Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
9
Videók

Érdekességek: Bloodshot (2020)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 25 600 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 17 074 725 forintot termelt. A hazai mozik összesen 9 996 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bloodshot Vin Diesel ötödik olyan filmje, melyből több részes franchise épült (xXx, Riddick, Halálos iramban, A Galaxis őrzői).

(hp)
 

A Bloodshot a 80 milliós példányszámban eladott Valiant Universe képregényeinek legnépszerűbb szuperhőse. A Bloodshotból világszerte 7 millió füzetet értékesítettek.

(hp)
 

Dr. Emil Harting szerepét eredetileg Michael Sheen alakította volna, azonban a színész végül egyéb munkái miatt nem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

A Bloodshot a rendező, Dave Wilson első egészestés mozifilmje.

(hp)
 

A film rendezői székére eredetileg a John Wick rendezőpárosát, Chad Stahelskit és David Leitchet szerződtették, akik végül visszaléptek a produkciótól. Ezt követően 2017. márciusában a Sony választása Dave Wilsonra esett.

(hp)
 

2015. áprilisában a Sony Pictures, az Original Film és a Valiant közösen jelentették be, hogy 5 filmre szóló szerződést kötöttek a Valiant Comics képregények megfilmesítésére, beleértve a Bloodshotot is.

(hp)
 

A Columbia Pictures 2012. márciusában szerezte meg a Valiant Comics Bloodshot című képregény-sorozatának megfilmesítési jogait, de a projekt végül a fiókban végezte, és a 2020-as mozifilm már a Sony égisze alatt készült el.

(hp)
 

2017. júliusában még arról szóltak a hírek, hogy a Bloodshot címszerepének kapcsán a Sony Jared Letoval folytat tárgyalásokat, 2018. márciusában azonban hivatalosan is bejelentették, hogy Vin Diesel leszerződött a produkcióhoz.

(hp)
 

A Bloodshot forgatása 2018. augusztus 6-án kezdődött meg Cape Townban, Dél-Afrikában, majd Prágában, Csehországban folytatódott. A stáb dolgozott Budapesten is. A munkálatok 2018. október 25-én értek véget.

(hp)
 

A film első előzetesében a legendás country zenész, Johnny Cash "Memories Are Made of This" című dala csendül fel.

(hp)
 

A stúdió tervei szerint a Bloodshot nyitja meg majd az utat a Valiant Comics szuperhősein alapuló filmes univerzum előtt. A siker esetén a Bloodshotot két további folytatás, Harbinger képregényeken alapuló film és a Harbinger Wars című crossover követné.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.