Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
9
Videók
Bloodshot
 
lexyusz   2020. 04. 07.

legújabb vélemény

Most jutottam el odáig, hogy le tudtam ülni és megnézni a filmet. Az előzetese nekem nagyon tetszett, így nagy várakozással kezdtem bele a nézésébe. Az elején már elég hamar eljutottunk addig, hogy meghalt a főhős és a laboratóriumban ébredt, testében a nanorobotokkal. Aztán innentől végigkövethetjük az ámokfutását, és megtudjuk hogy hogyan is manipulálják őt. Bár még mindig vannak bennem kérdések a filmmel kapcsolatosan amikre nem kaptam választ, pedig nagyon figyeltem hátha benne lesz de nem. Ilyen az is hogy nem tudom, hogyan is halt akkor meg végül? Bár hogyha esetleg készítenek hozzá egy következő részt, remélem beleteszik így előzményként. Érdekes volt látni, hogy hova fejlődik a világ, ki tudja lehet nemsokára ez nem csak film lesz, hanem a valóság is. Összességében nekem tetszett a film, néhol kicsit sántikált, de ettől függetlenül még élvezhető.

 
HETEDIK   2020. 03. 14.

Dieselshot

Ha vannak Chuck Norris viccek, nyugodtan lehetnének Vin Dieselesek is. Ez a pali ugyanakkora antiszínész, mint a texasi kopó, mindent túlél, mindenkit kettészarik. Ennek a filmnek amúgy még van némi valóságalapja is, hiszen nanobotok, amiket itt nanitoknak hívnak, már valóban léteznek, persze nem azon a szinten, ahogy az itt be van mutatva. Guy Pearce személyében azért egy valódi színész is helyet kapott a filmben, de a hátán ő sem tudta elvinni ezt a se füle, se farka kreálmányt. A kezdésben gyorsan le van tudva mimika nélküli hősünk halála, az azt követő műtéti beavatkozásról sem tudunk meg sok mindent, csupán a végkifejletet. Igaz, az nem rossz, a nanitok jó CGI-t kapnak, a gyors regenerá... több»


 
Norbert93   2020. 03. 26.

Gagyi

Már az előzetesben is látszik, hogy egy újabb, agyatlan, jellegtelen adaptáció. Igazából a karakterből és Vin Diesel - ből sem néztem ki többet. Ez a film talán nagy durranás lett volna a 80as években, de ma már röhelyes, komolytalan és közhelyes.

 
Yosihiro   2020. 04. 02.

Bloodshot

Juhéé ezt a filmet is "letudtam" :( Én igazából többet vártam. A film kicsit zavarosan kezdődik majd egy egész jó résszel folytadódik aztán jön egy teljesen kiszámítható periódus és a vége hááát... nem rossz egy folytatást megér.... :) Talán V. Diesel nem erre a szerepre termett én azt éreztem. Nekem a történettel nem volt bajom csak az ahogy ezt a forgatókönyvben egy katyvasszá kreálták és szerintem sok részt kihagytak belőle. Pedig egy jobb filmet ki tudtak volna hozzni belőle. Összességében a film képi hatásai vágás és effektek látványosak jók, de a történet folyamatossága már gyengébb lett. A színészek a gyenge forgatókönyvnek köszönhetően nem tudtak a közepes szintnél feljebb emelkedni és ez rányomta a bélyegét az egész filmre. A hang és zenenei effektek jók. Így az osztályzatom egy közepes és nem több mert ennél többet nem érdemel ez a film. Nekem ami még tetszett a látvány azt talán még négy csillagal tudnám díjazni de sz összhatásban hiába ad hozzá akkorát akkor is egy közepes film marad. A látvány része nemcskak az akció jelenteknél és az animált részeknél értettem hanem a külső környezet mint pl az hogy Budapesten is forgattak egy részt a filmből amin én meglepődtem, de igazából elég jól illett a filmbe. Ajánlani csak annak tudom aki szereti V. Diesel-t és az olyan akció filmeket ami történetben nem tud semmi olyan pluszt adni, hogy az maradandót hadjon az emberben. Ettöl függetlenül érdemes megnézni jó kikapcsolódás. Üdv Yosi

 
Szilárd Lakatos   2020. 03. 26.

katasztrófa

sziasztok itt a járvány idején .Most megnézem a filmet hát mit mondjak katasztrófa volt Még az furcsállom ,hogy 3 osztályú filmhez játszotta Vin Diesel .A filmröl 1.rosszfiu-2.meghal feltámad-3.halálos gépezet lessz-4.Mindig feltámad-és vége a filmnek.Összeségében nem volt jó nagy bukta és nálunk is forgatták a filmet.

 
Bátran tudom ajánlani azoknak, akik szeretik Diesel stílusát, de akik nem, azok messze kerüljék el, mert nem ez lesz az a film, ami okán meggondolják magukat vele kapcsolatban. több»
 
A látvány sokat ad hozzá, valamint kapott még pontot azért is, hogy egyáltalán megcsinálták, mert nem kevés bátorság kellett hozzá, hogy annyi rossz Valiant képregény adaptáció után bevállaljanak még egyet. több»
 
Ahogy szokták mondani: nem jó, de nem is tragikus, szépen belőtte magának a közepes szintet, amit szépen teljesített is. több»

A film összbevétele 25 600 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 17 074 725 forintot termelt. A hazai mozik összesen 9 996 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bloodshot Vin Diesel ötödik olyan filmje, melyből több részes franchise épült (xXx, Riddick, Halálos iramban, A Galaxis őrzői).

(hp)
 

A Bloodshot a 80 milliós példányszámban eladott Valiant Universe képregényeinek legnépszerűbb szuperhőse. A Bloodshotból világszerte 7 millió füzetet értékesítettek.

(hp)
 

Dr. Emil Harting szerepét eredetileg Michael Sheen alakította volna, azonban a színész végül egyéb munkái miatt nem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.