Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Csaló csajok (2019)

The Hustle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
24
Vélemények
14
Képek
8
Videók

Galéria (14)

Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Alex Sharp
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Alex Sharp
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Anne Hathaway

Videók (8)

 
Dorkateo   2021. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Anne Hathaway kifejezetten a kedvenceim közé tartozik. De senki sem hibátlan. Ez a film különösen nem az. Konkrétan bűnrossz.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 09. 10.

a nap véleménye

2
Nem csalás, csak ámítás

A magam részéről egyáltalán nem bánom, hogy Hollywoodban igyekeznek kicsit előtérbe helyezni a nőket. Ez működik is a szuperhősös történeteknél (bár egyáltalán nem rajongtam a Wonder Womanért, sőt, de maga a karakter azért rendben volt, s ott a Marve... teljes kritika»

 
Artemisia   2020. 05. 31.

3
Csalás

A film nagy elődök nyomán készült (A Riviéra vadorzói és Dajkamesék hölgyeknek), amiket legendás nevek jegyeznek (Steve Martin és Michael Caine, illetve Marlon Brano és David Niven), emiatt magasan van az a bizonyos mérce. Érdemes azonban figyelembe ... teljes kritika»

 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 09. 12.

2
Az elképzeltnél is sokkal rosszabb

Nem is tudom, hogy mit vártam ettől a filmtől. Az már eleve handicapet jelentett, hogy Rebel Wilson az egyik főszereplője. Az a perszóna zsigerből elviselhetetlen számomra, született antiszínész. Érthetetlen rejtély, hogy egyesek mit szeretnek rajta.... teljes kritika»

 
Varga_Júlia   2020. 11. 01.

2

Rettentő viccesnek tartom azt a tényt, hogy A Riviéra vadorzói remake-jének főszerepeit két nőre osztották. Mégis mit gondoltak az alkotók? Avagy mégis mit gondolnak az eredetiről? De komolyan. És nem, nem a nőkkel van bajom, hanem ezzel az erőltetett girlpower koncepcióval.

 
7ETEDIK Nézhetetlen  2020. 06. 03.

0

Ez a film annyira volt vicces mint egy végbél tükrözés. Hiába, a komédia nem a nők műfaja...

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

0

Nem volt rossz, de az előzetes alapján többet vártam. Nem gondoltam volna, hogy kb az összes humorelemet, jelenetet és a történetet belevágják a film előzetesébe. Ettől függetlenül élvezhető volt csak fordulatokra ne igen számítsunk.

A film összbevétele 95 017 038 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 419 102 706 forintot termelt. A hazai mozik összesen 284 711 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Anne Hathaway Marlon Brando nagy rajongója, így nagyon örült, hogy felkérték a filmszerepre.

(Artemisia )
 

A "Gyűrűk Ura" svindli után Penny azt mondja Josefine-nek : "Még a neveletlen hercegnőt is eljátszottam". A Neveletlen hercegnő Anne Hathaway első jelentős szerepe volt.

(Artemisia )
 

A filmet Mallorcán forgatták.

(Thibo84)
 

Az amerikai korhatár bizottság eredetileg R-korhatár besorolást adott a filmnek, azonban Rebel Wilson, aki nem csak színésznőként, de producerként is kivette a részét a munkálatokból, szerint ez igazságtalan volt, ezért személyes meghallgatást kért. Wilson, aki egyébként jogi diplomával rendelkezik, öt perc alatt meggyőzte a bizottságot, és kiharcolta az alacsonyabb besorolást.

(hp)
 

A Csaló csajok Chris Addison rendezői debütálása.

(hp)
 
Egy csajos vígjátékról beszélünk, ami nem okoz akkora meglepetéseket, de azért készüljünk fel arra, hogy lehetséges, hogy a legrosszabb szóviccekkel találjuk majd szembe magunkat. Nem mondom, hogy a kedvencünk lesz, de egy csajos estébe pont belefér, vagy akár egy otthonülős úgyiselalszunkmajdavégén vígjátéknak is megfelel. több»
 
Ha elvárásainkat nem emeljük túl magasra, még akár szórakoztató másfél órát is nyújthat a film, a főszereplőket kedvelő nézők számára pedig még inká több»
 
Az érdemi cél(ok) mellett legalább néhány életképes és naprakész poén sem ártott volna. több»