Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

Star Trek: Discovery (2017-2021)

Star Trek: Discovery
Filmadatlap
 
94
Szereplők
4
Vélemények
250
Képek
6
Videók
 
Kadik   2017. 11. 11.

legújabb vélemény

0

A sorozat készítőinek elég nagy elvárásoknak kellett megfelelniük, a lelkes rajongó tábor már ki volt éhezve az új sorozatra, illetve sok új nézőt is be akartak vonzani. Az elvárásoknak meg is feleltek, egy egész jó sorozatot sikerült össze rakniuk. ... több»

 
tucilaci   2017. 10. 06.

0

Az első két rész csak egy felvezetés, de a harmadik már egy igazi Trek mozi! Ha így folytatják akkor ez egy csúcs sorozat lesz! Megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb ...


 
matrosh1980   2017. 07. 15.

0

Én egy kicsit csalódtam, nagyon sok mindent nem kaptam meg a sorozattól, amit elvártam volna, sokszor nagyon nagy sablonokba fullad egy-egy epizód, de ennek ellenére még mindig szépen van megcsinálva. Szépek a díszletek, remek a CGI.

 
adam   2017. 05. 10.

0

Én ugyan nem vagyok kifejezetten Star Trek rajongó, de minden elismerésem ennek a sorozatnak. Méltó folytatása vagy épp remakeje a régieknek, sőt megkockáztatom, hogy sokkal jobb. Mivel tud új történetek hozni a ebben az univerzumban.

Galéria (250)

Videók (6)

 
Nem bíztak semmit a véletlenre az alkotók, patikamérlegen számították ki, mit írjanak a forgatókönyvbe ahhoz, hogy a Star Trek - feeling is megmaradjon, ugyanakkor a karakterek és látványvilág modern legyen, és persze a legmagasabb fokozatra csavarják a CGI-részleget. Trekkie szívem repes, jó végre újra az Enterprise (jó, jó, tudom Discovery) fedélzetén az űr végtelenjét járni, kellett már ez az energia, Scottie (vagyis Saru, szokni kell ezt még)!

8/10 több»
 
A Csillagflotta nem hátrál meg az űrcsatákban, de a mi küldetésünk a béke, nem uralni akarjuk a galaxist, hanem megismerni. Jó újra érezni az energiát, live long and prosper Star Trek Discovery!
7/10 több»