Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Szerepcsere (1983)

Trading Places
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Szerepcsere
 
Artúr   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Végtelen

Végtelenül leegyszerűsített történetszál. Pucér motivációk és abszurd mellékjelenetek. Mégis: az üdítőan egyszerű párbeszédeket véleményem szerint átszövi valami furcsa 80-as évek hangulat. A kosztümök, zagyva-szürke nagyvárosi képek furcsa megnyugtató érzéssel töltöttek el. Azt hiszem gondolatban visszatértem gyermekkorom esős vasárnap délutánjához, a kötelező reklámbokkal, ... valahogy a netflix elé.

 
Puncs   2019. 04. 02.

Régi jó kis vígjáték, nem ez Eddie Murphy legjobb filmje, de simán meg lehet nézni többször is. Jó a szereposztás és a sztorija is érdekes, közben még szórakoztató is.


 
Bizsu82   2015. 04. 26.

Kategóriájában jól eltalált film. Szórakoztató, nevettető, és ma is helytáll, nézhető. Nem gagyik a poénok, valóban lehet rajta szórakozni és Eddie Murphy tényleg jobb alakításai között van.

 
Norbert93   2018. 08. 15.

Eddie Murphy csúcsformában van a filmben és Dan Aykroyd sem marad el tőle. Jól felépített, nagyon vicces és lendületes vígjáték. Mindig jót derülök rajta.

 
sabnock666   2019. 09. 07.

Jó a sztori,és nagyon ülnek a poénok is.Eddie Murphy csúcsformában,mellette Jamie Lee Curtis nagyon szuperül néz ki,és Dan Aykroyd is nagyot játszik a filmben. Ajánlott kategória.

Eddie Murphy
Jamie Lee Curtis
Dan Aykroyd
Eddie Murphy
Ralph Bellamy
Don Ameche
Eddie Murphy
Jamie Lee Curtis
Dan Aykroyd
Dan Aykroyd
Eddie Murphy
Jamie Lee Curtis
Dan Aykroyd
Eddie Murphy
Dan Aykroyd
Dan Aykroyd
Eddie Murphy
Denholm Elliott
Eddie Murphy
Dan Aykroyd
Jamie Lee Curtis
Dan Aykroyd
Eddie Murphy
Eddie Murphy

A film összbevétele 90 404 800 dollár volt (imdb.com).

 

A 4. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1983-ban.

(dulkap)
 

1983-ban a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

2010-ben elfogadtak egy olyan tőzsdére vonatkozó szabályt, amely meggátolhatja a filmben látható csalásokat. Ezt a mai napig Eddie Murphy szabályként ismerik.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.