64% 106 szavazat
Eszement Freddy

Eszement Freddy

Freddy Got Fingered
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
9
Díjak (9)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az amerikai új komikusnemzedék csúcsa... vagy alja? Gord Brody (Tom Green) közel a harminchoz rajzfilmesnek készül, és hollywoodi karrierről álmodik. El is megy kisvárosából, de rövid idő múlva haza is kullog, miután elképzeléseit túl extrémnek tartották a rajzfilmes világban. Gord apja ugyanott folytatja fia nevelését, ahol abbahagyta: napi veréssel. Egy idő után Gord nem viseli el a megaláztatást és védekezésképpen kitalálja, hogy apja megerőszakolja fiútestvérét. A törékeny családi szálak szétrobbannak, ahogy az emberek pletykálnak a történtekről. Közben első rajzfilmje, a Zebrák Amerikában fergeteges sikert arat. A szertelen állatokat a hallgatag zseni saját bekattant családjáról mintázta...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.03.14.
Tom Green
Tom Green
Tom Green
Rip Torn
Tom Green
Tom Green
Tom Green
Rip Torn
Tom Green
Tom Green
 
2019.02.02 Owotonor

legújabb vélemény

Valóban ízléstelen én viszont nem vagyok vígjáték kedvelő, de ez a morbid elvont stílusa miatt tetszett nekem, már-már horror-vígjátéknak is beillett helyenként.

0
 
2016.04.21 D. Shaday Nézhetetlen

Szörnyű film! Rengeteg vérlázítóan gusztustalan és brutális jelenet van benne, és a legszörnyűbb az egészben, hogy azt akarja, hogy ezeken nevessünk. Komolyan, ki szerint vicces az, hogy a főszereplő kibelez egy szarvast, majd belebújik a bőrébe? Tom Green, köszönöm szépen, egy életre elég votl belőled.

0
 
2016.08.06 FunBoi

Az látszik, hogy a Jackass "magasságait" próbálja meglovagolni a film, de szerintem ez nem annyira sikerül neki. Viszont nagyon őrült mozi. :) Én bírom az ilyet, abszolút röhejes, és azt lehetne mondani rá, hogy annyira rossz, hogy már jó!

0
 
2015.07.08 cvölf

Ez a film szörnyen ostoba és primitív. Nem tudom hova tenni egyszerűen és nem is igen értem, vajon kit célozhattak meg vele. A jelenetek borzasztóan erőltetettek. Agyamentnek agyament, és őrült is, de nem a szó pozitív értelmében.

0

A film összbevétele 14 249 005 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A "Toronto Star" egy teljesen új minősítést hozott létre erre a filmre - negatív 1 csillag az 5-ből.Szerző: Owotonor

#2