2020.08.15   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Otthon moziznál a hétvégén? Jókora frissítéssel készültek a magyar nyelven is elérhető streaming szolgáltatók. Ezúttal is korábbi kasszasikerek, friss premier, új és visszatérő sorozatok a kínálatban!

Streaming ajánló: Netflixes szuperhősfilm, bokszdráma De Niróval és Dwayne Johnson sikerfilmjei (Netflix, HBO GO, TV GO)

Végre megérkezett a Netflix legnagyobb nyári dobása, a szuperhősfilmek műfajában induló Project Power - A por ereje, mely pazar látványt és akciót ígér, a főszerepekben ráadásul olyan sztárokat láthatunk, mint Joseph Gordon-LevittJamie FoxxCourtney B. Vance és Rodrigo Santoro. De nem ez az egyetlen erős év az otthoni mozizásra a Netflixtől. Már látható Halle Berry thrillerje, a Gyermekrablás, Robert De Niro bokszfilmje, a Kőkezű és Az akciócsoport Jean Renoval, valamint a Dwayne Johnson főszereplésével bemutatott Felhőkarcoló. 

Ha már a sikerfilmeknél tartunk, az HBO GO felhozatala sem okoz csalódást, bekerült a kínálatba a Bloodshot és a Jumanji - A következő szint is, a kulfilmek rajongóit pedig olyan produkciókkal kapcsolódhatnak ki, mint a Jay és Néma Bob visszavág és a Robert Downey Jr. valamint Val Kilmer nevével fémjelzett Durr, durr és csók! Ha inkább a sorozatokra szavazol, látható a Megszállottak viadala teljes új szezonja, az Összeesküvés Amerika ellen és a Légió is.

A TV GO hozta el Will Ferrell és Julia Louis-Dreyfus drámáját, a Lejtmenetet, és a Vitathatatlan franchise sztárjának, Scott Adkins új akciófilmjét, a Hazugságok csapdájában.

És ez még messze nem minden! Idelent összegyűjtöttük az összes friss bemutatót, és ahogy már megszokhattátok, a premierdátum és a szolgáltató mellett az előzeteseket is feltüntettük. 

#35

vígjáték

Hache és Belén évek óta nem látták egymást, egy napon azonban újra összehozza őket a sors a spanyol fővárosban, Madrid egyik legfelkapottabb környékén, Malasañában.... több»

2020. augusztus 10. HBO GO
#34

64 Hammer  (2019)

krimi

Egy apának élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie, amikor a fia drogügyletekbe keveredik. A két férfi kíméletlenül elidegenedik egymástól, ám csak együtt tudják... több»

2020. augusztus 10. HBO GO
#33

Világok találkoznak ebben a fergeteges vígjátéksorozatban, teleszőve a legnagyobb sitcomok sztárjainak cameoival. több»

2020. augusztus 10. Netflix
#32

vígjáték

A híres komikus humoros anekdotákat mesél a családjáról és magánéletéről. több»

Rendező: Tyler Spindel
Szereplők: Rob Schneider, Elle King
  2020. augusztus 11. Netflix
#31

vígjáték

Jay (Jason Mewes) és Néma Bob (Kevin Smith), a két jóbarát ezúttal a maguk kezébe veszik az irányítást. Mikor rájönnek, hogy Hollywood filmet akar készíteni róluk, úgy... több»

2020. augusztus 11. HBO GO
#30

akció | dráma | kaland

Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a... több»

2020. augusztus 12. HBO GO
#29

48 Lejtmenet  (2020)

dráma | vígjáték

Alighogy megmenekültek egy életveszélyes lavina elől, egy házaspár máris kénytelen átgondolni eddig életüket és azt, miként is éreznek valójában egymás iránt.

2020. augusztus 12. TV GO
#28

70 Egészség(telen)  (2020)

dokumentum

A sorozat alaposan utánajár az egészséget és gyógyulást ígérő, egyre jövedelmezőbb welness ipar működésének. Vajon a legújabb trendek valóban teljesítik az ígéretüket? több»

2020. augusztus 12. Netflix
#27

dráma

A Greenleaf család története sötét titkokat és hazugságokat rejteget. több»

2020. augusztus 12. Netflix
#26

36 Alex Cross  (2012)

akció | krimi | misztikus

Alex Cross nyomozó/pszichológus egy aggasztó sorozatgyilkossal áll szemben a James Patterson regényein alapuló izgalmas akcióthrillerben több»

2020. augusztus 12. Netflix
#25

71 Kőkezű  (2016)

akció | dráma | életrajzi

Roberto Duran profi debütálására 1968-ban került sor, amikor a fiú még csak 16 éves volt, karrierje ezt követően 34 évet ölelt fel. 1980 júniusában legyőzte Sugar Ray... több»

2020. augusztus 12. Netflix
#24

dráma

A 19. századbeli Vietnámban járunk, ahol a tizennégy éves May-t feleségül adják a környék egyik legtehetősebb földbirtokosához. A lány nem számít rá, hogy magával ragadják... több»

2020. augusztus 12. HBO GO
#23

akció | thriller

Egy volt MI6 ügynök újra bevetésre készül, a tét azonban ezúttal sokkal nagyobb, mint gondolná. több»

2020. augusztus 13. TV GO
#22

67 Felhőkarcoló  (2018)

akció | kaland | thriller

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt... több»

2020. augusztus 13. Netflix
#21

dráma | vígjáték

A 16 éves Naima Cannes-ban él. Egy nyarat ad magának, hogy kitalálja, mihez kezdjen az életével. Időközben látogatóba érkezik hozzá unokatestvére, a módos családból érkező... több»

2020. augusztus 13. Netflix
#20

dráma

Philip Roth azonos című regényének adaptációja David Simon forgatókönyve alapján, Minkie Spiro rendezésében készült. A szereplők közt helyet kapott Winoa Ryder, Zoe Kazan és... több»

2020. augusztus 13. HBO GO
#19

thriller

Katie nem könnyű eset. A lázadó természetű tinédzser egyik bonyodalomból a másikba kerül, azonban amikor átlép egy bizonyos határt, már nem kerülheti el a felelősségre... több»

  2020. augusztus 13. HBO GO
#18

akció | krimi | sci-fi

New Orleans utcáin elterjed a szóbeszéd, mely szerint egy rejtélyes pirula képes a felszínre hozni az emberek egyéni szuperképességét. Csakhogy senki nem tudja, milyen hatalom... több»

2020. augusztus 14. Netflix
#17

64 Méltóság  (2019)

thriller

A rejtélyes germán szekta, a Colonia Dignidad tagjai gyermekeket zaklattak, embereket kínoztak és öltek meg titkos létesítményükben. Most, hogy a chilei diktátor, Pinochet... több»

2020. augusztus 14. HBO GO
#16

akció | krimi | misztikus

Harry a kisstílű tolvaj (Robert Downey Jr.) egyik rablása balul sül el, és egy színész meghallgatáson bújik el. A következő pillanatban már Hollywodban találja magát, miután... több»

2020. augusztus 14. HBO GO
#15

dráma | krimi | vígjáték

Egy tapasztalt fejvadász segítségével a 16 éves ikrek, Sterling és Blair elmerülnek a rosszfiúk kíméletlen világában. több»

2020. augusztus 14. Netflix
#14

Tehetséges sminkesek a szakma nagyjai előtt bizonyíthatják rátermettségüket. A műsor házigazdája Stacey Dooley. több»

2020. augusztus 14. Netflix
#13

74 Mocskos John  (2018)

dráma

Debra tökéletes életet él, amibe váratlanul toppan be egy jóképű orvos. A férfi és a nő szenvedélyes viszonyba kezdenek egymással, és Debra nem veszi észre, hogy szeretője... több»

2020. augusztus 14. Netflix
#12

animáció | családi

Apró hőseink nagy feladatra vállalkoznak: megkísérlik biztonságban hazajuttatni a polip barátjukat a Sac Actun barlangrendszeren keresztül a Karib-tengerbe. több»

2020. augusztus 14. Netflix
#11

krimi | vígjáték

Argentína valaha volt legnagyobb bankrablásának története. Megtörtént eset alapján. több»

2020. augusztus 15. Netflix
#10

68 A vakmerő  (2020)

animáció | családi | sci-fi

Egy tini gamernek szintet kell lépnie, és főállású bébiszitterré kell válnia, miután kedvenc videojátéka három szupererővel bíró csecsemőt sóz a nyakába.  több»

2020. augusztus 15. Netflix
#9

72 Légió  (2017)

akció | dráma | sci-fi

David Haller, vagy álnevén a Légiós egy páratlan ember, akinek különleges képessége néha áldást, de leginkább átkot jelent fejére. Az emberfeletti hatalom ugyanis nem jár... több»

2020. augusztus 15. HBO GO
#8

animáció | családi | fantasy

A rémisztő hagyományokat ápoló Addams családról szóló animációs mozifilmben a galád családtagoknak sajátos, olykor gyalázatos elképzelése van a jószomszédi viszonyról.     több»

2020. augusztus 15. HBO GO
#7

dráma

Guida és Eurídice egy brazíliai testvérpár, akik nagyon erősen kötődnek egymáshoz. A két fiatal nőt mindössze két év válassza el egymástól. Konzervatív családban nőttek... több»

2020. augusztus 15. HBO GO
#6

59 Az akciócsoport  (2015)

akció | dráma

Serge Buren (Jean Reno) osztaga élén mindent elkövet a bűnözők ellen. Csakhogy amikor egy eset kapcsán gyanúba kerül egykori ismerőse, a profik összecsapása elkerülhetetlennél... több»

2020. augusztus 15. Netflix
#5

71 Gyermekrablás  (2017)

dráma | krimi | thriller

A Gyermekrablás hőse egy anya, akinek a fiát elrabolják és ő bármit megtenne, hogy visszaszerezze. Bátor módon a gyermekrablók nyomába ered. (ProVideo) több»

2020. augusztus 15. Netflix
#4

71 Szaúdi fiatalok  (2012)

dráma

A történet főhőse egy fiatal és tehetséges szaúd-arábiai filmrendező, akinek szembe kell néznie az élet nagy kihívásaival. több»

2020. augusztus 15. Netflix
#3

akció | fantasy | kaland

A régi csapat ismét a játékban találja magát; ezúttal szintet léptek, és egy ismeretlen pályán, új helyszínen kell leküzdeniük az akadályokat. Spencert beszippantja a... több»

2020. augusztus 16. HBO GO
#2

56 Bloodshot  (2020)

akció | dráma | sci-fi

Ray Garrison (Vin Diesel) a rosszfiúk táborát erősítette, egy napon azonban őt is utolérte a sorsa. A halála után kap egy újabb esélyt: egy új technológiának köszönhetően a... több»

2020. augusztus 16. HBO GO
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Mun Gangthe ápolóként dolgozik egy pszichiátriai intézetben, minden évben máshol. Minden tavasszal költözni kényszerül autista bátyjával, aki retteg a pillangóktól, így... több»

Rendező: Shin Woo Park
Forgatókönyvíró: Jo Yong
Szereplők: Kim Soo-Hyun, Jeong-se Oh, Jin-joo Park, Seo Ye-ji, Kyu-Young Park
2020. augusztus 16. Netflix