Nahnatchka Khan alighanem az egyik legnagyobb meglepetését hozta a Gyilkos a múltból rendezésével, amely már elérhető a Prime Videón.

A film története szerint a hírhedt Sweet Sixteen Killer nevű sorozatgyilkos 35 év után visszatért. Jamie pedig egy véletlennek köszönhetően visszatér a múltba, ahol elhatározza, hogy elébe megy a dolgoknak, és bármibe is telik, megkeresi az ámokfutót még azelőtt, hogy bárkit bántani tudna.

Khan korábban olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint a Young Rock, Mindig csak talán és az Amerika Huangjai , így pusztán már ez is garancia arra, hogy legújabb filmje kapcsán is valami egészen rendhagyót kapunk.

A film főszerepeiben Julie Bowen, Liana Liberato, Randall Park, Kiernan Shipka, Lochlyn Munro, Olivia Holt, Andrew Barber és Fred Henderson láthatók.

A Gyilkos a múltból tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Prime Video ikonra kattintva pedig el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | vígjáték

Amikor a hírhedt „Sweet Sixteen Killer” 35 évvel az első gyilkosságsorozata után visszatér, hogy újabb áldozatot követeljen, a 17 éves Jamie véletlenül visszautazik az... több»