BRÉKING: Folytatást kap a Jay és Néma Bob visszavág

A rendező letett a Shop-stop 3-ról, helyette visszahozná a vászonra az ikonikus duót.

Kevin Smith a Facebook oldalán tudatta a rajongóival, hogy mégsem készül el a 2015-ben beharangozott Shop-stop 3. A direktor másik projektje a Shop-Show-tévésorozat lett volna, azonban miután több tévétársaságtól visszautasították, kénytelen volt fiókba tenni az ötletet. Ezek a csalódások azonban megnyitották az utat a Jay és néma Bob visszavág folytatása előtt, melynek kapcsán azt írta, hogy januárban már el is kezdte a forgatókönyv fejlesztését.

"Soha nem nevettem még annyit életemben, mint az előző hónapban, amikor írtam a 'Jay és Néma Bob Reboot'-ot, melyben a Jersey-i srácoknak vissza kell térniük Hollywoodba, hogy megakadályozzák a Bluntman and Chronic Movie rebootjának elkészítését" - számolt be a bejegyzésben, majd hozzátette, hogy a filmipar szatírájának tervezett filmjében a régi arcokon túl számos ismert színészt láthatunk majd cameo szerepben.

Smith már találkozott a Miramax producereivel, akiktől zöld utat kapott, vagyis a forgatás a tervek szerint még idén nyáron megkezdődik majd.