Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagy Zsolt   2019. 02. 16.

legújabb vélemény

Nem elvuló problémával foglalkozik a film!

A kornak megfelelő humor. Az üzenete pedig egyenesen kiváló! Tenni-akarás, lázadás, kihívás és merészség kell, ahhoz, hogy az ember, fordítani tudjon sorsán - ez az üzenete a filmnek. Napjainkba is, nemcsak Magyarországon, de az egész nyugati világban, milliók vannak olyan helyzetben, mint a film főszereplői. Sajnos, még mindig, a filmben bemutatott vállalatirányítási módszer, elv és hangulat uralkodik, szinte mindegyik multinacionacionális nagyvállalatnál (persze, modernebb nyomtatóval - ami szintén nem működik! :) ).

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 22.

Ritkán fordul elő velem, hogy egy vígjátékot kb két hét alatt kétszer is megnézzek, ám a Hivatali patkányoknak sikerült, pedig nem egy mai film, mégis ezerszer jobbnak találom, mint a manapság készült vígjátékok 90 százalékát. Egyrészt nagyon szórakoztató, az emlékezetes figurák (pl. Milton vagy Lumbergh) a végtelenségig el vannak túlozva, másrészt pedig egy finom kritika is van benne, s nemcsak az irodai munka világa felé, hanem úgy az egész kapitalista, meg céges gondolkodás felé. Én remekül szórakoztam mindkét alkalommal mikor láttam, ezért mindenkinek javaslom!


 
indingo   2018. 02. 11.

Alig történik benne valami. Kitalálják ezt a vírus dolgot, utána már másnap visszalépnének, de egy váratlan esemény megmenti őket. Ez kb. 20 perc alatt játszódik le.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

A film maga nagyon gyenge, de amikor te is egy irodába dolgozol és felismered a munkatársaidat a szereplőkbe vagy nap mint nap átéled a filmbéli eseményeket, akkor nagyon is mókás lesz. Én élveztem, és szubjektíven jónak tartom a filmet, de nem kimondottan ajánlom.

 
Ragemarci   2015. 11. 21.

Kellemes szatíra az irodai munkáról

Ajay Naidu
Stephen Root
David Herman
Stephen Root
Ron Livingston
Jennifer Aniston
Gary Cole
Ron Livingston
Gary Cole

A film összbevétele 12 800 000 dollár volt (imdb.com).

 

2008-ban a Entertainment Weekly a Hivatali patkányokat a 73. helyen beválasztotta a 100 legjobb film 1983-2008-ig című listájára.

(LionelMessi10)
 

2008-ban a film az ötödik helyen szerepelt az Entertainment Weekly a "25 nagy komédia az elmúlt 25 évből" című listáján, annak ellenére, hogy eredetileg rosszul értékelte a filmet.

(LionelMessi10)
 

12,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.