Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Bajos csajok (2004)

Mean Girls
Filmadatlap
 
27
Szereplők
38
Vélemények
113
Képek
1
Videók

Galéria (113)

Videók (1)

 
TomÁcs   2019. 10. 26.

legújabb vélemény

0

Lindsay Lohan ellenére elég jó film. Az utóbbit tehetségesnek tartom csak eléggé tönkre tette magát. A film története egész helyes.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 14.

0

Tipikus tini film. Annyi különbség hogy nem tinik szerepelnek benne. Érdekese ez a része az életnek mert tényleg annyira tapasztalatlan tud lenni az ember hogy jóformán minden sekélyes és undok dologra rá lehet vinni. A film nagyon kidolgozott. Minde... több»

 
Norbert93   2019. 06. 01.

0
Csajkomédia igényesen

A maga egyszerű, amerikai tinivígjáték kategóriájában a jobbak közé tartozik. A film tele sablonokkal (menő csajok, új diák egy teljesen más vilagból, nyomi bandák, a legmenőbb csaj exére nyomulás, stb) és sablonkarakterekkel, de ezek olyan jól elvannak ültetve a filmben, hogy inkább előnyére válik, mint hátrányára.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Klasszikus és széles körben ismert tinifilm, ami stílust teremtett akkoriban. Isteni szereplőgárda és zene, amiért már megéri megnézni a filmet. Tipikus társadalmi nyomás és a beilleszkedés a tinilétben. Kellemes kikapcsolódás. Lindsay egyik legjobb filmje.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Kellemes kikapcsolódást nyújt a film, egész neves szereplőkkel és itt nem Lindsay Lohanre gondolok, aki még itt azért kinézett valahogy. Egyszerű, de szerethető történet.

 
VvV   2018. 12. 04.

0

Lindsay Lohan nem mindennapi karriert futott be, de 30 évesen már kiégett. Nem a legjobb filmje, de egynek elmegy.

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

azt gondolom kár tagadni ezeket a filmeket minden tinilány megnézi legalább egyszer cska van aki tagadja van aki nem. nekem akkor nagyon tetszettek bár már nem bírnám végigülni ezt a sok rinyálást és nyávogást de hát amit fel kell válallni azt fel kell válallni :D

A film összbevétele 129 042 871 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben látható egy gyermekkori fénykép a főszereplőről, amikor még a történet szerint Afrikában élt a szüleivel. Az egyik képen Lindsay Lohan egy indiai elefánt hátán ült, amely azonban nem Afrikában, hanem Ázsiában honos. Ennek a "tévedésnek" az az oka, hogy az afrikai elefánt nehezen szelídíthető, és nem tűri az emberek közelségét, ebből kifolyólag a kép el sem készülhetett volna.

(Norbert93)
 

Lindsay Lohan és Mark Waters második közös munkája.

(dailyfilmsan)
 

Mrs. Norburynek hívták Tina Fey német tanárnőjét is.

(dailyfilmsan)
 

Tina Fey, a film forgatókönyvének szerzője és Amy Poehler, aki Regina anyját játssza, a való életben legjobb barátok.

(dailyfilmsan)
 

Aaron szerepére először James Francót akarták a készítők.

(dailyfilmsan)