Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Amerikába jöttem (1988)

Coming to America
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 10. 30.

Egy kedvelhető vígjáték, ahol még Eddy Murphy sem volt egy nagy ripacs. Olvastam, hogy készülőben van a második rész, aminek már 1990-ben kész volt a forgatókönyve.

 
goat2000   2016. 11. 13.

Ez egy nagyon jó vígjáték. Eddy Murphy egyik legjobb filmje. Nagyon jól adja a nyolcvanas évek hangulatát. Többször láttam már, de bármikor megnézem szívesen újra.


 
Bekmeli   2015. 07. 27.

Haláli jó vígjáték, tényleg végig lehet röhögni rajta! Eddie Murphy hozza a formáját, testhezálló neki a karakter. Egy perce sem volt unalmas. Nagyon bejött!

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Régi film, de mégis ma is megállja a helyét. Szórakoztató, vicces, laza vígjáték, ami tényleg kikapcsolja az embert. Jól alakít benne Eddie Murphy, hozza a formáját.

 
Puncs   2019. 03. 30.

Már annyiszor láttam, hogy kívülről fújom, örök kedvenc. Remek kis vígjáték Eddie Murphy fénykorából. Ma már igazi klasszikusnak számít, igaz, a romantika része kicsit sablon, de a mai vígjátékokat simán veri. Ami nekem külön tetszett, hogy Eddie Murphy több karaktert is egyszerre játszott elmaszkírozva, valamint feltűnik a filmben hajléktalanként Mortimer Duke és Randolph Duke az 1983-as Szerepcsere filmből, amiben Murphy kifosztotta őket. Akárhányszor leadják a tévében, mindig megnézem, megunhatatlan, örök kedvenc.

John Amos
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eriq La Salle
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Frankie Faison
 
Bekuckózós hideg estéken nagyon jól meg tudja melengetni a kis lelkünket ez a fim még ennyi év után is.

8/10 több»

A film összbevétele 160 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A két hajléktalan, akiknek Akim herceg pénzt ad, nem más, mint, Randolph Duke és Mortimer Duke a Szerepcsere című fimből. Ebben az Eddie Murhphy által megformált Billy Ray Valentine felelős azért, hogy a Duke fivérek elveszítik a vagyonukat. Mindkét filmet John Landis rendezte.

(Puncs)
 

A film promóciós dalát, a ,, Coming to America"-t a The System írta és adta elő.

(LionelMessi10)
 

39 millió dollár költségvetésű film, ami nagyon magas, 288,7 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.