Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
9
Videók

Vélemények: Bloodshot (2020)

 
Yosihiro   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

Bloodshot

Juhéé ezt a filmet is "letudtam" :( Én igazából többet vártam. A film kicsit zavarosan kezdődik majd egy egész jó résszel folytadódik aztán jön egy teljesen kiszámítható periódus és a vége hááát... nem rossz egy folytatást megér.... :) Talán V. Diesel nem erre a szerepre termett én azt éreztem. Nekem a történettel nem volt bajom csak az ahogy ezt a forgatókönyvben egy katyvasszá kreálták és szerintem sok részt kihagytak belőle. Pedig egy jobb filmet ki tudtak volna hozzni belőle. Összességében a film képi hatásai vágás és effektek látványosak jók, de a történet folyamatossága már gyengébb lett. A színészek a gyenge forgatókönyvnek köszönhetően nem tudtak a közepes szintnél feljebb emelkedni és ez rányomta a bélyegét az egész filmre. A hang és zenenei effektek jók. Így az osztályzatom egy közepes és nem több mert ennél többet nem érdemel ez a film. Nekem ami még tetszett a látvány azt talán még négy csillagal tudnám díjazni de sz összhatásban hiába ad hozzá akkorát akkor is egy közepes film marad. A látvány része nemcskak az akció jelenteknél és az animált részeknél értettem hanem a külső környezet mint pl az hogy Budapesten is forgattak egy részt a filmből amin én meglepődtem, de igazából elég jól illett a filmbe. Ajánlani csak annak tudom aki szereti V. Diesel-t és az olyan akció filmeket ami történetben nem tud semmi olyan pluszt adni, hogy az maradandót hadjon az emberben. Ettöl függetlenül érdemes megnézni jó kikapcsolódás. Üdv Yosi

 
HETEDIK   2020. 03. 14.

Dieselshot

Ha vannak Chuck Norris viccek, nyugodtan lehetnének Vin Dieselesek is. Ez a pali ugyanakkora antiszínész, mint a texasi kopó, mindent túlél, mindenkit kettészarik. Ennek a filmnek amúgy még van némi valóságalapja is, hiszen nanobotok, amiket itt nanitoknak hívnak, már valóban léteznek, persze nem azon a szinten, ahogy az itt be van mutatva. Guy Pearce személyében azért egy valódi színész is helyet kapott a filmben, de a hátán ő sem tudta elvinni ezt a se füle, se farka kreálmányt. A kezdésben gyorsan le van tudva mimika nélküli hősünk halála, az azt követő műtéti beavatkozásról sem tudunk meg sok mindent, csupán a végkifejletet. Igaz, az nem rossz, a nanitok jó CGI-t kapnak, a gyors regenerá... több»


 
Norbert93   2020. 03. 26.

Gagyi

Már az előzetesben is látszik, hogy egy újabb, agyatlan, jellegtelen adaptáció. Igazából a karakterből és Vin Diesel - ből sem néztem ki többet. Ez a film talán nagy durranás lett volna a 80as években, de ma már röhelyes, komolytalan és közhelyes.

 
Szilárd Lakatos   2020. 03. 26.

katasztrófa

sziasztok itt a járvány idején .Most megnézem a filmet hát mit mondjak katasztrófa volt Még az furcsállom ,hogy 3 osztályú filmhez játszotta Vin Diesel .A filmröl 1.rosszfiu-2.meghal feltámad-3.halálos gépezet lessz-4.Mindig feltámad-és vége a filmnek.Összeségében nem volt jó nagy bukta és nálunk is forgatták a filmet.

 
Mantracz   2020. 03. 14.

Szerintem az valahol borítékolható volt, hogy ez a film közel sem lesz annyira ütős, mint azt az előzetesek ígérték. Nem véleltlen, hogy a szuperhősök reneszánsza idején csak most került megfilmesítésre. Szerintem Vin Diesel nem alkalmas szuperhősnek, pláne, ha arról van szó, hogy egy akciófigurán kívül valódi karaktert szeretnénk felépíteni. Marad az üres robbantgatás...ez viszont ma már szerintem igencsak kevés.

 
Hitman   2020. 03. 08.

Mint egy rossz tragikomédia... Oké, nem egy monumentális katasztrófa, de szerintem semmi olyan nincs benne, ami miatt nagy sikerre számíthat. Unalmas, felületes és idegesítően kiszámítható.

 
miki   2020. 03. 13.

Annyira nagyon vártam ezt a filme, hogy az valami hihetetlen, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az egész nem több, amit ténylegesen az előzetesekben láttam. Ennyi és nem több. Azt hiszem, egyszer meg lehet nézni, de szerintem nagyon hamar a múlt homályába fog veszni.

 
lakilúk   2020. 03. 10.

Elég lerágott csont már ez a sztori, ráadásul az egész film olyan, mintha több korábbi filmből kirakózták volna össze. Kiábrándítóan kiszámítható, de nem is értem, miért lepődtem meg, már az előzetese sem ígért túl sok jót.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.