Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
31
Vélemények
4
Képek
2
Videók
Oszkár
Chazz Palminteri
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Ornella Muti
Sylvester Stallone
Chazz Palminteri
 
Erika Czeglédi   2020. 04. 23.

legújabb vélemény

Nagyon jó

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 29.

a nap véleménye

Ki is az az Oszkár? Nem tudjuk, de sejtjük!

"Hagyd már abba a válogatást, mert ő már a harmadik vőlegényed ma délelőtt, és még nincs fél 12!” A vígjátékokkal kapcsolatban szinte mindig megállja a helyét az a kijelentés (már-már közhelyszerűen), hogy azt a fajta humort, amely egy adott alkotásra jellemző, azt vagy nagyon szereti valaki, vagy nagyon nem. Míg valaki az alpári és altesti poénokért rajong, mások az intellektuális humort részesítik előnyben, s ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket a helyzetkomikumon alapuló vígjátékok nyűgöznek le. Vagyis humorizálni sok mindennel és sokféleképpen lehet, ám vannak olyan irányzatok, amelyekben bizonyos nemzetek otthonosabban mozognak, mint mások. Ilyenek például a francia vígjátékok, ahol ... több»


 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

Egy alap darab amit mindenkinekk meg kell néznie. Kicsit visszanyúl a régi fekete-fehér filmek kifejező technikájához de hozza a hangos filmek motívumait is. Egy helyszínen játszódik mégis mozgalmasnak és eseménydúsnak nevezhető. Szerkezetileg nagyon eltalálták a készítők. A szereplők játéka emellett csak hab a tortán. Vígjátéknak tökéletes. Egy végtelenszer megnézhető film, amivel nemm lehet mellé lőni.

 
Thibo84   2019. 05. 04.

Ha az ember Stallone nevét említi, akkor leginkább kemény akció és a bokszolós filmek jutnak az ember eszébe. És még is a vígjáték kategóriában is nagyszerűen megállja a helyét. Ez is olyan film, amit többszöri nézés után is megtudok nézni és jól elszórakoztat. Az események az elején felveszik a ritmust és végig fenntartja az érdeklődést. Pörögnek az események benne rendesen. Még az egyik cselekmény véget ért, vagy véget sem ért, rögtön jön a következő, ami jól összekuszálja a dolgokat, de frankon.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Sylvester Stallone komikus oldalát is megismerhetjük ebben a filmben. Szinte végig egy házban vagyunk, de nem unalmas a cselekmény. Rengeteg félreértés, átverés és egyéb poénos jelenet varázsol jókedvet a nézőben. Érdemes megnézni.

 
Tudtam én, csak nem sejtettem, hogy Stallonénak van komikusi vénája is. Bár kicsit meredek döntés volt,hogy éppen Louis de Funés nyomdokába kívánt lépni, amikor elvállalta a főszerepet az amerikai remake-ben. több»

A film összbevétele 23 562 716 dollár volt (imdb.com).

 

A címszerepet alakító Jim Mulholland első és egyben utolsó filmszerepe volt Oscar.

(dulkap)
 

Az első egész estés film volt, amit az MGM-Disney Studios-ban forgattak Orlandoban.

(dulkap)
 

Marisa Tomei édesanyját Ornella Muti alakítja, aki mindössze 9 évvel idősebb a színésznőnél.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.