Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Lego Batman - A film (2017)

The LEGO Batman Movie
Filmadatlap
 
43
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
14
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Kifejezetten tetszett felnőtt fejjel is. Igazán egyedi megoldás ez a kockavilággal filmeket alkotni. Batman meg a mesékben is egy igazi egyéniség, úgyhogy itt is ütős volt, ahogy meg akarja menteni a városát Joker ténykedésétől.

 
Lamboh   2017. 09. 28.

A Lego Kaland után nagyon vártam már ennek az animációs filmnek a megjelenését, és nem kellett csalódnom. Régen röhögtem rajzfilmen annyit, mint amennyit ezen. Batman és Robin lego változata halálos duót alkot együtt :D Megmondom őszintén, eltudnék viselni egy második részt.


 
MKristijan   2018. 01. 21.

A LEGO movie után magasak voltak az elvárások. Azt nem mondom hogy szétnevettem magam, és azt se hogy elérte a szintet. De megéri megnézni :) az ilyen próbálkozásokra igényt tartok.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

A Lego Movie még adott valami újat, de ez a film semmit. Néhol nagyon idegesítőek voltak a karakterek. Hiányzik a Lego univerzumból az a különlegesség, amivel igazolja a létjogosultságát.

 
Norbert93   2019. 04. 17.

Ez a LEGO film sokkal, de sokkal ütősebbre sikerült, mint a Batman filmes adaptációk jelentős része, kezdve itt a nevetséges Batman vs Superman c. filmmel. Már az első képkockától kezdve vicces, Batman és Joker haláli jó karakterek, nagyon szerethetőek, bár a film végét kicsit összecsapták. Nem csak gyerekeknek!

 
Egy irgalmatlanul vicces animációs filmről van szó, amivel nagy eséllyel, a DC rajongók fognak a legjobban összebarátkozni, de kétlem, hogy bárki rossz szájízzel távozna a moziból. 8/10 több»
 
A Denevérember üreges talpú verziójának már A LEGO kalandban is akkora volt az arca, hogy alig fért el a szélesvásznon. Ha nem csinálnak neki egy külön mozifilmet, alighanem végighajtott volna a stúdió főnökein a Batmobillal. De megkapta. És mi jártunk vele a legjobban! 85/100 több»
 
A Denevérember azon rajongói, akik nemcsak ismerik a karaktert, de még humorérzékük is van, imádni fogják a Lego Batmant (Csakúgy, ahogyan a 10-en éves gyerekek, vagy bárki, aki vevő egy roppant szórakoztató animációs filmre.) Így részemről sem kérdés, hogy ez bizony 8 (nagyon is működő) cápariasztó bat-spray a 10-ből. NANANA menjetek moziba! több»

A film összbevétele 311 950 384 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 146 573 448 forintot termelt. A hazai mozik összesen 105 025 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben látható építményeket a LEGO munkatársai rakták össze, s valamennyinek az ötlete tőlük is származott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A közhiedelemmel ellentétben a film nem stop motion technikával készült, hanem teljes mértékben animált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ralph Fiennes személyében a harmadik angol (és Oscar-jelölt) színész kölcsönzi Alfred Pennyworth-nek. A karaktert korábban Michael Caine és Jeremy Irons is megszólaltatta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.