Közösség

Vélemény:

56 Amerikába jöttem 2

(2021)

Sárba tiport dicsőség

D’disasterTourist   2026.03.04 16:55
0

Sajnos én ezt hatalmas érvágásként éltem meg, szerintem ez egy nagyon kontraproduktív, és nagyon mellényúltak a készítők. Az az igazság, hogy ez a projekt eleve halva született, mert ennek a filmnek az első részét nem igazán lehet felül múlni, fogalmazhatunk úgy is, hogy az esélye egyenlő a nullával, de azért megpróbálkoztak, de ez nem jött össze. Titkon azért mikor kijött, hogy folytatása lesz, felcsillant a szemem, mert tényleg kedves emlékek számomra a film megtekintése, de ez sajnos a vártnál is nagyobb csalódás volt, nem volt képes az örökségbe lépni. Az alap koncepcióval nem is lett volna akkora probléma, mivel sejthető módon az ember számíthatott rá mi lesz a tematika, de ez szerintem nagyon elcsépelt lett, a rengeteg vizuális megvalósításokkal tele lett a padlás szépen megfogalmazva, és csapnivalóan el lett bagatellizálva és ez fájó. a fiatal herceg karaktere meg egyenesen idegesítő volt, egyáltalán nem illett bele a filmre, független a végkimeneteltől. Szerintem ezt Eddie is megbánta már, hogy a nevét adta hozzá, mert belepte a hamu a régi film dicsőségét.