Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
56%

Bloodshot (2020)

Bloodshot
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
23
Képek
9
Videók
 
drg0602   2021. 04. 09.

legújabb vélemény

0
Sok jót nem lehet...

A látványon kívül sok minden jót nem lehet elmondani. Elég gyengére sikeredett. Még a színészi teljesítményeket se lehet dicsérni. Vin Diesel egyik leggyengébb filmje sajnos. 3/10

 
7ETEDIK   2020. 03. 14.

3
Dieselshot

Ha vannak Chuck Norris viccek, nyugodtan lehetnének Vin Dieselesek is. Ez a pali ugyanakkora antiszínész, mint a texasi kopó, mindent túlél, mindenkit kettészarik. Ennek a filmnek amúgy még van némi valóságalapja is, hiszen nanobotok, amiket itt nani... teljes kritika»

1

 
Varga_Júlia   2020. 08. 06.

0

Fúúú, na ez a film azért volt egy nagyon kellemes csalódás – vicces, nem? –, mert pont annyit ad és rak bele, mint amennyit várnál tőle az előzetes infók alapján. Se többet, se kevesebbet, és oooolyan jó volt végre egy ilyen filmélmény, amikor is nem... több»

 
Hámori Balázs   2020. 10. 07.

2
Vin Diesel ismét trikóban feszít

Vin Diesel nem a minőség biztosítéka, legalábbis az X+1-edik Halálos iramban óta biztosan nem, amit sok minden nem követett a színész életében, érthető okokból. Ennél a filmnél pont miatta vagyok kicsit gondban, mert nem jó, de nem is rossz, ez egysz... teljes kritika»

 
Yosihiro   2020. 04. 02.

0
Bloodshot

Juhéé ezt a filmet is "letudtam" :( Én igazából többet vártam. A film kicsit zavarosan kezdődik majd egy egész jó résszel folytadódik aztán jön egy teljesen kiszámítható periódus és a vége hááát... nem rossz egy folytatást megér.... :) Talán V. Diesel nem erre a szerepre termett én azt éreztem. Nekem a történettel nem volt bajom csak az ahogy ezt a forgatókönyvben egy katyvasszá kreálták és szerintem sok részt kihagytak belőle. Pedig egy jobb filmet ki tudtak volna hozzni belőle. Összességében a film képi hatásai vágás és effektek látványosak jók, de a történet folyamatossága már gyengébb lett. A színészek a gyenge forgatókönyvnek köszönhetően nem tudtak a közepes szintnél feljebb emelkedni és ez rányomta a bélyegét az egész filmre. A hang és zenenei effektek jók. Így az osztályzatom egy közepes és nem több mert ennél többet nem érdemel ez a film. Nekem ami még tetszett a látvány azt talán még négy csillagal tudnám díjazni de sz összhatásban hiába ad hozzá akkorát akkor is egy közepes film marad. A látvány része nemcskak az akció jelenteknél és az animált részeknél értettem hanem a külső környezet mint pl az hogy Budapesten is forgattak egy részt a filmből amin én meglepődtem, de igazából elég jól illett a filmbe. Ajánlani csak annak tudom aki szereti V. Diesel-t és az olyan akció filmeket ami történetben nem tud semmi olyan pluszt adni, hogy az maradandót hadjon az emberben. Ettöl függetlenül érdemes megnézni jó kikapcsolódás. Üdv Yosi

 
Norbert93   2020. 03. 26.

0
Gagyi

Már az előzetesben is látszik, hogy egy újabb, agyatlan, jellegtelen adaptáció. Igazából a karakterből és Vin Diesel - ből sem néztem ki többet. Ez a film talán nagy durranás lett volna a 80as években, de ma már röhelyes, komolytalan és közhelyes.

 
BoBamburg   2020. 05. 07.

0

Pont olyan kőegyszerű és buta akciófilm, mint amit Vin Dieseltől elvártam. Jön-megy, szétver mindenkit, pörögnek a kínosabbnál kínosabb párbeszédek...mindezt persze a ma divatos szuperhős csomagolásban.

Galéria (23)

Vin Diesel
Vin Diesel
Vin Diesel
Guy Pearce

Videók (9)

A film összbevétele 28 717 280 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 42 865 405 forintot termelt. A hazai mozik összesen 24 925 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bloodshot Vin Diesel ötödik olyan filmje, melyből több részes franchise épült (xXx, Riddick, Halálos iramban, A Galaxis őrzői).

(hp )
 

A Bloodshot a 80 milliós példányszámban eladott Valiant Universe képregényeinek legnépszerűbb szuperhőse. A Bloodshotból világszerte 7 millió füzetet értékesítettek.

(hp )
 

Dr. Emil Harting szerepét eredetileg Michael Sheen alakította volna, azonban a színész végül egyéb munkái miatt nem tudta vállalni a szereplést.

(hp )
 

A Bloodshot a rendező, Dave Wilson első egészestés mozifilmje.

(hp )
 

A film rendezői székére eredetileg a John Wick rendezőpárosát, Chad Stahelskit és David Leitchet szerződtették, akik végül visszaléptek a produkciótól. Ezt követően 2017 márciusában a Sony választása Dave Wilsonra esett.

(hp )
 

2015. áprilisában a Sony Pictures, az Original Film és a Valiant közösen jelentették be, hogy 5 filmre szóló szerződést kötöttek a Valiant Comics képregények megfilmesítésére, beleértve a Bloodshotot is.

(hp )
 

A Columbia Pictures 2012. márciusában szerezte meg a Valiant Comics Bloodshot című képregény-sorozatának megfilmesítési jogait, de a projekt végül a fiókban végezte, és a 2020-as mozifilm már a Sony égisze alatt készült el.

(hp )
 

2017 júliusában még arról szóltak a hírek, hogy a Bloodshot címszerepének kapcsán a Sony Jared Letoval folytat tárgyalásokat, 2018. márciusában azonban hivatalosan is bejelentették, hogy Vin Diesel leszerződött a produkcióhoz.

(hp )
 

A Bloodshot forgatása 2018. augusztus 6-án kezdődött meg Cape Townban, Dél-Afrikában, majd Prágában, Csehországban folytatódott. A stáb dolgozott Budapesten is. A munkálatok 2018. október 25-én értek véget.

(hp )
 

A film első előzetesében a legendás country zenész, Johnny Cash "Memories Are Made of This" című dala csendül fel.

(hp )
 
Bátran tudom ajánlani azoknak, akik szeretik Diesel stílusát, de akik nem, azok messze kerüljék el, mert nem ez lesz az a film, ami okán meggondolják magukat vele kapcsolatban. több»
 
A látvány sokat ad hozzá, valamint kapott még pontot azért is, hogy egyáltalán megcsinálták, mert nem kevés bátorság kellett hozzá, hogy annyi rossz Valiant képregény adaptáció után bevállaljanak még egyet. több»
 
Ahogy szokták mondani: nem jó, de nem is tragikus, szépen belőtte magának a közepes szintet, amit szépen teljesített is. több»