondanivalója ennek is az, mint a többi rajzfilmnek: merj az lenni,aki vagy, ne félj különbözni másoktól és higgy magadban.


 
Orosz István   2016. 05. 19.

Szerintem a film nem sikerül rosszul egy értelmetlen kis játékból értelmes storyt tudtak alkotni, volt benne egy két jó poén a grafika mondhatni jó lett. Red karakterét igen megkedveltem. Van benne érzelem fordulat, tánulni, és mondani való. Lehet nem volt az a hűha de nagy film, de várom a folytatást. :)

 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Kicsit gagyi lett a rajzfilm sajnos, de nem is nagyon lehetett többet elvárni tőle. A játék dinamikájához illett és nem hazudtólta meg azt úgyhogy nem lehet nagyon rosszra értékelni. Ennek ellenére nem sok fantáziát öltek bele a készítők, és ez zavaró egy kicsit. Kiszámítható de egyszer meg lehet nézni.

 
harnas1207   2019. 03. 29.

Valaki kifejtette, hogy a mese célközönsége eléggé meghatározhatatlan. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Azzal viszont nem, hogy rossz lenne. Kicsit szkeptikus voltam, hogy egy ilyen játékból milyen filmet lehet csinálni. Voltak benne poénok, jó volt a sztori és a karakterek is passzoltak.

 
A még kellemes filmet sejtető kezdeti fél óra után fokozatosan laposodik, válik érdektelenné, és érződik egyre több perce fölöslegesnek. Persze nem egy vállalhatatlan alkotás az Angry Birds sokszor megmosolyogtató, kellemes zenés betétekkel operál, és lehangolni biztos hogy nem fog senkit. 5/10 több»
 
A népszerű mobiljáték televíziós térhódítása után már csak idő kérdése volt, hogy a madarak és malacok harca begyűrűzzön a szélesvászonra is. A csúzli legyen velük! 5/10 több»
 
Kevés hiányzott hozzá, hogy az Angry Birds moziból több legyen a videojáték-adaptációk és a családi animációk ötvözeténél. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»

A film összbevétele 352 333 929 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 156 427 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film holland változatában a Chuck nevű madarat Enzo Knol szinkronizálja, az első holland Youtuber, aki elérte az egymillió feliratkozót.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film egy okostelefonokra gyártott játék alapján készült.

(dulkap)
 

és Fergal Reilly rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.