Shop-Show (1995)

Mallrats

Claire Forlani
Shannen Doherty

Syracuse   2020. 03. 28.

A Shop-stophoz képest mozgalmasabb a film, viszont szerintem túlzottan elborult is. Nagyon szeretem, aki fogékony Kevin Smith agymenésére, annak tetszeni fog, de szerintem elmarad az elődjétől összességében.

mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Egy időben alapfilmnek számított, de már akkor sem annyira jött át. Közepes poénok és történet, a szereplők pedig nekem elég idétlenek.

ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 03.

A Shop stop méltó folytatása

Kevin Smith második játékfilmje sokban hasonlít, ugyanakkor sokban különbözik elődjétől, a Shop stoptól. Egyrészt újra itt van nekünk Jay és Néma Bob, van mellettük két fiatal srác, akik lélekben még gyerekek, de életkoruk alapján már fontosabb elhat... teljes kritika»

MMcFly2015   2019. 09. 02.

A Shop Stop után nagyon elrugaszkodott baromság terén a film. Viszont két érdekesebb karakter áll (Jay és Néma Bob mellett) a központban, ami a későbbi filmekbe is visszaköszön. Egy-két pár poén kínosan erőltetett, pl.: Jay-ék menekülése a biztonsági... több»

doroffee   2016. 02. 14.

Tulajdonképpen tetszett a hangulata a filmnek, ahogy a kisvárosi prolik egy kisvárosi plázában tengetik a mindennapjaikat. De itt kicsit kifújt nekem, a sztori nem volt annyira érdekes vagy izgalmas.

Kutyus   2016. 05. 09.

Egyszer nézhető laza kis vígjáték amiben vannak érzelmi szálak is. Egyszeri nézésre laza kikapcsolódást nyújt. Középszerű, vszonylag jó humorú film, pörgős események!

Vibozsofi   2016. 03. 09.

A szereplők miatt többre, jobbra számítottam, csalódást okozott a film. Sok volt benne a sablon és az egész rendezés, maga a trörténet is lapos volt. hiányoztak az igazi, színvonalas viccek. Egynek jó, de az sem baj, ha kimarad...

Quint és Brodie beszélgetése Superman szerelmi életéről egy 1971-es esszéből származik, amit a sci-fi író Larry Niven írt.

(kázsé)

A Wile E. Coyote-stílusú tervrajzokat, amiket Jay és Néma Bob használ, a producer, Scott Mosier rajzolta.

(kázsé)

Stan Lee eredetileg nem lett volna benne a filmben. Kevin Smith írt egy karaktert, aki végül annyira hasonlított rá, hogy inkább megkérdezte Lee-t, nem játszana-e a filmben, és igent mondott.

(kázsé)

A filmet Minnesotában forgatták a Fargo című film forgatási helyszínhez közel.

(kázsé)

Seth Green az egész forgatás alatt készen állt, hogy Minnesotába repüljön és beugorjon Jay szerepébe.