Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
8
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 26.

legújabb vélemény

A trailer alapján egy könnyed kis vígjátékra számítottam és a film az is. Nem kell rajta gondolkodni semmit, teljesen kikapcsolja az embert. A végén a csattanó is tetszett.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 09. 10.

a nap véleménye

Nem csalás, csak ámítás

A magam részéről egyáltalán nem bánom, hogy Hollywoodban igyekeznek kicsit előtérbe helyezni a nőket. Ez működik is a szuperhősös történeteknél (bár egyáltalán nem rajongtam a Wonder Womanért, sőt, de maga a karakter azért rendben volt, s ott a Marvel kapitány is), na és vannak vagány női akcióhőseink is (hogy csak kettőt említsek a sok közül: az új Tomb Raider, vagy az én egyik kedvencem, Katniss Everdeen). De az azért kicsit elszomorító, hogy a vígjátékokat tekintve manapság szinte csak és kizárólag két út van a női karakterek számára: nem éppen 90-60-90-es méretekkel rendelkező színésznők próbálnak poénkodni, leginkább a saját testükkel és szexualitásukkal, amihez legtöbbször egy már unás... több»


 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 09. 12.

Az elképzeltnél is sokkal rosszabb

Nem is tudom, hogy mit vártam ettől a filmtől. Az már eleve handicapet jelentett, hogy Rebel Wilson az egyik főszereplője. Az a perszóna zsigerből elviselhetetlen számomra, született antiszínész. Érthetetlen rejtély, hogy egyesek mit szeretnek rajta. Volt egy angol komika, a „Carry On” filmek állandó szereplője, Hattie Jacques. Ő sokkal terebélyesebb volt, mint Wilson, de fantasztikus humorral bírt. A megjelenése mellett remekül lehetett szórakozni az alakításain. Aztán Hollywood ötlethiánya is szembetűnő: egy olyan filmet rimékeltek, amely már maga is remake volt. Az alapötlet a „Dajkamesék hölgyeknek” volt 1964-ből. Következett „A Riviéra vadorzói” 24 évvel később. Mindkettőben igazi jó s... több»

 
VvV   2019. 10. 26.

Nagy nevek nélkül egy semmilyen film lenne. Középszerű történet, gyenge magvalósítás.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Nem volt rossz, de az előzetes alapján többet vártam. Nem gondoltam volna, hogy kb az összes humorelemet, jelenetet és a történetet belevágják a film előzetesébe. Ettől függetlenül élvezhető volt csak fordulatokra ne igen számítsunk.

Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Alex Sharp
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Alex Sharp
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Anne Hathaway
 
Ha elvárásainkat nem emeljük túl magasra, még akár szórakoztató másfél órát is nyújthat a film, a főszereplőket kedvelő nézők számára pedig még inká több»
 
Egy csajos vígjátékról beszélünk, ami nem okoz akkora meglepetéseket, de azért készüljünk fel arra, hogy lehetséges, hogy a legrosszabb szóviccekkel találjuk majd szembe magunkat. Nem mondom, hogy a kedvencünk lesz, de egy csajos estébe pont belefér, vagy akár egy otthonülős úgyiselalszunkmajdavégén vígjátéknak is megfelel. több»
 
Egy balga vígjátékba oltott szélhámosság a film, ahol a humor forrása még mindig a külcsín és a rosszmájúság, vagy épp a trágárság és a szekunder szégyent okozó szóviccek. több»

A film összbevétele 95 017 038 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 418 647 016 forintot termelt. A hazai mozik összesen 284 371 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet Mallorcán forgatták.

(Thibo84)
 

Az amerikai korhatár bizottság eredetileg R-korhatár besorolást adott a filmnek, azonban Rebel Wilson, aki nem csak színésznőként, de producerként is kivette a részét a munkálatokból, szerint ez igazságtalan volt, ezért személyes meghallgatást kért. Wilson, aki egyébként jogi diplomával rendelkezik, öt perc alatt meggyőzte a bizottságot, és kiharcolta az alacsonyabb besorolást.

(hp)
 

A Csaló csajok Chris Addison rendezői debütálása.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.