Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
24
Vélemények
4
Képek
2
Videók
Oszkár
 
szaka123   2018. 03. 26.

Sylvester Stallone komikus oldalát is megismerhetjük ebben a filmben. Szinte végig egy házban vagyunk, de nem unalmas a cselekmény. Rengeteg félreértés, átverés és egyéb poénos jelenet varázsol jókedvet a nézőben. Érdemes megnézni.

 
HETEDIK   2019. 01. 01.

A valaha készített egyik legjobb vígjáték klasszikus, Sly pedig élete alakítását nyújtja. Minden percre jut legalább egy hasfogós poén, a szereplőgárda is kifogástalan. Alapfilm.


 
MP170506   2017. 07. 10.

Nagyon jó kis vígjáték. Tele humorral, fordulattal. És ebben a filmben Sylvester Stallone is hatalmasat alakít, nagyon jól áll neki ez a szerep.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Sylvester Stallone egy olyan szerepet vállalt be, amire sosem számítottam volna. Megszoktam tőle az izomagyú ,akkor akcióhős szerepkörét, így ezt most pozitív csalódásként éltem meg . Nagyon jól hozta a sikeres jó útra térő maffiózót. Az egész film hangulata olyanra könnyed lett, mint valami valami vígoperának. A cselekménye kellően bonyolult annyira, hogy maguk a szereplők is összezavarodnak tőle, ami egy jó pont volt a humor oldalán. Persze akárcsak a vígoperáknál, itt is a végén minden rendben lesz ,ha nem is teljes mértékben.

 
Thibo84   2019. 05. 04.

Ha az ember Stallone nevét említi, akkor leginkább kemény akció és a bokszolós filmek jutnak az ember eszébe. És még is a vígjáték kategóriában is nagyszerűen megállja a helyét. Ez is olyan film, amit többszöri nézés után is megtudok nézni és jól elszórakoztat. Az események az elején felveszik a ritmust és végig fenntartja az érdeklődést. Pörögnek az események benne rendesen. Még az egyik cselekmény véget ért, vagy véget sem ért, rögtön jön a következő, ami jól összekuszálja a dolgokat, de frankon.

Chazz Palminteri
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Ornella Muti
Sylvester Stallone
Chazz Palminteri
 
Tudtam én, csak nem sejtettem, hogy Stallonénak van komikusi vénája is. Bár kicsit meredek döntés volt,hogy éppen Louis de Funés nyomdokába kívánt lépni, amikor elvállalta a főszerepet az amerikai remake-ben. több»
 

A címszerepet alakító Jim Mulholland első és egyben utolsó filmszerepe volt Oscar.

(dulkap)
 

Az első egész estés film volt, amit az MGM-Disney Studios-ban forgattak Orlandoban.

(dulkap)
 

Marisa Tomei édesanyját Ornella Muti alakítja, aki mindössze 9 évvel idősebb a színésznőnél.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.