(hp)AZ 1990-es években egy tajvani család költözik az Államokba. Ami az apa számára beteljesül álom, az a feleségének maga a gyötrelem. Egy valami azonban mindannyiukban közös: egyre-másra humoros szituációkba keverednek.
(hp)Mindig csak elvétve láttam egy-egy részt a tv-ben aztán úgy voltam vele egynek jó lesz. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, szerintem rohadt vicces sorozat én Jessicát bírom nagyon meg a 3 gyereket, de közülük is inkább Eddiet meg Evant.
Középszerű sorozat, melynek története a valóvilágból ered. Egy idegen nemzetbe való beilleszkedés mindenkinek problémás lehet, de nekik sikerül. Sok humorral.
Volt benne egy-két helyes poén, de összességében picit unalmas. Plusz pont a részek rövidsége miatt. Az anyuka karaktere talán a legviccesebb, az a maximalista típus.
A sorozat igaz történeten alapul.