Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Elvált nők klubja (1996)

The First Wives Club
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Elvált nők klubja

Galéria (12)

Goldie Hawn
Bette Midler
Goldie Hawn
Diane Keaton
Goldie Hawn
Bette Midler
Bronson Pinchot
Sarah Jessica Parker
Maggie Smith
Diane Keaton
Goldie Hawn
Bronson Pinchot
Bette Midler
Elizabeth Berkley
Goldie Hawn
Diane Keaton
Goldie Hawn
Bette Midler
Goldie Hawn
Sarah Jessica Parker
Bette Midler
Bette Midler

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Három díva,aranyos,kedves poénok,nem is kell ennél több.Ne várjunk emberi mélységeket,csak kissé felszínes sületlenségeket,komikus szituációkat humorba áztatva,nyers,durva szitkozódások nélkül,és kapcsolódjunk ki.Jó mozi.Azt adja,amire csinálták.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

0

Az egyik legkedvesebb vígjátékom nagyszerű színészekkel és kellő önkritikával. Nagyon sokszor láttam és előszeretettel idézek belőle. Rendkívül jó a humora és mindenki csak annyira veszi komolyan magát benne, amennyire a szerepe megkívánja. Többszörnézős.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

0

Imádom ezt a vígjátékot. Nagyszájú, hangos, szókimondó és provokatív. Tökéletes színésznőkkel, akik mennyeien hozzák a figurájukat. Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Maggie Smith, Goldie Hawn mind-mind olyan nagy nevek, akik miatt kár lenne kihagyni ezt a zseniális vígjátékot.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

0

Zseniális humorral operáló, valódi és csodálatos nőkről szóló film. Tanulságos törénet, megmutatja, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindenből találnak kiutat és a javukra fordítják a szerencsétlen történéseket. Ha vannak barátaik, akkor már mindjá... több»

 
ANdraS   2015. 09. 25.

0

Ahhoz képest, hogy mekkora sláger volt 97-ben, elég gyenge film. Csak néha néha nevettem rajta, pedig az alap ötlete jó és a kedvencem Diane Keaton is játszik benne. Pont neki ez a film restartolta a karierjét. Goldie Hawn is szépen parodizálja saját... több»

 
Spidey   2020. 02. 08.

0

Diane Keaton egyik legjobb vígjátéka. Imádom ahogy a sok régi barátnő más más nehézségekkel az életben összefognak a volt férjeikkel szemben. Jókat nevetek rajtaa mai napig. A kiváló színésznők pedig még jobbá teszik a filmet.

A film összbevétele 181 489 203 dollár volt (imdb.com).

 

Mikor 2013-ban Jennifer Lawrence megkapta a legjobb női főszereplő díját a Golden Globe díjátadáson, köszönőbeszédét egy idézettel kezdte ebből a filmből, mely szerint: „Nini, mit ír itt? Lepipáltam Merylt.”. Akik felismerték, nagyon jót szórakoztak az idézeten, voltak akik azonban elmarasztaló szavakkal illették a beszédet mert azt hitték a színésznő Meryl Streepet minősíti vele.

(rbernadett)
 

Jessica Lange szóba jött Elise Elliot (Goldie Hawn) szerepére.

(rbernadett)
 

Az összes feleséget játszó színésznő közül a filmben csak Diane Keaton nem volt házas soha.

(rbernadett)
 

A hitelesség kedvéért Goldie Hawn átesett egy kvázi kollagén kezelésen, amikor is ártalmatlan sóoldatot fecskendeztek az ajkaiba. Habár ez csak átmenti állapot volt, Hawn egy későbbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a beavatkozás nagyon fájdalmas volt, és egy életre elvette a kedvét attól, hogy esetleg alávesse magát egy ilyen kezelésnek.

(rbernadett)
 

Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton 45 napon belül születettek egymáshoz képest, ezért együtt ünnepelték 50. születésnapjukat, miközben ezt a filmet forgatták.

(rbernadett)