Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Lego Batman - A film

(The Lego Batman Movie)
 
MMcFly2015  2017. 02. 12. 21:25

Elbuktam egy fogadást, így beültem az én kontómra haverokkal. Ha egyedül nézem otthon, biztos vagyok benne, hogy nem jutok a végére, de ez egy akkora agyament paródia jellegű szórakozás volt, hogy könnyesre röhögtem magam a társasággal.
A történet beteg, akár Seth Rogen féle banda is gyárthatta volna. Tele van filmes utalásokkal, és poénokkal, aminek hála a felnőtteknek is jut hatalmas falat a szórakozásból. Durva, mert a terembe a szülők jobban szórakoztak a filmen, mint a gyerekeik.
A 3D hatás nem nagy szám, szerintem arra kár pazarolni a plusz pénzt. A film a végén pedig átlép egy határt, amire már azt mondom sok volt...
Egyszer érdemes megnézni, jobb mint a Lego Kaland, és szórakoztató, ha nem egyedül nézzük. Nem bántam meg a mozit, kellemes csalódás volt.

 
Lamboh  2017. 09. 28. 21:44

A Lego Kaland után nagyon vártam már ennek az animációs filmnek a megjelenését, és nem kellett csalódnom. Régen röhögtem rajzfilmen annyit, mint amennyit ezen. Batman és Robin lego változata halálos duót alkot együtt :D Megmondom őszintén, eltudnék viselni egy második részt.

 
Baleszmode  2017. 08. 24. 14:15

Eszméletlen agymenés! Pozitívumok:Remek Karakterek Mélyebb mint várnád Utalások Érzelmes Pillanatok... Negatívumok: ...melyek a végén viccbe mennek Batmen nagyobb bunkó a film elején mint képzeltük.

 
BountyHunter Greedo  2017. 09. 15. 20:29

A LEGO nem csak a gyerekeknek szól. Ezt láthattuk a LEGO Kaland-ban is, jelen esetben sincs ez másképp, hiszen az egyes 'gyerekes' részletek mellett bőven találunk az idősebb rajongóknak szóló, parodikus utalásokat is. Minden korosztálynak ajánlom, legfőképpen ha szereti a LEGO világát.

 
Thor  2017. 02. 13. 11:47

Fantasztikus film volt! Nem csak a gyerekeknek, sőt talán többször is inkább a felnőttek voltak megcélozva, hiszen az elmúlt 80 év Batman adaptációi is sorra kkifigurázásra kerülnek. Nagyon jól felépített történet, átgondolt és kreatív, ugyen ez mondható el a forgatókönyvről is. Nehezen találok kivetni valót benne. Mindenkinek ajánlani tudom.

Movieaddicts: Lego Batman - A film
Egy irgalmatlanul vicces animációs filmről van szó, amivel nagy eséllyel, a DC rajongók fognak a legjobban összebarátkozni, de kétlem, hogy bárki rossz szájízzel távozna a moziból. 8/10
VOX.hu - Lego Batman - A film
A Denevérember üreges talpú verziójának már A LEGO kalandban is akkora volt az arca, hogy alig fért el a szélesvásznon. Ha nem csinálnak neki egy külön mozifilmet, alighanem végighajtott volna a stúdió főnökein a Batmobillal. De megkapta. És mi jártunk vele a legjobban! 85/100
Smoking Barrels: Lego Batman - A film
A Denevérember azon rajongói, akik nemcsak ismerik a karaktert, de még humorérzékük is van, imádni fogják a Lego Batmant (Csakúgy, ahogyan a 10-en éves gyerekek, vagy bárki, aki vevő egy roppant szórakoztató animációs filmre.) Így részemről sem kérdés, hogy ez bizony 8 (nagyon is működő) cápariasztó bat-spray a 10-ből. NANANA menjetek moziba!
 

A filmben látható építményeket a LEGO munkatársai rakták össze, s valamennyinek az ötlete tőlük is származott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A közhiedelemmel ellentétben a film nem stop motion technikával készült, hanem teljes mértékben animált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ralph Fiennes személyében a harmadik angol (és Oscar-jelölt) színész kölcsönzi Alfred Pennyworth-nek. A karaktert korábban Michael Caine és Jeremy Irons is megszólaltatta.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.