Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
37
Szereplők
5
Vélemények
100
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Nagyon vártam a kis Sheldon gyerekkorát bemutató sorozatot. Végülis a vártat hozta a történet, ugyanis sejteni lehetett az Agymenőkből, hogy milyen gyerek is volt Sheldon. Nekem tetszik.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 10.
A kis zseni kalandjai!

Kicsit szkeptikus voltam, mikor megtudtam, hogy csinálnak az Agymenőkből egy előzménysorozatot és azon vélekedtem, hová lehet még vinni ezt az egészet. Szívből örültem neki, hogy erősen rám tudtak cáfolni név szerint, Chuck Lorre és Steven Molaro, hiszen egy nagyon jó pofa ötletes műsort kaptunk tőlük. Nem hittem volna, hogy jól fog sikerülni, de véleményem szerint minden benne van amit az elmúlt években az Agymenőkben megtudtunk Sheldon életéről és azt minden formájában sikerült bele vinni az előzménysorozatába. Arról nem beszélve, hogy a színészek egytől egyig szerethető, teljesen különböző karakterek egymástól és hát a sorozat főszereplője Sheldon, azaz Iain Armitage zseniális amit 10 évesen leművel a kamerák előtt. De mind Lance vagy Zoe, vagyis Sheldon "szülei" szerethető karakterek, valamint a mamájáról nem is beszélve. A hiba vagy nem hiba talán abban lehet, hogy az édesapja Lance Barber már szerepelt az Agymenők sorozatában egy rész erejéig, amikor Leonard régi osztálytársa volt és a "szekálója'. De mind ezt leszámítva, csak ajánlani tudom, pláne amikor vége lesz az Agymenők sorozatának.


 
Norbert93   2019. 02. 19.
Méltó alteregó a kiscsávó

Tetszik a sorozat. Nem nevetett meg annyi alkalommal, mint az Agymenők, de egyben van és megáll a lábán, nagyon eltalálták a castingot, minden szereplő egyedi és megvannak a sajátságok jellemvonásaik, poénjaik. Szerencsére jut idő mindenkire és mindenki meg is mutatja miért van helye a karakterének a sorozatban, bár Sheldont egyszer kétszer szívesen nyakonvágnám az apja helyében, na de hát egy zseni legyen fura és "zizi".

 
Hakker   2018. 06. 27.

Az egyik kedvenc sorozatom a The Big Bang Theory, mondjuk az utolsó évadok már nem annyira jók. Ennél a sorozatnál megismerem Sheldon gyerekkorát. Azt amit a sorozatból, már valamilyen szinten megismerhettem.

 
SzFa   2018. 07. 10.

Nem hittem, hogy jó sorozat lesz. Meglepődtem, hogy mennyire vicces. Az első évaddal elégedett vagyok. Habár Sheldon mamájának színész választása nem tetszik. Mindenkinek ajánlani tudom.

 

Sheldon édesanyját az Agymenőkből Sheldon anyjaként megismert Laurie Metcalf lánya Zoe Perry alakítja.

(GedyPapa)
 

Az Agymenőkkel ellentétben sokkal filmszerűbb és nem egy színpadon vették fel.

(GedyPapa)
 

A sorozat narrátora Jim Parsons, aki az eredeti Agymenők sorozatban a felnőtt Sheldont játssza.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.