Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

Lego Batman - A film (2017)

The LEGO Batman Movie
Filmadatlap
 
43
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
14
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Kifejezetten tetszett felnőtt fejjel is. Igazán egyedi megoldás ez a kockavilággal filmeket alkotni. Batman meg a mesékben is egy igazi egyéniség, úgyhogy itt is ütős volt, ahogy meg akarja menteni a városát Joker ténykedésétől.

 
Lamboh   2017. 09. 28.

A Lego Kaland után nagyon vártam már ennek az animációs filmnek a megjelenését, és nem kellett csalódnom. Régen röhögtem rajzfilmen annyit, mint amennyit ezen. Batman és Robin lego változata halálos duót alkot együtt :D Megmondom őszintén, eltudnék viselni egy második részt.


 
harnas1207   2018. 12. 05.

A Lego Movie még adott valami újat, de ez a film semmit. Néhol nagyon idegesítőek voltak a karakterek. Hiányzik a Lego univerzumból az a különlegesség, amivel igazolja a létjogosultságát.

 
MKristijan   2018. 01. 21.

A LEGO movie után magasak voltak az elvárások. Azt nem mondom hogy szétnevettem magam, és azt se hogy elérte a szintet. De megéri megnézni :) az ilyen próbálkozásokra igényt tartok.

 
Norbert93   2019. 04. 17.

Ez a LEGO film sokkal, de sokkal ütősebbre sikerült, mint a Batman filmes adaptációk jelentős része, kezdve itt a nevetséges Batman vs Superman c. filmmel. Már az első képkockától kezdve vicces, Batman és Joker haláli jó karakterek, nagyon szerethetőek, bár a film végét kicsit összecsapták. Nem csak gyerekeknek!

 
MMcFly2015   2017. 02. 12.

Elbuktam egy fogadást, így beültem az én kontómra haverokkal. Ha egyedül nézem otthon, biztos vagyok benne, hogy nem jutok a végére, de ez egy akkora agyament paródia jellegű szórakozás volt, hogy könnyesre röhögtem magam a társasággal. A történet b... több»

 
Vágottszemű   2019. 03. 21.

Nem lett a legjobb. Túl gyerekes lett, de ennek ellenére volt pár perc, amit lehetett élvezni, de nem mondanám minőségi filmnek. Nem nagyon ajánlom ennek a megnézését.

A film összbevétele 311 950 384 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 146 573 448 forintot termelt. A hazai mozik összesen 105 025 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben látható építményeket a LEGO munkatársai rakták össze, s valamennyinek az ötlete tőlük is származott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A közhiedelemmel ellentétben a film nem stop motion technikával készült, hanem teljes mértékben animált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ralph Fiennes személyében a harmadik angol (és Oscar-jelölt) színész kölcsönzi Alfred Pennyworth-nek. A karaktert korábban Michael Caine és Jeremy Irons is megszólaltatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rosario Dawson negyedik alkalommal vállalt szinkronszerepet egy DC-Warner animációban (korábban a Csodanőben, az Igazság Ligája: Atlantisz trónjában és az Igazság Ligája a Tini Titánok ellenben működött közre).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első Lego mozifilm amiben egyik figura sem viseli a klasszikus sárga bőrszínt.

(dulkap)
 

A tervek közt szerepelt, hogy Rébusz hangját a South Park egyik alkotója, Trey Parker szolgáltatja.

(dulkap)
 

A rendező első mozifilmje.

(dulkap)
 

A francia válogatott focista Antoine Griezmann adja Superman hangját a francia verzióban.

(dulkap)
 

Az első tervek szerint Guillermo del Toro és Steve Buscemi adták volna a hangjukat Bane és Joker karakteréhez.

(dulkap)
 

Batman nevetését először ideiglenes jelleggel a rendező szolgáltatta, ám annyira jól sikerült, hogy ezt használták fel a végleges verzióhoz is.

(dulkap)
 
Egy irgalmatlanul vicces animációs filmről van szó, amivel nagy eséllyel, a DC rajongók fognak a legjobban összebarátkozni, de kétlem, hogy bárki rossz szájízzel távozna a moziból. 8/10 több»
 
A Denevérember üreges talpú verziójának már A LEGO kalandban is akkora volt az arca, hogy alig fért el a szélesvásznon. Ha nem csinálnak neki egy külön mozifilmet, alighanem végighajtott volna a stúdió főnökein a Batmobillal. De megkapta. És mi jártunk vele a legjobban! 85/100 több»
 
A Denevérember azon rajongói, akik nemcsak ismerik a karaktert, de még humorérzékük is van, imádni fogják a Lego Batmant (Csakúgy, ahogyan a 10-en éves gyerekek, vagy bárki, aki vevő egy roppant szórakoztató animációs filmre.) Így részemről sem kérdés, hogy ez bizony 8 (nagyon is működő) cápariasztó bat-spray a 10-ből. NANANA menjetek moziba! több»