Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

A kézbesítő (2023)

택배기사
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
36
Képek
4
Videók

Galéria (36)

Videók (4)

 
Szabolcs400520 Nézhetetlen  2023. 05. 23.

legújabb vélemény

0
Rossz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A manga alapján készítették, erre eltér az összes fontos személy, a különleges képességek, a szereplők neme, a cselekmény alakulása és a karaktere fejlődése. Az egész sorozat egy darab vacak, aminek nem szabadott volna megjelennie a megfelelő szereplőkör nélkül.

 
fankbringa   2023. 05. 16.

a nap véleménye

1
Itt írja alá

Aki Reese Witherspoon játékát és báját keresi egy koreai filmben, az rossz helyen jár. Aki Tom Cruise acélos keménységű, robbanékony, de mégis sármos játékára vágyik, az is. A koreai filmeknek van egy különleges atmoszférája, bájosan naiv, de mégis a... teljes kritika»

 
Emmersson   2023. 05. 16.

0
Meglepően nem rossz

Hat epizód, két este alatt megnézve. Egyáltalán nem volt rossz, az IMDb pont reális. Persze, ez inkább az ázsiai filmek és sorozatok kedvelőinek csemege, mint nekem, de meglepődtem, hogy nem az a bénán túljátszott gagyi. A történet egyszerű, de a hangulat kellően disztópikus.

 
erahurka   2023. 05. 16.

0

Nagyon vártam, de sajnos gyenge lett. A látvány korrekt és az akciók is működnek, de a történet össze lett csapva. Talán több részben jobban ki lehetett volna bontani, de így kapkodósra sikerült, és alig láttuk a kiszállítókat munka közben. Meg úgy e... több»

 
vdfvldmflvmdf   2023. 05. 05.

0

Teljesen oké, de nem több annál. Az operatőri munka tényleg jó, de a sztori kicsit repedezett.

 
bart   2023. 05. 12.

0

Sok szempontból tetszett és tényleg minőségi sorozat, de valahogy hiányzott belőle a tempó és minden egyes befejezése kicsit felejthetőre sikeredett, így nem igazán volt meg bennem a hajtóerő, hogy egyből folytassam és ledaráljam a sorozatot.