Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
39
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
9
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Nem volt rossz, de az előzetes alapján többet vártam. Nem gondoltam volna, hogy kb az összes humorelemet, jelenetet és a történetet belevágják a film előzetesébe. Ettől függetlenül élvezhető volt csak fordulatokra ne igen számítsunk.

 
Nagy Zsolt   2019. 05. 21.
(Túl) Pörgős csalás

Kissé felületesre sikeredett történet ellenére, a végén meglett a számomra nem várt csavar - ez pozitív. Annyira félhettek a film készítői, hogy nehogy unalmas legyen a film, olyanra csinálták, hogy néha az az érzésem volt, hogy egy előzetest vagy egy reklámfilmet nézek. Mondhatom, úgy, hogy túlpörgettég az eseményeket - azaz, a mai "menő" élet "dinamizmusát" akarták éreztetni a nézőkkel. Pozitívnak mondanám, azt is, hogy Rebel Willson, producerként is szerepel (valószínűleg azért, mert megteheti :) - egyben, jól is teszi) - gondolom, majd még próbálkozni fog hasonló fogásokkal a közeljövőben és hát, gyakorlat teszi a mestert - talán jobb filmeket is sikerül neki elkészíteni.


 
Gino   2019. 05. 10.

Az előzetes alapján nekem nagyon bejött a film, de végül rá kellett jönnöm, hogy gyakorlatilag minden poént elpuffogtattak a készítők magában az előzetesben. Nem tudom igazából nagyon tovább ragozni, egyszerűen csalódást volt számomra az egész.

 
pepmed   2019. 05. 09.

Számomra ez a film egy kissé alpári volt, ez a fajta humor pedig nem igazán szokott bejönni nekem. Bár mind Rebel Wilson, mind pedig Anne Hathaway alakítása nagyon is rendben volt. A helyszínek is egész jól meg vannak választva és a hangulata is magával tudja ragadni az embert, csak épp nem érzek rá késztetést, hogy valaha is újra megnézzem majd.

 
emiel   2019. 05. 07.

A Csaló csajok egy olyan vígjáték, amit, ha élvezni akarsz, akkor a mozi előterében kell hagynod az agyadat, mert ez nem az intelligens humor fellegvára, azt már biztos. Megvan a helye az ilyen vígjátékoknak, én azt is értem, hogy egy rétegnek nagyon be fog jönni, de azt hiszem, engem nem igazán sikerült ezzel megszólítani. Anne Hathaway komikus oldalát külünben nagyon szeretem, ő azért megérdemelet volna ennél jobbat, ami meg Rebel Wilsont illeti, nos, tőle már sok hasonlót láthattunk. Jóindulattal adok rá három csillagot.

Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Alex Sharp
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Alex Sharp
Anne Hathaway
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Anne Hathaway
 
Ha elvárásainkat nem emeljük túl magasra, még akár szórakoztató másfél órát is nyújthat a film, a főszereplőket kedvelő nézők számára pedig még inká több»
 
Egy csajos vígjátékról beszélünk, ami nem okoz akkora meglepetéseket, de azért készüljünk fel arra, hogy lehetséges, hogy a legrosszabb szóviccekkel találjuk majd szembe magunkat. Nem mondom, hogy a kedvencünk lesz, de egy csajos estébe pont belefér, vagy akár egy otthonülős úgyiselalszunkmajdavégén vígjátéknak is megfelel. több»
 

A filmet Mallorcán forgatták.

(Thibo84 )
 

Az amerikai korhatár bizottság eredetileg R-korhatár besorolást adott a filmnek, azonban Rebel Wilson, aki nem csak színésznőként, de producerként is kivette a részét a munkálatokból, szerint ez igazságtalan volt, ezért személyes meghallgatást kért. Wilson, aki egyébként jogi diplomával rendelkezik, öt perc alatt meggyőzte a bizottságot, és kiharcolta az alacsonyabb besorolást.

(hp)
 

A Csaló csajok Chris Addison rendezői debütálása.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.