Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Amit tudni akarsz a szexről... (1972)

Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Berto49   2018. 01. 28.

A több önálló részből álló filmszkeccs első és utolsó része miatt „érdemelte” ki nálam a jó értékelést. Bár sokakkal ellentétben nekem nem kedvenc színészem/rendezőm W.A., tehetségét el kell, hogy ismerjem. Kern András hangja szinte hozzánőtt Allen-hez.

 
alexxx   2015. 02. 04.

Nem hiányzik belőle a humor és irónia és hát a jóindulatúan malac és neurotikus szexuális megjegyzések és célzások.


 
Yosihiro   2019. 05. 02.
Amit tudni akarsz...

Szóval ezek az epizódok igazából nálam nem nyerték el a tetszést. Ugyan van benne humor ami jó de egyes részek igazából abszolút nem illettek bele. Ezért azt mondom több a rossz rész benne mint jó. Maga W. Allen jó szinész de ez akkor is gyenge teljesítmény. Ez egy közepes kategóriájú film ami nem érdemel többet és nem is nyújt többet. A történetek nem kapcsolódnak egymáshoz és így a mozi végén igaztából az epizódók amik megragadnak az emberben föleg a humoros részek. Komolyságot igazából nem találtam benne de a sexualitás több formáját bemutató részek nem jó propagandája az ember sexuális beállítottság megismertetésére. A film érzelmi világa inkább sötét mint derüs igazából pozitívumot nem találtam benne. A képi vágások és rendezésen is lehetne mit javítani. Nekem a helyszinek sem tetszettek és a hang sem volt úgy kiemelve ami nyomot hagyott volna bennem. Összeségében egy közepes nézhetö de nehezen emészthetö humoros vígjátékot kapunk amit valaki vagy kedvel vagy nem. Csak három csillagot adok mivel ez talán sok de W. Allen személye és szerpe miatt a film megüti a közepes szinvonalat. Üdv Yosi

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Nos a tudás bővítés a témában nem elsődleges, de nagyon szórakoztató! Klasszikus zseniális Woody film! A több jelenetből felépülő mű részei nem azonos élvezeti értékűek, de mindenképpen érdemes megnézni. Burleszkbe illő poénokkal és a Woodyra jellemző neurotikusságával képes mindenkit megnevettetni. Kedvenceim: a középkori rész, a birkás rész, az elszabadult melles rész és az utolsó.

 
tamas84   2015. 05. 07.

..és ha ez után még marad valami kérdésetek a szexről, kérdezzetek csak meg engem.:)

A film összbevétele 18 016 290 dollár volt (imdb.com).

 

Erin Fleming utolsó filmje.

(dulkap)
 

Írországban 1972-ben betiltották a filmet és csak 1980-ban mutatták be az ottani mozi vágatlanul a filmet.

(dulkap)
 

Woody Allen az egyetlen színész, aki nem csak egy részben látható.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.