Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
8
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Nem volt rossz, de az előzetes alapján többet vártam. Nem gondoltam volna, hogy kb az összes humorelemet, jelenetet és a történetet belevágják a film előzetesébe. Ettől függetlenül élvezhető volt csak fordulatokra ne igen számítsunk.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Nem egy eget rengető vígjáték, nem kerül be egyetlen toplistába se, mint a legjobb vígjáték, de azért még a nézhető kategória.


 
petraszab   2019. 05. 28.

Én sokkal rosszabbra számítottam. Azért maradt még néhány poén a filmre is, nincs minden lelőve az előzetesben és a történet is tartogat meglepetéseket.

 
Nagy Zsolt   2019. 05. 21.
(Túl) Pörgős csalás

Kissé felületesre sikeredett történet ellenére, a végén meglett a számomra nem várt csavar - ez pozitív. Annyira félhettek a film készítői, hogy nehogy unalmas legyen a film, olyanra csinálták, hogy néha az az érzésem volt, hogy egy előzetest vagy egy reklámfilmet nézek. Mondhatom, úgy, hogy túlpörgettég az eseményeket - azaz, a mai "menő" élet "dinamizmusát" akarták éreztetni a nézőkkel. Pozitívnak mondanám, azt is, hogy Rebel Willson, producerként is szerepel (valószínűleg azért, mert megteheti :) - egyben, jól is teszi) - gondolom, majd még próbálkozni fog hasonló fogásokkal a közeljövőben és hát, gyakorlat teszi a mestert - talán jobb filmeket is sikerül neki elkészíteni.

 
DracoDormiens   2019. 07. 04.

Nem volt annyira jó, mint vártam. Azért vannak benne vicces jelenetek, jó poénok. Az előzetes nagyon jó, a film kevésbé, de azért érdemes megnézni.

Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Alex Sharp
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Alex Sharp
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Anne Hathaway
 
Ha elvárásainkat nem emeljük túl magasra, még akár szórakoztató másfél órát is nyújthat a film, a főszereplőket kedvelő nézők számára pedig még inká több»
 
Egy csajos vígjátékról beszélünk, ami nem okoz akkora meglepetéseket, de azért készüljünk fel arra, hogy lehetséges, hogy a legrosszabb szóviccekkel találjuk majd szembe magunkat. Nem mondom, hogy a kedvencünk lesz, de egy csajos estébe pont belefér, vagy akár egy otthonülős úgyiselalszunkmajdavégén vígjátéknak is megfelel. több»
 
Egy balga vígjátékba oltott szélhámosság a film, ahol a humor forrása még mindig a külcsín és a rosszmájúság, vagy épp a trágárság és a szekunder szégyent okozó szóviccek. több»
 

A filmet Mallorcán forgatták.

(Thibo84)
 

Az amerikai korhatár bizottság eredetileg R-korhatár besorolást adott a filmnek, azonban Rebel Wilson, aki nem csak színésznőként, de producerként is kivette a részét a munkálatokból, szerint ez igazságtalan volt, ezért személyes meghallgatást kért. Wilson, aki egyébként jogi diplomával rendelkezik, öt perc alatt meggyőzte a bizottságot, és kiharcolta az alacsonyabb besorolást.

(hp)
 

A Csaló csajok Chris Addison rendezői debütálása.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.