Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
60%

Amerikába jöttem 2 (2021)

Coming 2 America
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Eddie Murphy
Eddie Murphy
Arsenio Hall
Eddie Murphy
James Earl Jones
Eddie Murphy
Eddie Murphy
James Earl Jones
Leslie Jones
Tracy Morgan
Wesley Snipes
Eddie Murphy

Videók (3)

 
stevepisti   2021. 04. 25.

legújabb vélemény

0

Nálam jól működött a nosztalgiafaktor. Eddie Murphy változatlanul jól hozta az akkori karaktereket, az új karakterek is jól illeszkedtek a történetbe, Wesley Snipes fergeteges volt a tábornok szerepében, imádtam. Én jól szórakoztam, nem szabad nagy elvárásokkal nekiülni, egyszeri vígjátéknak simán elmegy.

 
7ETEDIK   2021. 03. 06.

0

Nekem az első rész sem tartozik a kedvenc filmjeim közé, ez se váltotta meg a világot. Eddie Murphy jó komikus, elviszi a hátán az egészet, Wesley Snipes pedig üde színfolt volt, az oroszlános jelenetnél még felnevetnem is sikerült. Ezt leszámítva viszont csak egy egyszer nézős nosztalgia.

 
ferkusz   2021. 03. 05.

1

Nosztalgiának jó, de sajnos ennél többet nem ad, és az eredetihez sem ad hozzá semmit. Tényleg meg lehet nézni, de őszintén szólva számomra csalódás volt.

 
OJ   2021. 02. 02.

1

Szerintem tudta hozni az eredeti varázsát és humorát, és azt hiszem, ennél többet nem is kell várnunk tőle. Hogy lehetett volna-e jobb folytatást készíteni, jobb sztorival, erősebb poénokkal, relevánsabb témával... egész biztosan, de ha csak egy kis ... több»

 
lalikefe   2020. 12. 30.

1

Szinte feleslegesnek érzem energiát fektetni abba, hogy legépeljem ezt a két mondatot. Szemeteskukába való film, inkább nézzétek meg az eredetit, és ezt felejtsétek el!

 
Laci   2020. 12. 17.

1

Nem számítottam rá, hogy jobb lesz, mint az eredeti, de a mai filmeket elnézve még így is alulteljesített. Csak én érzem úgy, hogy a régi klasszikusok megerőszakolása elvesz a varázsukból?

 
taba   2021. 03. 15.

0

Amennyire emlékszem, az első rész még felnőtt tartalommal rendelkezett, és nem létezett a csak szülői felügyelettel karika sem. A második részből egy tinifilmet csináltak, a régi poénok felvizezve pedig nem sokat érnek.

 

A film egyik főbb szerepét a hatszoros Grammy-jelölt rapper, Rick Ross alakítja.

(hp)
 

Az Amerikába jöttem és a második rész bemutatása között 32 év telt el.

(hp)
 

Wesley Snipes és Eddie Murphy második közös filmje A nevem Dolemite után, melyet szintén Craig Brewer rendezett.

(hp)
 

Az 1988-as Amerikába jöttem folytatása.

(hp)
 

A filmben egy kisebb cameo szerepben feltűnik az amerikai születésű, de nigériai származású énekes, David Adedeji Adeleke, ismertebb nevén Davido is.

(hp)
 
Sok jót kevesen várhattak az 1988-as tékaklasszikus három évtized késéssel érkező folytatásától, és úgy tűnik, hogy az alkotók is épp erre készültek. Mindent megtettek, hogy lekenyerezzenek bennünket, de sajnos, ami el tudott romlani, az el is romlott. több»
 
Harminchárom évvel az eredeti film megjelenése után az Amazon Prime Video jóvoltából folytatást kapott az Amerikába jöttem című filmklasszikus. Már a megjelenés előtt komoly kérdéseket vetett fel, hogy mi értelme egy ilyen filmnek második részt adni, a teljes színészgárda visszatérése azonban még talán a legszkeptikusabb filmkedvelők érdeklődését is felkeltette. A filmet sajnos végül a nemrégiben visszatérő Eddie Murphy sem volt képes megmenteni. A második rész még a több mint harminc éves elődjének mércéjével nézve is maximum gyenge közepesnek nevezhető. több»
 
Az Amerikába jöttem 2 ugyan igyekezett összehozni egy családi komédiát az első rész erényeivel, de a kellő humor és szellemesség hiányozott, így pedig csupán egy nem túl vicces vígjátékfolytatást kaptunk. több»