Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Lego Batman - A film (2017)

The LEGO Batman Movie
Filmadatlap
 
42
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
14
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Kifejezetten tetszett felnőtt fejjel is. Igazán egyedi megoldás ez a kockavilággal filmeket alkotni. Batman meg a mesékben is egy igazi egyéniség, úgyhogy itt is ütős volt, ahogy meg akarja menteni a városát Joker ténykedésétől.

 
Lamboh   2017. 09. 28.

0

A Lego Kaland után nagyon vártam már ennek az animációs filmnek a megjelenését, és nem kellett csalódnom. Régen röhögtem rajzfilmen annyit, mint amennyit ezen. Batman és Robin lego változata halálos duót alkot együtt :D Megmondom őszintén, eltudnék viselni egy második részt.


 
harnas1207   2018. 12. 05.

0

A Lego Movie még adott valami újat, de ez a film semmit. Néhol nagyon idegesítőek voltak a karakterek. Hiányzik a Lego univerzumból az a különlegesség, amivel igazolja a létjogosultságát.

 
MKristijan   2018. 01. 21.

0

A LEGO movie után magasak voltak az elvárások. Azt nem mondom hogy szétnevettem magam, és azt se hogy elérte a szintet. De megéri megnézni :) az ilyen próbálkozásokra igényt tartok.

 
Norbert93   2019. 04. 17.

0

Ez a LEGO film sokkal, de sokkal ütősebbre sikerült, mint a Batman filmes adaptációk jelentős része, kezdve itt a nevetséges Batman vs Superman c. filmmel. Már az első képkockától kezdve vicces, Batman és Joker haláli jó karakterek, nagyon szerethetőek, bár a film végét kicsit összecsapták. Nem csak gyerekeknek!

 
MMcFly2015   2017. 02. 12.

0

Elbuktam egy fogadást, így beültem az én kontómra haverokkal. Ha egyedül nézem otthon, biztos vagyok benne, hogy nem jutok a végére, de ez egy akkora agyament paródia jellegű szórakozás volt, hogy könnyesre röhögtem magam a társasággal. A történet b... több»

 
Vágottszemű   2019. 03. 21.

0

Nem lett a legjobb. Túl gyerekes lett, de ennek ellenére volt pár perc, amit lehetett élvezni, de nem mondanám minőségi filmnek. Nem nagyon ajánlom ennek a megnézését.

Galéria (25)

Videók (14)

A film összbevétele 311 950 384 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 146 573 448 forintot termelt. A hazai mozik összesen 105 025 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben látható építményeket a LEGO munkatársai rakták össze, s valamennyinek az ötlete tőlük is származott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A közhiedelemmel ellentétben a film nem stop motion technikával készült, hanem teljes mértékben animált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ralph Fiennes személyében a harmadik angol (és Oscar-jelölt) színész kölcsönzi Alfred Pennyworth-nek. A karaktert korábban Michael Caine és Jeremy Irons is megszólaltatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rosario Dawson negyedik alkalommal vállalt szinkronszerepet egy DC-Warner animációban (korábban a Csodanőben, az Igazság Ligája: Atlantisz trónjában és az Igazság Ligája a Tini Titánok ellenben működött közre).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első Lego mozifilm amiben egyik figura sem viseli a klasszikus sárga bőrszínt.

(dulkap)
 

A tervek közt szerepelt, hogy Rébusz hangját a South Park egyik alkotója, Trey Parker szolgáltatja.

(dulkap)
 

A rendező első mozifilmje.

(dulkap)
 

A francia válogatott focista Antoine Griezmann adja Superman hangját a francia verzióban.

(dulkap)
 

Az első tervek szerint Guillermo del Toro és Steve Buscemi adták volna a hangjukat Bane és Joker karakteréhez.

(dulkap)
 

Batman nevetését először ideiglenes jelleggel a rendező szolgáltatta, ám annyira jól sikerült, hogy ezt használták fel a végleges verzióhoz is.

(dulkap)
 
Egy irgalmatlanul vicces animációs filmről van szó, amivel nagy eséllyel, a DC rajongók fognak a legjobban összebarátkozni, de kétlem, hogy bárki rossz szájízzel távozna a moziból. 8/10 több»
 
A Denevérember üreges talpú verziójának már A LEGO kalandban is akkora volt az arca, hogy alig fért el a szélesvásznon. Ha nem csinálnak neki egy külön mozifilmet, alighanem végighajtott volna a stúdió főnökein a Batmobillal. De megkapta. És mi jártunk vele a legjobban! 85/100 több»
 
A Denevérember azon rajongói, akik nemcsak ismerik a karaktert, de még humorérzékük is van, imádni fogják a Lego Batmant (Csakúgy, ahogyan a 10-en éves gyerekek, vagy bárki, aki vevő egy roppant szórakoztató animációs filmre.) Így részemről sem kérdés, hogy ez bizony 8 (nagyon is működő) cápariasztó bat-spray a 10-ből. NANANA menjetek moziba! több»