Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

A Lego-kaland

(The LEGO Movie)
 
GedyPapa  2017. 03. 09.

Azoknak (mint például én), akik számára a gyermekkori szórakozást a Lego nyújtotta igazi szórakozás volt ez a nagyon jól elkészített Lego Movie. Szellemes, ötletes és akciódús volt mind a Lego világban zajló történet, mind az élőszereplős. Még az "everything is awesome"-ot is meg tudtam bocsátani neki. Nagyon tetszett, ahogy összekombinálták a különféle Lego univerzumokat egy nagy kerek egésszé.

 
D. Wolfe  2016. 04. 18.

Fantasztikus, lenyűgöző film! Alapból imádok mindent, aminek akár a legkevesebb köze van a Legóhoz, de azt nem gondoltam volna, hogy az elmúlt évek legjobb animációs filmjét lesz szerencsém látni, melyben amúgy a történelem legjobb Batman figurája szerepel.
A végén lévő tanulság és végső konklúzió láttán leesett az állam.

 
hp  2015. 01. 24.

A tavalyi év legjobb animációs filmje. Laza, üde, szórakoztató, és ha erről meg is feledkeznék, arra emlékezni fogok, hogy ez az a film, ami valahogy elkerülte az Oscar-bizottság figyelmét.

 
Lonka  2017. 07. 30.

Lányként sosem legoztam, de leültem megnézni ezt a mesét. Egész helyes volt a története, furcsa volt mozogni és beszélni látni a figurákat.

 
kabel  2015. 07. 26.

A Lego-kaland egy érdekfeszítő animációs film, mindegyik generációnak, meglepően mély üzenetekkel és érdekfeszítő fordulatokkal. Nem gondoltam volna, hogy egy marketing film, ennyire ötletes lehet és ennyi érdekes viccel kedveskedjen. Animációs film kategóriájában ez a film mindent visz.

 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 226 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 21.helyén áll.

(Bogi87)
 

Richard Corliss filmkritikus szerint 2014 legjobb filmes alkotása A Lego-kaland.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.