Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Hivatali patkányok

(Office Space)
 
ArpiHajdu és Réci  2016. 08. 22. 17:15

Ritkán fordul elő velem, hogy egy vígjátékot kb két hét alatt kétszer is megnézzek, ám a Hivatali patkányoknak sikerült, pedig nem egy mai film, mégis ezerszer jobbnak találom, mint a manapság készült vígjátékok 90 százalékát. Egyrészt nagyon szórakoztató, az emlékezetes figurák (pl. Milton vagy Lumbergh) a végtelenségig el vannak túlozva, másrészt pedig egy finom kritika is van benne, s nemcsak az irodai munka világa felé, hanem úgy az egész kapitalista, meg céges gondolkodás felé. Én remekül szórakoztam mindkét alkalommal mikor láttam, ezért mindenkinek javaslom!

 
D. Wolfe  2016. 04. 26. 12:48

Többet vártam tőle, és nagyon meglepett, hogy a sztorija mennyire nem állt össze egy kerek egésszé. Inkább csak nagyon jó jelenetek voltak benne, de az összkép annyira nem nyűgözött le, a romantikus szálat pedig totál feleslegesnek éreztem.
Azért nevettem rajta, nem is keveset, főleg a karaktereken, akik tényleg nagyszerű karikatúrák, főleg Milton.

 
Ghotik  2016. 09. 27. 10:56

Nem igazán jött át a film, mert nem nagyon tetszett a humora és a színészek karaktere sem. A film hangulata sem jött be. Nekem csalódás volt, nem nézném újra!

 
Ragemarci  2015. 11. 21. 15:14

Kellemes szatíra az irodai munkáról

 
nagybenedek  2016. 12. 26. 14:46

A filmet én személy szerint átlagosnak mondanám, bár lehet, hogy kell hozzá egy megfelelő hangulat is. Egyszer megéri megnézni. Vígjátéknak úgy ahogy elmegy.

Ajay Naidu
Stephen Root
David Herman
Stephen Root
Ron Livingston
Jennifer Aniston
Gary Cole
Ron Livingston
Gary Cole
 

Milton karaktere egy olyan emberen alapszik, aki Mike Judge munkatársa volt még akkor, amikor a rendező mérnökként dolgozott. Egy találkozásuk során az illető elmesélte neki, hogy azért hagyta ott a munkáját, mert őt is sokszor kényszerítették arra, hogy az asztalával ide-oda költözzön, akárcsak Milton.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Összesen öt ember mondja meg Peternek, hogy lehagyta a borítót a TPS-jelentésről: Egy férfi a telefonban, Lumbergh, Portwood, valamint Michael és Samir is az ebédidő alatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az a jelenet, amelyben a három színész szétveri a nyomtatót, a Family Guy egyik epizódjában is visszaköszönt (7. évad 2. rész, "I dream of Jeusus" címmel).

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.