Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Star Trek: Discovery (2017-2021)

Star Trek: Discovery
Filmadatlap
 
94
Szereplők
6
Vélemények
249
Képek
5
Videók

Galéria (249)

Videók (5)

 
GreyWolf   2023. 05. 13.

legújabb vélemény

0

A sorozat minősége az első évad után elkezdett folyamatosan beleállni a földbe. Ez részben Sonequa Martin-Green „fantasztikus” alakításának is köszönhető. Nem is értem, hogyan kaphatott főszerepet azzal a két arckifejezéssel, amire képes. Elnézést ké... több»

 
hemish Nézhetetlen  2021. 12. 05.

1
Egyre rosszabb

Az első évad fantasztikus volt, a második szuper, a harmadik, és most, ahogy a negyedik kezdődik... totális csalódás. Egyszerűen erőltetett, izzadságszagú... a színészek úgy játszanak, mintha fogalmuk se lenne róla, hogy mit várnak tőlük vagy mi a karakterük. Csak úgy ott vannak, hogy Burnham ne legyen egyedül a jelenetben. Akiben van némi mélység és komplexitás, az Saru. Az egyetlen, akinek érdekes az egész eddigi útja. A többi karakter ki van herélve. Nyomatják a womenpowert, de nem működik. Ott volt Lorca, remek volt, zseniális. Ott volt Pike, fantasztikus volt, ott volt Spock, valami félelmetes, mennyire jó volt a színész és a karakter is. Most tele van a cast dadogó, suttogó, állandóan könnyező, siránkozó emberekkel. Még Booknak talán van némi férfiasság a karakterében, hacsak nem herélik ki őt is 2 rész múlva... Ott volt még egy darabig Philippa császárnő, aki legalább valami izgalmat hozott a sztoriba, már ő sincs. A 4. évadra folyamatosan csak az önbizalomhiányos karaktereket kell néznem, akik azt hiszik, a dadogás és kényszeres rángatózás egyenlő a színészettel vagy a karakterábrázolással. De legyünk elégedettek, mert atom-PC a sorozat, köszönjük.

 
Kadik   2017. 11. 11.

0

A sorozat készítőinek elég nagy elvárásoknak kellett megfelelniük, a lelkes rajongó tábor már ki volt éhezve az új sorozatra, illetve sok új nézőt is be akartak vonzani. Az elvárásoknak meg is feleltek, egy egész jó sorozatot sikerült össze rakniuk. ... több»

 
adam   2017. 05. 10.

0

Én ugyan nem vagyok kifejezetten Star Trek rajongó, de minden elismerésem ennek a sorozatnak. Méltó folytatása vagy épp remakeje a régieknek, sőt megkockáztatom, hogy sokkal jobb. Mivel tud új történetek hozni a ebben az univerzumban.

 
matrosh1980   2017. 07. 15.

0

Én egy kicsit csalódtam, nagyon sok mindent nem kaptam meg a sorozattól, amit elvártam volna, sokszor nagyon nagy sablonokba fullad egy-egy epizód, de ennek ellenére még mindig szépen van megcsinálva. Szépek a díszletek, remek a CGI.

 
tucilaci   2017. 10. 06.

0

Az első két rész csak egy felvezetés, de a harmadik már egy igazi Trek mozi! Ha így folytatják akkor ez egy csúcs sorozat lesz! Megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb ...