Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Jay és néma Bob visszavág (2001)

Jay and Silent Bob Strike Back
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
SethFranco   2017. 09. 30.

2001-ben készült a film, de számomra Kevin Smith legjobban sikerült alkotása. A rendező és egyben forgatókönyvíró Smith olyan precízen rakta össze a filmet a poénok oldaláról, hogy szem nem marad szárazon. Az ilyen vígjátékoknál nem a történeten van a hangsúly, azonban itt még ez is stimmel, egy teljesen korrekt storyt kapunk, ami akár egy komolyabb filmben is megállná a helyét. A film pont kellő mértékben elborult, a beszólások és poénok pont annyira rugaszkodnak el a valóságtól, amennyire kívánja az ember, egyszóval Smith-nek ezzel a művével is sikerült bizonyítania, hogy ért a vígjátékokhoz, ráadásul mivel itt saját és a nézők kedvenc karaktereihez nyúlt a Jersey trilógiából, ezért a végeredmény tényleg lélegzetelállító lett. Az élményt fokozza, hogy olyan sztárok is feltűnnek hosszabb-rövidebb ideig mint, Mark Hamill, Ben Affleck, Matt Damon és Carrie Fisher. Összességében egy nagyon jól sikerült kis film, ha nem is fog tetszeni mindenkinek, de egy próbát mindenképpen megér!

 
doroffee   2016. 02. 14.

Ez szerintem tipikusan olyan film, aminek a humorát vagy tudja igazűán értékelni valaki, vagy nem. Nekem nem igazán a stílusom, ráadásul elég erőltetett és fárasztó is.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 02.

Egyik kedvencem, de nem állítom, hogy mindenkinek bejön. Vagy percenként vissza kell tekerned, mert nem hallottál egy poént a nevetésed miatt, vagy felejtsd el az első tíz perc után, mert nem a te stílusod. Óriási jelenetekből és maradandó dumákból nincs benne hiány. Hajrá!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Hatalmas alkotás. Igazi alapfilmnek számít. Rengeteg szleng és poén származik belőle. A színészek is jól játszanak benne.

 
Deku   2017. 09. 13.

Eléggé furika lett de véleményem az, hogy bőven szerethető. Lehet, hogy nem egy kiemelkedő mestermű lett de még így is bőven hozza az átlagos szintet. Én például szerettem. Nézd meg.

Kevin Smith
Jason Mewes
Jason Lee
Will Ferrell
Jason Mewes
Kevin Smith
Carrie Fisher

A film összbevétele 30 059 386 dollár volt (imdb.com).

 

33,8 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

22 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Bár Kevin Smith nem tervezte, de a filmnek készül folytatása.

(SethFranco)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.