Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
45
Képek
2
Videók
Madárfészek
 
indingo   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Nem egy új-keletű film és ettől a mai ízlésünknek a történet nagyon egyszerű mondhatnám primitív, szinte előre tudjuk mi fog történni ezért hatást sem vált ki, de a színészek játéka főleg Robin Williams fantasztikus itt egy laza vígjátékban egy meleget formál meg, de annyira természetesen, hogy neki el is hisszük hogy az, de tudjuk róla milyen drámai alakításokat is tudott nyújtani.

 
HETEDIK   2018. 07. 11.

Robin Williams és Nathan Lane zseniális párosa egy eszméletlenül vicces filmben. A vacsorajelenet etalon és a film nyíltan boncolgatja, milyen is melegnek lenni. Gene Hackman pedig csak hab volt a tortára. Alapfilm.

A film összbevétele 185 260 553 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Steve Martin játszotta volna Armand Goldmant és Robin Williams pedig Albert Goldmant, azonban időbeosztási problémák miatt Martin végül kiszállt a produkcióból. Ekkor döntött úgy Robin Williams úgy, hogy inkább ő játssza el Armand Goldmant.

(rbernadett)
 

A korábban csak a Broadwayről ismert Nathan Lane-nek ez a szerep hozta meg az áttörést.

(rbernadett)
 

Hank Azaria miután megnézte a filmet jött rá, hogy a hangját a nagymamája hangjára formálta.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.