Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
OJ   2020. 08. 15.

legújabb vélemény

Bár nagyon szépen néz ki az animáció, engem a sztori maga valahogy nem fogott meg. Szerintem ma már nem túl szerencsés ilyen gyenge mondanivalóval próbálkozni, látszik, hogy renszánszukat élik azok a történetek, amelyek mindenképpen tartalmas és morális mondanivalóval bírnak.

 
Replay6   2020. 08. 14.

Nem szeretném teljesen lehúzni a filmet, szerintem egyszeri nézésre tökéletesen alkalmas, de ennél többre nálam nem futotta. Eléggé leül a sztori bizonyos ponton, és bár ez nem hagyott bennem keserű szájízt, de azért nem is érzem azt, hogy valaha még meg akarom nézni.


 
Berci   2020. 08. 10.

Szeretem a merész ötleteket, de ez nem tetszett, egyszerűn nem állt össze a történet.

 
Bálint   2020. 08. 04.

Hááát, a legtöbb animációs filmet többször is meg szoktam nézni, ennél azonban nem érzek késztetést a repetázásra. Nem rossz, de nem éreztem azt az átütő érzést, amit vártam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.