Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Az ifjú Sheldon (2017-2022)

Young Sheldon
Filmadatlap
 
68
Szereplők
7
Vélemények
300
Képek
1
Videók

Galéria (300)

Videók (1)

 
AlBundy   2022. 01. 02.

legújabb vélemény

0

A TBBT-t egyáltalán nem szeretem, többször adtam neki esélyt, de mondhatom, számomra nézhetetlenül bugyuta. A Young Sheldon viszont az első perc után bejött.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Nagyon vártam a kis Sheldon gyerekkorát bemutató sorozatot. Végülis a vártat hozta a történet, ugyanis sejteni lehetett az Agymenőkből, hogy milyen gyerek is volt Sheldon. Nekem tetszik.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 10.

0
A kis zseni kalandjai!

Kicsit szkeptikus voltam, mikor megtudtam, hogy csinálnak az Agymenőkből egy előzménysorozatot és azon vélekedtem, hová lehet még vinni ezt az egészet. Szívből örültem neki, hogy erősen rám tudtak cáfolni név szerint, Chuck Lorre és Steven Molaro, hiszen egy nagyon jó pofa ötletes műsort kaptunk tőlük. Nem hittem volna, hogy jól fog sikerülni, de véleményem szerint minden benne van amit az elmúlt években az Agymenőkben megtudtunk Sheldon életéről és azt minden formájában sikerült bele vinni az előzménysorozatába. Arról nem beszélve, hogy a színészek egytől egyig szerethető, teljesen különböző karakterek egymástól és hát a sorozat főszereplője Sheldon, azaz Iain Armitage zseniális amit 10 évesen leművel a kamerák előtt. De mind Lance vagy Zoe, vagyis Sheldon "szülei" szerethető karakterek, valamint a mamájáról nem is beszélve. A hiba vagy nem hiba talán abban lehet, hogy az édesapja Lance Barber már szerepelt az Agymenők sorozatában egy rész erejéig, amikor Leonard régi osztálytársa volt és a "szekálója'. De mind ezt leszámítva, csak ajánlani tudom, pláne amikor vége lesz az Agymenők sorozatának.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 31.

0

Nagyon jókat nevetek rajta mindig. Comedy Centralon szoktam, azt hiszem, belefutni. Az Agymenők se rossz, de Sheldon gyerekkori énjén sokkal jobbakat szoktam derülni. Szegény gyerkőc eléggé furcsa volt már gyereknek is. Imádnivalóan édes és vicces sorozat egyszerre.

 
Norbert93   2019. 02. 19.

0
Méltó alteregó a kiscsávó

Tetszik a sorozat. Nem nevetett meg annyi alkalommal, mint az Agymenők, de egyben van és megáll a lábán, nagyon eltalálták a castingot, minden szereplő egyedi és megvannak a sajátságok jellemvonásaik, poénjaik. Szerencsére jut idő mindenkire és mindenki meg is mutatja miért van helye a karakterének a sorozatban, bár Sheldont egyszer kétszer szívesen nyakonvágnám az apja helyében, na de hát egy zseni legyen fura és "zizi".

 
SzFa   2018. 07. 10.

0

Nem hittem, hogy jó sorozat lesz. Meglepődtem, hogy mennyire vicces. Az első évaddal elégedett vagyok. Habár Sheldon mamájának színész választása nem tetszik. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

0

Elkezdtem, de az első évadon nem jutottam túl, egyszerűen elveszett a dolog. De egész jó volt.

 

Sheldon édesanyját az Agymenőkből Sheldon anyjaként megismert Laurie Metcalf lánya alakítja.

(GedyPapa)
 

Az Agymenőkkel ellentétben sokkal filmszerűbb és nem egy színpadon vették fel.

(GedyPapa)
 

A sorozat narrátora Jim Parsons, aki az eredeti Agymenők sorozatban a felnőtt Sheldont játssza.

(GedyPapa)