Május a Netflixen: Erről a 10 premierfilmről és sorozatról nem érdemes lemaradnod!

Bár addig még bő egy hét hátra van, már most érdemes körülnéznünk, hogy mi mindent tartogat a számunkra a május. Ezúttal kifejezetten a Netflix kínálatában néztünk körül, ahol ki is választottunk tíz új premierfilmet és sorozatot. A listán találtok drámát és akciófilmet, dokumentumfilmet és animációs filmet is. Folytatást kap a nők egyik kedvenc Netflix-sorozata, illetve debütál Arnold Schwarzenegger pályafutásának első sorozata is.

#10

57 A szabó  (2023)

(8)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy híres szabó elkezd esküvői ruhát varrni legjobb barátja menyasszonyának - de mindhármuknak sötét titkai vannak, amelyek hamarosan felborítják az életüket. több»

Egy híres szabó elkezd esküvői ruhát varrni legjobb barátja menyasszonyának - de mindhármuknak sötét titkai vannak, amelyek hamarosan felborítják az életüket. Premier május 2-án.
#9

71 Szentély  (2023)

(1)

dráma | sportfilm

Netflix

Egy kemény, kétségbeesett kölyökből szumóbirkózó lesz, aki lenyűgözi a rajongókat pimaszságával, és felforgat egy hagyományokkal átszőtt iparágat. több»

Egy kemény, kétségbeesett kölyökből szumóbirkózó lesz, aki lenyűgözi a rajongókat pimaszságával, és felforgat egy hagyományokkal átszőtt iparágat. Bemutató május 4-én.
#8

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult és teremtette meg a Bridgerton sorozat világát. Bemutató május 4-én.
#7

dokumentum

Netflix

Szakértői interjúk és egyéb dokumentumfilmes tartalmak forgatókönyves dokudrámával ötvözve, amik bemutatják Afrika különböző királynőit. több»

A doku-sorozat második szezonja Egyiptom leghíresebb uralkodónője, Kleopátra történetét meséli el. Egyiptom utolsó fáraójaként Kleopátra trónja, családja és öröksége védelméért harcol a dramatizált és szakértői interjúkat bemutató dokumentumfilmben. Premier május 10-én.
#6

72 Ultraman  (2019)

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Shinjiro Hayata rájön, hogy örökölte édesapjától az Ultraman-faktort, így neki kell megküzdenie a gonosszal.  több»

Az Ultraman világa Kenji Kamiyama és Shinji Aramaki rendezők szemszögéből az utolsó évadhoz érkezett. Vajon a hat harcos - Ultraman, Seven, Ace, Zoffy, Jack és Taro - véget vethetnek az idegenekkel vívott csatának? Május 11-én kiderül.
#5

62 A kézbesítő  (2023)

(9)

akció | kaland | sci-fi

Netflix

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól,... több»

2071-ben az erősen szennyezett világan az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól, aki kivételes harci képességekkel rendelkezik, és egy menekültről, aki arról álmodik, hogy a nyomdokaiba lép. Premier május 12-én.
#4

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Jennifer Lopez mostanában ráment az akciófilmekre! Ezúttal egy veszedelmes bérgyilkost alakít, aki hivatása miatt elhagyta a saját gyermekét is. Ám egy nap kénytelen előbújni a rejtekéből, mert épp az ő lánya van veszélyben. Premier május 12-én.
#3

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilm soha nem látott felvételeket mutat be az ikonikus playboy lányról és modellről, aki 39 éves korában bekövetkezett tragikus halála előtt végleges nyomot hagyott a... több»

Rendező: Ursula Macfarlane
Szereplők: Anna Nicole Smith
A dokumentumfilm soha nem látott felvételeket mutat be az ikonikus playboy lányról és modellről, aki 39 éves korában bekövetkezett tragikus halála előtt végleges nyomot hagyott a 90-es éveken. Bemutató május 16-án.
#2

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

Arnold Schwarzenegger karrierjének első sorozatszerepe! Egy nyugdíjazott CIA-ügynök egy nap rájön, hogy a családjában több a hazugság mint az egész munkájában. Ezért még egyszer utoljára terepre kényszerül, hogy tisztába tegye a lánya ügyét. Premier május 25-én.
#1

akció | dráma | háborús

Netflix

A második világháború végén egy német katona eltűnt lánya, míg egy SS-csapat egy zsidó kincs nyomába ered. több»

Világháborús német kalandfilm? Igen! Egy német katona a második világháború végnapjaiban otthagyja a frontot és haza indul, hogy megkeresse az eltűnt lányát. Ám út közben egy utolsó SS-alakulat útjába kerül, akik egy titkos zsidó kincs rejtekhelyét keresik. A film május 26-án debütál.