Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Amerika Huangjai (2015)

Fresh Off the Boat
Filmadatlap
 
103
Szereplők
10
Vélemények
240
Képek
1
Videók

Vélemények: Amerika Huangjai (2015)

 
lucy07   2019. 12. 11.

legújabb vélemény

Mindig csak elvétve láttam egy-egy részt a tv-ben aztán úgy voltam vele egynek jó lesz. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, szerintem rohadt vicces sorozat én Jessicát bírom nagyon meg a 3 gyereket, de közülük is inkább Eddiet meg Evant.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Középszerű sorozat, melynek története a valóvilágból ered. Egy idegen nemzetbe való beilleszkedés mindenkinek problémás lehet, de nekik sikerül. Sok humorral.


 
indingo   2017. 04. 10.

Volt benne egy-két helyes poén, de összességében picit unalmas. Plusz pont a részek rövidsége miatt. Az anyuka karaktere talán a legviccesebb, az a maximalista típus.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Bugyuta karakterek, könnyed történet. Jó poénok. Ez így jó is lehetne , ha nem lennének a karakterek pár rész után kiszámíthatók, a történet lapos... És a poénok enyhék.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A kis pufi kínai kisfiú aranyos és volt néhány helyes rész, de összességében eléggé középszerű. Az apuka eléggé együgyű, és a történetben is mindig ugyanazokon rágódnak.

 
Lonka   2017. 07. 29.

A címről inkább nem mondok semmit. Voltak benne jó részek, de nem kiemelkedőek. A legtöbb poént lelőtték az első évadban. A szülők karakterei nem százasok.

 
SzFa   2017. 10. 07.

Először is a cím nekem nagyon nem tetszik, enyhén rossz indulatúan hangzik. A történet nemtúl eredeti, de nem is gáz. A karakterek jó pofák, a feleség a legjobb, de nem túl szimpatikusak. Van benne egy jó pár vicces poén, néhány megható rész is. Összeségében nekem bejött.

 
baalint   2017. 11. 21.

szerintem ez itthon nem vicces. El tudom hinni hogy Amerikában ahol tényleg jelentős számú ázsiai él vicces tud lenni ( bár kétlem). Mindig adok neki egy esélyt de megbánom.

 
coyote   2016. 07. 21.

Az első néhány rész nagyon jó, az anya humora fantasztikusn röpíti az egészet. Azután egy törés jön, és az egész megy lefelé. Szóval csak néhány része nézhető...Sajnos.

 
kasztni   2015. 09. 28.

Hagyományos, multikulti elemekre épülő sitcom. A kilencvenes évekbe szituálva, az akkori jellegzetes sitcom jellemekkel ellátva-viccceskedő anyu, mogorvább apu stb...nekemteccik :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.