Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Amerika Huangjai (2015)

Fresh Off the Boat
Filmadatlap
 
98
Szereplők
10
Vélemények
240
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Középszerű sorozat, melynek története a valóvilágból ered. Egy idegen nemzetbe való beilleszkedés mindenkinek problémás lehet, de nekik sikerül. Sok humorral.

 
indingo   2017. 04. 10.

Volt benne egy-két helyes poén, de összességében picit unalmas. Plusz pont a részek rövidsége miatt. Az anyuka karaktere talán a legviccesebb, az a maximalista típus.


 
Norbi   2018. 07. 28.

Bugyuta karakterek, könnyed történet. Jó poénok. Ez így jó is lehetne , ha nem lennének a karakterek pár rész után kiszámíthatók, a történet lapos... És a poénok enyhék.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A kis pufi kínai kisfiú aranyos és volt néhány helyes rész, de összességében eléggé középszerű. Az apuka eléggé együgyű, és a történetben is mindig ugyanazokon rágódnak.

 
Lonka   2017. 07. 29.

A címről inkább nem mondok semmit. Voltak benne jó részek, de nem kiemelkedőek. A legtöbb poént lelőtték az első évadban. A szülők karakterei nem százasok.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.