Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
38
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Bajos csajok
 
TomÁcs   2019. 10. 26.

legújabb vélemény

Lindsay Lohan ellenére elég jó film. Az utóbbit tehetségesnek tartom csak eléggé tönkre tette magát. A film története egész helyes.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 14.

Tipikus tini film. Annyi különbség hogy nem tinik szerepelnek benne. Érdekese ez a része az életnek mert tényleg annyira tapasztalatlan tud lenni az ember hogy jóformán minden sekélyes és undok dologra rá lehet vinni. A film nagyon kidolgozott. Minden női karakterben látszik a munka, a belefektetett idő. Bár igazság szerint nem hip-hop oldódnak meg a problémák hiába van tréning ami segíti a folyamatot. Tetszettek az állatvilággal való összehasonlítások is. Egyszer meg lehet nézni , nem unalmas és néha még vicces is tud lenni.


 
VvV   2018. 12. 04.

Lindsay Lohan nem mindennapi karriert futott be, de 30 évesen már kiégett. Nem a legjobb filmje, de egynek elmegy.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Klasszikus és széles körben ismert tinifilm, ami stílust teremtett akkoriban. Isteni szereplőgárda és zene, amiért már megéri megnézni a filmet. Tipikus társadalmi nyomás és a beilleszkedés a tinilétben. Kellemes kikapcsolódás. Lindsay egyik legjobb filmje.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Kellemes kikapcsolódást nyújt a film, egész neves szereplőkkel és itt nem Lindsay Lohanre gondolok, aki még itt azért kinézett valahogy. Egyszerű, de szerethető történet.

A film összbevétele 129 042 871 dollár volt (imdb.com).

 

Lindsay Lohan és Mark Waters második közös munkája.

(dailyfilmsan)
 

Mrs. Norbury-nek hívták Tina Fey német tanárnőjét is.

(dailyfilmsan)
 

Tina Fey a film forgatókönyvének szerzője és Amy Poehler aki Regina anyját játsza a való életben legjobb barátok.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.