Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Amerikába jöttem 2 (2021)

Coming 2 America
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
taba   2021. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Amennyire emlékszem, az első rész még felnőtt tartalommal rendelkezett, és nem létezett a csak szülői felügyelettel karika sem. A második részből egy tinifilmet csináltak, a régi poénok felvizezve pedig nem sokat érnek.

 
HETEDIK   2021. 03. 06.

0

Nekem az első rész sem tartozik a kedvenc filmjeim közé, ez se váltotta meg a világot. Eddie Murphy jó komikus, elviszi a hátán az egészet, Wesley Snipes pedig üde színfolt volt, az oroszlános jelenetnél még felnevetnem is sikerült. Ezt leszámítva viszont csak egy egyszer nézős nosztalgia.


 
ferkusz   2021. 03. 05.

0

Nosztalgiának jó, de sajnos ennél többet nem ad, és az eredetihez sem ad hozzá semmit. Tényleg meg lehet nézni, de őszintén szólva számomra csalódás volt.

 
OJ   2021. 02. 02.

0

Szerintem tudta hozni az eredeti varázsát és humorát, és azt hiszem, ennél többet nem is kell várnunk tőle. Hogy lehetett volna-e jobb folytatást készíteni, jobb sztorival, erősebb poénokkal, relevánsabb témával... egész biztosan, de ha csak egy kis ... több»

 
lalikefe   2020. 12. 30.

0

Szinte feleslegesnek érzem energiát fektetni abba, hogy legépeljem ezt a két mondatot. Szemeteskukába való film, inkább nézzétek meg az eredetit, és ezt felejtsétek el!

 
Laci   2020. 12. 17.

0

Nem számítottam rá, hogy jobb lesz, mint az eredeti, de a mai filmeket elnézve még így is alulteljesített. Csak én érzem úgy, hogy a régi klasszikusok megerőszakolása elvesz a varázsukból?

Galéria (13)

Eddie Murphy
Eddie Murphy
Arsenio Hall
Eddie Murphy
James Earl Jones
Eddie Murphy
Eddie Murphy
James Earl Jones
Leslie Jones
Tracy Morgan
Wesley Snipes
Eddie Murphy

Videók (3)

 

A film egyik főbb szerepét a hatszoros Grammy-jelölt rapper, Rick Ross alakítja.

(hp)
 

Az Amerikába jöttem és a második rész bemutatása között 32 év telt el.

(hp)
 

Wesley Snipes és Eddie Murphy második közös filmje A nevem Dolemite után, melyet szintén Craig Brewer rendezett.

(hp)
 

Az 1988-as Amerikába jöttem folytatása.

(hp)
 

A filmben egy kisebb cameo szerepben feltűnik az amerikai születésű, de nigériai származású énekes, David Adedeji Adeleke, ismertebb nevén Davido is.

(hp)
 

Madge Sinclair, aki Akeem anyját, Aoleon királynét alakította az eredeti filmben, 1995 decemberében hunyt el. Az alkotók úgy döntöttek, hogy nem castingolják újra a szerepet.

(hp)
 

Az Amerikába jöttem 2 Eddie Murphy és Craig Brewer rendező második közös filmje A nevem Dolemite után.

(hp)
 

2019. január 11-én vált hivatalosság, hogy Eddie Murphy, Arsenio Hall, Shari Headley, John Amos, Paul Bates és James Earl Jones visszatér az Amerikába jöttem 2-ben.

(hp)
 

2017 januárjában derült ki, hogy elkészül az Amerikába jöttem folytatása, bár ekkor még kétséges volt, hogy vajon Eddie Murphy és Arsenio Hall visszatér-e a második részre.

(hp)
 

Az Amerikába jöttem 2 forgatása 2019. augusztus 17-én kezdődött meg Atlantában, Georgia államban, és november 9-én ért véget. Eddie Murphy 2019. október 1-én erősítette meg, hogy a munkálatok befejezése után rögtön hozzálátnak a Beverli Hills-i zsaru 4 forgatásához.

(hp)
 
Megtekintés: Nem vagyok benne biztos, hogy ez a film a pontos definíciója a "feel good" mozinak, azonban 30 évvel az első rész után végig bírtam egyfajta nosztalgikus, mosolygós hangulattal nézni ezt a laza kis komédiát. több»
 
Sok jót kevesen várhattak az 1988-as tékaklasszikus három évtized késéssel érkező folytatásától, és úgy tűnik, hogy az alkotók is épp erre készültek. Mindent megtettek, hogy lekenyerezzenek bennünket, de sajnos, ami el tudott romlani, az el is romlott. több»
 
Harminchárom évvel az eredeti film megjelenése után az Amazon Prime Video jóvoltából folytatást kapott az Amerikába jöttem című filmklasszikus. Már a megjelenés előtt komoly kérdéseket vetett fel, hogy mi értelme egy ilyen filmnek második részt adni, a teljes színészgárda visszatérése azonban még talán a legszkeptikusabb filmkedvelők érdeklődését is felkeltette. A filmet sajnos végül a nemrégiben visszatérő Eddie Murphy sem volt képes megmenteni. A második rész még a több mint harminc éves elődjének mércéjével nézve is maximum gyenge közepesnek nevezhető. több»