Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
28
Vélemények
4
Képek
3
Videók
Oszkár
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 29.
Ki is az az Oszkár? Nem tudjuk, de sejtjük!

"Hagyd már abba a válogatást, mert ő már a harmadik vőlegényed ma délelőtt, és még nincs fél 12!” A vígjátékokkal kapcsolatban szinte mindig megállja a helyét az a kijelentés (már-már közhelyszerűen), hogy azt a fajta humort, amely egy adott alkotásra jellemző, azt vagy nagyon szereti valaki, vagy nagyon nem. Míg valaki az alpári és altesti poénokért rajong, mások az intellektuális humort részesítik előnyben, s ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket a helyzetkomikumon alapuló vígjátékok nyűgöznek le. Vagyis humorizálni sok mindennel és sokféleképpen lehet, ám vannak olyan irányzatok, amelyekben bizonyos nemzetek otthonosabban mozognak, mint mások. Ilyenek például a francia vígjátékok, ahol ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

Egy alap darab amit mindenkinekk meg kell néznie. Kicsit visszanyúl a régi fekete-fehér filmek kifejező technikájához de hozza a hangos filmek motívumait is. Egy helyszínen játszódik mégis mozgalmasnak és eseménydúsnak nevezhető. Szerkezetileg nagyon eltalálták a készítők. A szereplők játéka emellett csak hab a tortán. Vígjátéknak tökéletes. Egy végtelenszer megnézhető film, amivel nemm lehet mellé lőni.


 
szaka123   2018. 03. 26.

Sylvester Stallone komikus oldalát is megismerhetjük ebben a filmben. Szinte végig egy házban vagyunk, de nem unalmas a cselekmény. Rengeteg félreértés, átverés és egyéb poénos jelenet varázsol jókedvet a nézőben. Érdemes megnézni.

 
HETEDIK   2019. 01. 01.

A valaha készített egyik legjobb vígjáték klasszikus, Sly pedig élete alakítását nyújtja. Minden percre jut legalább egy hasfogós poén, a szereplőgárda is kifogástalan. Alapfilm.

 
ZeroHero   2019. 09. 27.

Mindenhol azt olvasom, hogy ez micsoda remek film... De szerintem nem az. Rengeteg ripacskodas osszefuzve, sehol egy eredeti poen, csak az eroltetett vicceskedes, ami raadasul szerintem Stallonenak egyaltalan nem is all jol. Nem azert, mert az akciohost latom benne, hanem azert, mert nem hiteles, egyszeruen keves a szineszi eszkoztara ahhoz, hogy ezt elhitesse velem.

Chazz Palminteri
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Ornella Muti
Sylvester Stallone
Chazz Palminteri
 
Tudtam én, csak nem sejtettem, hogy Stallonénak van komikusi vénája is. Bár kicsit meredek döntés volt,hogy éppen Louis de Funés nyomdokába kívánt lépni, amikor elvállalta a főszerepet az amerikai remake-ben. több»

A film összbevétele 23 562 716 dollár volt (imdb.com).

 

A címszerepet alakító Jim Mulholland első és egyben utolsó filmszerepe volt Oscar.

(dulkap)
 

Az első egész estés film volt, amit az MGM-Disney Studios-ban forgattak Orlandoban.

(dulkap)
 

Marisa Tomei édesanyját Ornella Muti alakítja, aki mindössze 9 évvel idősebb a színésznőnél.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.