Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
22
Vélemények
14
Képek
8
Videók
 
HETEDIK Nézhetetlen  2020. 06. 03.

legújabb vélemény

Ez a film annyira volt vicces mint egy végbél tükrözés. Hiába, a komédia nem a nők műfaja...

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 09. 10.

a nap véleménye

Nem csalás, csak ámítás

A magam részéről egyáltalán nem bánom, hogy Hollywoodban igyekeznek kicsit előtérbe helyezni a nőket. Ez működik is a szuperhősös történeteknél (bár egyáltalán nem rajongtam a Wonder Womanért, sőt, de maga a karakter azért rendben volt, s ott a Marvel kapitány is), na és vannak vagány női akcióhőseink is (hogy csak kettőt említsek a sok közül: az új Tomb Raider, vagy az én egyik kedvencem, Katniss Everdeen). De az azért kicsit elszomorító, hogy a vígjátékokat tekintve manapság szinte csak és kizárólag két út van a női karakterek számára: nem éppen 90-60-90-es méretekkel rendelkező színésznők próbálnak poénkodni, leginkább a saját testükkel és szexualitásukkal, amihez legtöbbször egy már unás... több»


 
Artemisia   2020. 05. 31.

Csalás

A film nagy elődök nyomán készült (A Riviéra vadorzói és Dajkamesék hölgyeknek), amiket legendás nevek jegyeznek (Steve Martin és Michael Caine, illetve Marlon Brano és David Niven), emiatt magasan van az a bizonyos mérce. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy mindössze laza remake-ről van szó, nem pedig folytatásról, így a film egyaránt építkezhet klasszikus és modern elemekből, amit ügyesen ki is használ. A karakterekkel is játszottak kicsit, itt ugyanis 2 hölgy (Anne Hathaway és Rebel Wilson) bújik a legendás szélhámosok bőrébe. A felállás megváltozott. Eddig jóképű, megnyerő férfiak kopasztottak meg gyanútlan, naiv nőket, most azonban a nőkön a sor, hogy visszavágjanak a ravasz, miden ... több»

 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 09. 12.

Az elképzeltnél is sokkal rosszabb

Nem is tudom, hogy mit vártam ettől a filmtől. Az már eleve handicapet jelentett, hogy Rebel Wilson az egyik főszereplője. Az a perszóna zsigerből elviselhetetlen számomra, született antiszínész. Érthetetlen rejtély, hogy egyesek mit szeretnek rajta. Volt egy angol komika, a „Carry On” filmek állandó szereplője, Hattie Jacques. Ő sokkal terebélyesebb volt, mint Wilson, de fantasztikus humorral bírt. A megjelenése mellett remekül lehetett szórakozni az alakításain. Aztán Hollywood ötlethiánya is szembetűnő: egy olyan filmet rimékeltek, amely már maga is remake volt. Az alapötlet a „Dajkamesék hölgyeknek” volt 1964-ből. Következett „A Riviéra vadorzói” 24 évvel később. Mindkettőben igazi jó s... több»

 
VvV   2019. 10. 26.

Nagy nevek nélkül egy semmilyen film lenne. Középszerű történet, gyenge magvalósítás.

Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Alex Sharp
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Alex Sharp
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Anne Hathaway
 
Ha elvárásainkat nem emeljük túl magasra, még akár szórakoztató másfél órát is nyújthat a film, a főszereplőket kedvelő nézők számára pedig még inká több»
 
Egy csajos vígjátékról beszélünk, ami nem okoz akkora meglepetéseket, de azért készüljünk fel arra, hogy lehetséges, hogy a legrosszabb szóviccekkel találjuk majd szembe magunkat. Nem mondom, hogy a kedvencünk lesz, de egy csajos estébe pont belefér, vagy akár egy otthonülős úgyiselalszunkmajdavégén vígjátéknak is megfelel. több»
 
Egy balga vígjátékba oltott szélhámosság a film, ahol a humor forrása még mindig a külcsín és a rosszmájúság, vagy épp a trágárság és a szekunder szégyent okozó szóviccek. több»

A film összbevétele 95 017 038 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 418 647 016 forintot termelt. A hazai mozik összesen 284 371 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Anne Hathaway Marlon Brando nagy rajongója, így nagyon örült, hogy felkérték a filmszerepre.

(Artemisia )
 

A "Gyűrűk Ura" svindli után Penny azt mondja Josefine-nek : "Még a neveletlen hercegnőt is eljátszottam". A Neveletlen hercegnő Anne Hathaway első jelentős szerepe volt.

(Artemisia )
 

A filmet Mallorcán forgatták.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.