Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Berto49   2017. 01. 06.

legújabb vélemény

Már a moziban is nagyon tetszett, a rendező Molinaro szerintem egyetlen jól sikerült filmje. Ugo Tognazzi és Michel Serrault viszi a vállán, ezt a meleg párról szóló darabot. Szerencsére az eredeti szinkronnal van meg, vagyis Sinkovits Imre és Márkus László, sajnos mindketten már csak az égi szinkronstúdióban dolgozhatnak. A filmnek láttam a folytatásait is, de ahogy lenni szokott az első a legjobb. "Madárfészek" címen csináltak egy amerikai elég gyenge újrafeldolgozást, Robin Williams az egyik „madár”. Az eredeti azonban sokkal jobb. Az inas/szobalány: Jacob, Márton András hangján beszél.

 
fazekasanett92   2016. 11. 02.

Az őrült nők ketrece nem egy szokványos vígjáték , tele van olyan humorral amit eddig nem szoktunk meg, kissé morbid és nyers. Ha kicsit másra vágysz , feltétlenül nézd meg a filmet, jó kikapcsolódás.

A film összbevétele 20 424 259 dollár volt (imdb.com).

 

Az őrült nők ketrece, Magyarországon 1980 márc. 27-én mutatták be, nagy sikerrel.

(seamandarin)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.