Már a mozikban Chris Addison filmje, melynek premierje kapcsán 5 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Csütörtöktől a hazai mozikban a Riviér ragadozói remake-je, a Csaló csajok, melyben összefog az Anne Hathaway és Rebel Wilson által alakított kis- és egy nagypályás csaló, hogy bosszút álljanak a férfiakon, akik mindkettőjüket felültették. 

A film rendezői székét Chris Addison foglalhatta el (Az alelnök, Amerika Huangjai), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Tim Blake Nelson, Bruno Sevilla, Ingrid Oliver és Meena Rayann. A forgatókönyvet Jac Schaeffer, Dale Launer, Stanley Shapiro és Paul Henning szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Az amerikai korhatár bizottság eredetileg R-korhatár besorolást adott a filmnek, azonban Rebel Wilson, aki nem csak színésznőként, de producerként is kivette a részét a munkálatokból, szerint ez igazságtalan volt, ezért személyes meghallgatást kért. Wilson, aki egyébként jogi diplomával rendelkezik, öt perc alatt meggyőzte a bizottságot, és kiharcolta az alacsonyabb besorolást.
  • A Csaló csajok Chris Addison rendezői debütálása.
  • A Csaló csajok forgatása 2017. szeptemberében kezdődött meg a Pinewood Studios és a Shepperton Studios falai között az Egyesült Királyságban. A film néhány jelenetét a Farnborough reptéren vették fel.
  • A Csaló csajok az 1991-es A Riviéra vadorzói remake-je. Utóbbi maga is a Dajkamesék hölgyeknek remake-je volt.
  • A film első előzetesét 2019. február 12-én mutatta be a Twitteren a Universal.

Hazai premierdátum: 2019.05.09.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: