Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A Riviéra vadorzói (1988)

Dirty Rotten Scoundrels
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
Eniq   2019. 12. 12.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz a film, de nálam nem lesz újranézős. Előbb láttam az idei év feldolgozását a Csaló csajokat és az ott olvasott kritikák miatt néztem meg ezt, de én nem érzem, hogy ez annyival jobb lenne. Ettől függetlenül tényleg jobban tetszett, mint az, valahogy szimpibb volt a két csaló karaktere is.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 20.

0

Egy műsorban beszéltek a filmről, amelyben nagyon jó véleménnyel voltak róla. Úgy döntöttem, hogy én is megnézem, s meg kell mondjam, a műsorvezetőknek igazuk volt. Egy parádés vígjáték két nagyon durván szélsőséges főszereplő küzdelméről (a kimért, ... több»

 
dulkap   2017. 06. 29.

0

Kicsit keveréke volt az amerikai és a brit vígjátékok hangulatának. A színészek rendben voltak, a történet is jó volt, csak nálam akkor működött volna, ha két szerethető szélhámos vetélkedését láthattuk volna. Nekem azonban Lawrence nagyon nem volt s... több»

 
rbernadett   2015. 04. 19.

0

Többszörnézős vígjáték. Nagyon szeretem, mert nem akar több lenni mint ami.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 10.

0

Nagyon jó volt. Szórakoztató, cseles és vicces. Az átejtés mestereinek szórakozása. A színészek igazán megcsillogtathatták tehetségüket hiszen improvizációs csalók szerepében nem okoznak csalódást. A Francia riviéra csodálatos helyszínei üdítőek a szemnek. A történet pedig brilliáns.

 
Milanman   2015. 02. 10.

0

Amikor egy feldolgozás simán lefőzi az eredetit, s bár abban Marlon Brando és David Niven játszik, mára már alig emlékszik rá bárki is . Vicces, látványos, remek helyzetkomikumokkal, gyönyörű helyszínekkel és nagyszerű karakterekkel telepakolt ízig-vérig feel-good vígjáték. A 80-as évek egyik legjobbja műfajában.

 
Rowena430   2018. 03. 28.

0

Ez pont egy olyan film volt amit úgy néztem meg, hogy semmit se tudtam róla, egyedül a benne játszó színészeket szerettem, ezért adtam neki egy esélyt. Hát... megérte! Szórakoztató és fordulatos volt, tele humorral és csattanókkal, de nem egy szimpla... több»

A film összbevétele 42 039 085 dollár volt (imdb.com).

 

A valóságban nincs is vasútállomás Portofino-ban.

(dailyfilmsan)
 

Amikor Fredy és Janet megcsókolják egymást a vendégszobában a film vége felé a tükörben látni lehet egy mikrofont.

(dailyfilmsan)
 

A rendező, Frank Oz megjelenik a film végén statisztaként, amikor Caine és Martin találkoznak a reptéren.

(dailyfilmsan)
 

A filmet 1991 augusztusában mutatták be először Magyarországon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Lawrence Jamieson szerepére olyan színészek pályáztak, mint Rowan Atkinson, Leslie Nielsen, Gene Wilder, Eric Idle, John Cleese, vagy Dudley Moore.

(ArpiHajdu és Réci)