2019.09.12 20:43 Berto49 Nézhetetlen Olvasottság: 580x
2

Az elképzeltnél is sokkal rosszabb

Nem is tudom, hogy mit vártam ettől a filmtől. Az már eleve handicapet jelentett, hogy Rebel Wilson az egyik főszereplője. Az a perszóna zsigerből elviselhetetlen számomra, született antiszínész. Érthetetlen rejtély, hogy egyesek mit szeretnek rajta. Volt egy angol komika, a „Carry On” filmek állandó szereplője, Hattie Jacques. Ő sokkal terebélyesebb volt, mint Wilson, de fantasztikus humorral bírt. A megjelenése mellett remekül lehetett szórakozni az alakításain.

Aztán Hollywood ötlethiánya is szembetűnő: egy olyan filmet rimékeltek, amely már maga is remake volt. Az alapötlet a „Dajkamesék hölgyeknek” volt 1964-ből. Következett „A Riviéra vadorzói” 24 évvel később. Mindkettőben igazi jó színészek játszottak, Brando, Niven, Caine, S. Martin (az utóbbi tehetségéért azért nem merném tűzbe tenni a kezemet!). Most pedig előálltak a női változattal, de szolgai módon másolták az előzők poénjait, trágár bemondásokkal „színesítve” aktualizálták.

Az elképzeltnél is sokkal rosszabb

A csodálatos hangú Anne Hathaway („Nyomorultak”) hogy kerülhetett olyan megalázó helyzetbe, hogy Wilsonnal együtt vállalt szerepet? A választ sejtem: ebben az esetben is a pénz beszélt, ráadásul a sok rettenetes alakítással bezsebelt Wilson-féle pénz, hiszen ő volt a producer. Belegondolva kár ezen füstölögni, mert amíg vannak olyan nézők, akiknek az ilyen és hasonló filmek tetszenek, addig ki kell elégíteni az ő igényeiket is.

Van viszont egy remek(?) ötletem: legközelebb Melissa McCarthy is legyen a szereplők között. Holtbiztos garancia a világ legrosszabb filmje kitüntető címének eléréséhez, arról nem is szólva, hogy a kasszasiker biztosított, mert a két nő rajongóinak széles tábora megostromolná a mozik pénztárait. Az ötletért én is részesedést kérek a bevételből.

krimi | vígjáték

Penny egy kispályás simlis csaj, aki egymás után veri át a férfiakat a pénzükért, míg Josephine mindezt már egészen szofisztikáltan és nagyban űzi. A páros a Riviérán... több»

2